Grating Equipment เพ็กบอร์ด คลิปล็อค แผ่นปิดผิวกันลื่นจมูกบันได เฟอร์นิเจอร์ชั้นวางท่อ *Menu 13-14

เพ็กบอร์ด คลิปล็อค แผ่นปิดผิวกันลื่นจมูกบันได เฟอร์นิเจอร์ชั้นวางท่อ

เพ็กบอร์ด คลิปล็อค แผ่นปิดผิวกันลื่นจมูกบันได เฟอร์นิเจอร์ชั้นวางท่อ || ใบเสนอราคา เรียงตามลำดับเมนูสินค้า 1-15 ( ราคาที่นำเสนอทุกรายการ เป็นราคารับสินค้าเองที่คลังของบริษัท ยังไม่รวมภาษีมูลค่าเพิ่ม )

12-17 Related Grating Products: กลุ่มสินค้าตะแกรงตกแต่ง ตัวคลิปล็อคอุปกรณ์ยึดจับตะแกรงเหล็ก   Non-Slip Tape แผ่นปิดจมูกบันไดไฟเบอร์กล๊าส แผ่นปิดพื้นผิวกันลื่น ทดแทนเทปกันลื่น เทปตีเส้นเรืองแสง     Pegboard Hook แผ่นกระดานเพ็กบอร์ดแผงเหล็กเจาะรูแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง ตะขอขาแขวนฮุก

 

Popular Overflow Drainage Grating: กลุ่มตะแกรงระบายน้ำสำเร็จรูปที่ได้รับความนิยม *** จัดหมวดหมู่ตะแกรงระบายน้ำสำเร็จรูปที่ได้รับความนิยมสูงสุด โดยเรียงลำดับจากราคาต่ำไปสูง | Best Seller Grating Quotation (Price Sorting)

มืออาชีพด้านตะแกรงระบายน้ำ ฝาปิดบ่อครอบท่อพัก บริษัทแชนคอน สร้างแบรนด์คุณภาพระดับพรีเมี่ยม ที่ได้รับการพัฒนาอย่างต่อเนื่อง เพื่อมอบที่สุดแห่งประสบการณ์ เราคือผู้เชี่ยวชาญด้านการให้บริการในกลุ่มสินค้า ฝาแมนโฮล, ฝาบ่อ, ฝาท่อ, ฝาท่อระบายน้ำ, ฝาเกรตติ้งตะแกรงระบายน้ำ Steel FRP Grating, Manhole Cover ความพิถีพิถันในคุณภาพของผลิตภัณฑ์ คือ กุญแจหลักในการทำงานของเรา ดังนั้นผลิตภัณฑ์ตะแกรงระบายน้ำทุกประเภท ทุกชนิด ทุกชิ้นของเราล้วนแล้วแต่ผ่านการเอาใจใส่มาเป็นอย่างดี เริ่มตั้งแต่ขั้นตอนแรกในการพัฒนาผลิตภัณฑ์ตามความต้องการของลูกค้า การพัฒนาวัสดุเพื่อให้ได้ผลิตภัณฑ์ที่มีคุณภาพมากที่สุด ไม่เพียงเท่านั้น เราได้พยายามก้าวไปข้างหน้าด้วยการพัฒนาเทคโนโลยีใหม่ๆ เพื่อเข้าถึงการใช้งานให้มีประสิทธิภาพ เพื่อให้ใกล้เคียงกับคำว่า ‘สมบูรณ์แบบ’ ให้มากที่สุด

Best-Seller #1 Plastic Floor & Swimming Overflow Grating แผ่นปูพื้นทางเดิน ตะแกรงพลาสติกระบายน้ำล้น 

โรงงานผู้ผลิต ฝาบ่อปิดท่อพักตะแกรงระบายน้ำ ManholeCover GRATING
CHANCON PRODUCTs CATEGORY
ผลิตภัณฑ์กลุ่มสินค้า บริษัทแชนคอน

แชนคอน ผู้ผลิตที่เชี่ยวชาญเฉพาะด้าน ระบบงานฝาตะแกรงระบายน้ำสำเร็จรูป แผ่นปูพื้นทางเดิน แผ่นพื้นยกระดับ ตะแกรงดักขยะข้างฟุตบาท ตะแกรงขั้นบันได แผ่นพื้นยกระดับน้ำหนักเบา ฝาบ่อชำระล้าง ฝาท่อปิดบ่อพัก แผ่นพื้นในลานผลิตเอนกประสงค์ แผ่นรองปูรอบเครื่องจักรกันลื่น แผ่นทางเดินด้านบนระบบบำบัดน้ำเสีย แผ่นกันลื่นขั้นบันไดเหล็กในโรงงาน ทนทานต่อการสึกกร่อนจากทั้งน้ำเค็ม ฝนกรด ปัญหาสนิมและสารเคมี

1. Patent Plastic ProlyPropylene (PP) Grating   ตะแกรงระบายน้ำ แผ่นพื้นทางเดิน พลาสติกชนิดเหนียวแข็งแรงพิเศษ
ตะแกรงพลาสติคสำเร็จรูปรุ่นมาตรฐาน สิทธิบัตรเฉพาะของแชนคอน ไม่เหมือนใคร ขนาดช่อง 15x30mm. สูง 30mm. สีเทา Standard Size กว้าง 25x100cm. และ 30x100cm. ราคาประหยัด ไม่เป็นสนิม วางในพื้นที่สัมผัสน้ำได้ดี เหมาะทั้งใช้แทนตะแกรงรอบสระว่ายน้ำ หรือวางกรวดด้านบนสำหรับงานจัดสวน

คุณสมบัติของแผ่นตะแกรงพลาสติคสำเร็จรูปชนิดเหนียวแข็งแรงพิเศษ Premium Quality Plastic Floor & Swimming Overflow Grating Properties

1) Unique Patent Overflow Grating: สิทธิบัตรออกแบบหนึ่งเดียวไม่เหมือนใคร ตะแกรงระบายน้ำพลาสติค พีพีเกรตติ้ง ของบริษัทแชนคอน ถูกออกแบบผิวด้านบนเป็นรูปสามเหลี่ยมให้กันลื่นตลอดทั้งแผ่นที่ดูลงตัวสวยงาม ช่องรูเล็กกันสัตว์เลื้อยคลาน ดูเป็นตะแกรงระบายน้ำธรรมชาติ อ่อนโยน มีศิลปะ เพราะความแตกต่างของรายละเอียดที่มีความประณีตมากกว่า มีเอกลักษณ์เฉพาะตัว โดดเด่น รับประกันว่าตะแกรงของเราไม่ซ้ำแบบใครในโลกนี้ เพราะเราเป็นโรงงานผู้ผลิตเจ้าของสินค้าโดยตรง

2) Rustless Grating for wet floor area: ใช้ได้ดีในพื้นที่เปียก ต้องการความสะอาดห้ามมีสนิม ออกแบบให้ใช้ในงานวางแท่นเครื่องจักร เป็นแผ่นปูพื้นทางเดินกันลื่น ยกระดับทางเดินให้สูงขึ้น รองหญ้าเทียมเพื่อให้ระบายน้ำได้เร็ว แช่ในน้ำบ่อปลา หรือสระว่ายน้ำเพื่อทดแทนตะแกรงรูปแบบเดิม แช่ในน้ำได้ไม่เป็นสนิม มีการใส่สารป้องกันเชื้อรา และป้องกันรังแสงยูวี ใช้เป็นฝารางรอบบ่อน้ำพุ มีรูเล็กจึงสามารถวางก้อนกรวดหินด้านบนในงานจัดสวน

3) High Quality Poly Propylene Plastic: เป็นตะแกรงพลาสติคชนิดเหนียวแข็งแรงพิเศษ ผลิตจากเม็ดพลาสติกชนิด PolyPropylene (PP) คัดพิเศษเกรดAA ฉีดขึ้นรูปเป็นชิ้นเดียวกันด้วยเทคโนโลยีใช้โมลด์ขนาดใหญ่เพียงชิ้นเดียว ทำให้ตะแกรงทั้งแผ่นไร้รอยต่อ แข็งแรงเหนียวทนทาน ขายดีอันดับหนึ่งในกลุ่มสินค้าตะแกรงทางเดินระบายน้ำเพราะไม่เป็นสนิม โดยเฉพาะรุ่นมาตรฐานสีปูนเปลือยลอฟท์สวยงาม ราคาประหยัด

4) Small hole mesh preventing Dangerous Reptile: เป็นตะแกรงร่องรูช่องเรียวเล็ก ผิวกันลื่น ขนาดของรูตะแกรง(Mesh size) เพียง 1.5 x 3 cm. เล็กกกว่าตะแกรงระบายน้ำล้นรอบสระทั่วไป จึงใช้เป็นตะแกรงฐานวางกรวดหินในงานจัดสวนบ่อน้ำพุได้ดีที่ต้องการระบายน้ำได้เร็ว หรือใช้เพื่อดักกรองกัน หนู งู สัตว์นำเชื้อโรค ขยะใบไม้ ได้ดี พื้นผิวออกแบบให้กันลื่นเฉพาะ หรือใช้เป็นแผ่นพื้นกรงปศุสัตว์ แผ่นตะแกรงน้ำล้นรอบสระ รอบโรงงานที่เปียกชื้น เน้นความสะอาดในพื้นที่ที่ไม่ต้องการให้มีสนิมได้ดี หรือใช้ในห้องครัว โรงอาหาร ตลาดสด ตลาดนัด ฯลฯ

5) Easy Installation and Cutting to any size: ติดตั้งง่่าย สั่งตัดให้เข้ากับบ่ารางระบายน้ำที่ทำไว้แล้วได้ กรณีที่ลูกค้าทำบ่ารางน้ำไว้เสร็จแล้ว แต่เป็นความกว้าง ที่ไม่ใช่ขนาดมาตรฐาน ท่านสามารถซื้อ ตะแกรงพลาสติคพีพีเกรตติ้ง ไปตัดให้พอดีกับขนาดของรางน้ำได้ทันที โดยออกแบบให้สั่งตัดทั้งจากหน้ากว้างได้ ตามต้องการอย่างลงตัว เช่น กว้าง 10cm.,15cm, 20cm, 25cm, 30cm หรือตัดจากด้านยาวเป็นขนาด 34cm, 38cm, 42cm, 46cm. น้ำหนักของแผ่นตะแกรงระบายน้ำพลาสติคสำเร็จรูปเบามากเมื่อเทียบกับตะแกรงรุ่นอื่นๆ อีกทั้งตัดได้ง่ายๆโดยใช้ใบตัดหินเจีย(ลูกหมู)

6) Light weight 2.5 kg and lockable: น้ำหนักเบา 2.5 กิโลกรัม/แผ่น แต่ละแผ่นมีตัวล็อคสำหรับเชื่อมต่อกับแผ่นอื่นๆได้ ในกรณีต้องการใช้เป็นแผ่นพื้นที่มีพืนที่ใหญ่ๆ ที่ต้องการความกว้างมากกว่า 30 cm. หรือความยาวมากกว่า 100cm. แต่ละแผ่นจะมีเขี้ยวสลักล็อคตัวผู้และตัวเมียสามารถนำมาวางเรียงเข้าล็อคต่อๆกันไปได้อย่างแข็งแรงสวยงาม ใช้เป็นแผ่นปูพื้นสำเร็จรูป เป็นแผ่นพื้นอนามัย น้ำหนักเบา ไม่เก็บกลิ่น ประหยัดเวลาในการติดตั้ง กันลื่น (Anti Slip) กันกระแทก (Impact Absorbent) ไม่เก็บฝุ่นและสิ่งสกปรกฉีดทำความสะอาดง่ายเพราะผิวเป็นพลาสติกมันเงา (Easy to Clean) ไม่มีน้ำขัง (Smooth Water Drainage) เป็นฉนวนไม่นำไฟฟ้า ป้องกันไฟฟ้าดูด (Insulator)

7) Warranty 1 year: รับประกันคุณภาพสินค้า 1 ปี มั่นใจในคุณภาพและราคาได้ เพราะจำหน่ายจากโรงงานผู้ผลิตโดยตรง ที่ออกแบบจดสิทธิบัตรโดย บจก.แชนคอน ผลิตโดยฉีดพลาสติคแรงดันสูงจากโมลด์ขนาดใหญ่เพียงชิ้นเดียว ไร้รอยต่อ ไม่เหมือนใครในโลกใบนี้ ผิวกันลื่น รูเล็ก แข็งเหนียวพิเศษ มีสารต้านเชื้อรา ทนยูวีUV เราจึงกล้ารับประกันคุณภาพตะแกรงระบายน้ำทุกชิ้น

8) Replacing Swimming Pool Grating: ออกแบบใช้งานทดแทนตะแกรงสระว่ายน้ำรูปแบบเก่า ใช้เป็นตะแกรงน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำรุ่นเก่า หรือใช้เป็นตะแกรงระบายน้ำรอบโรงงาน แผ่นปูพื้นทางเดิน แผ่นพลาสติกอเนกประสงค์ ปูรองรับสินค้าจากสายพานลำเลียง พื้นที่กันลื่น กันกระแทก พื้นอนามัย พื้นทางเดินให้หญ้าขึ้นแซมได้ พื้นที่ที่ต้องการความสะอาด และการประยุกต์ใช้งานตามความต้องการได้ทุกพื้นที่โดยไม่มีข้อจำกัด #เกรตติ้งพลาสติกระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำสำเร็จรูป #SwimmingPoolOverflowGrating #ตะแกรงระบายน้ำล้นโรยกรวดหิน

2. Metal Drainage Grating ตะแกรงโลหะระบายน้ำ-ขั้นบันได ขนาดมาตรฐาน-สั่งทำพิเศษ
Hotdip Galvanized Bar Steel Grating ตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมสำเร็จรูปชุบกันสนิม เชื่อมด้วยเครื่องจักรอัตโนมัติจนเหล็กหลอมเป็นเนื้อเดียวกัน แข็งแรงทั่วทุกจุด โดยทั่วไป มาตรฐานของตะแกรงระบายน้ำ มีขนาดกว้าง 25ซม. 30ซม. และ 40ซม. ลูกค้าเพียงเตรียมออกแบบบ่ารองรับให้ กว้าง 26ซม. หรือ 31ซม. หรือ 41 ซม. ตามลำดับ เพื่อให้สามารถซื้อตะแกรงทุกแบบไปวางใช้งานได้ทันที

HDG Flat Bar Steel Grating Specification
ตะแกรงเหล็กรุ่น Light Duty     VS   ตะแกรงเหล็กรุ่น Heavy Duty
Thick 3 High 25 Mesh 40×100 (mm)   VS     Thick 5 High 25 Mesh 30×100 (mm)

<– Click ! ดาวน์โหลดโบรชัวร์

1) ตะแกรงเหล็กระบายน้ำสำเร็จรูป ขนาดมาตรฐานกว้าง 25cm. และ 30cm. ความยาว 1 เมตร มีสต๊อคพร้อมส่งทันที ทุกรายการสินค้า

2) ระบบเชื่อมหลอมเป็นเนื้อเดียวแข็งแรงกว่า โดยเชื่อมด้วยออโตเมติคระบบ CO2/MIG ซึ่งเป็นการเชื่อมด้วยไฟฟ้าทำให้เนื้อเหล็กหลอมละลายเป็นเนื้อเดียวกัน ตะแกรงเหล็กส่วนที่เป็นรอยเชื่อมจะเรียบเนียนสวยงาม และยึดติดแข็งแรงทนทานกว่าร้านเชื่อมเหล็กทั่วไป

3) เคลือบผิวด้วยวิธีการชุบสังกะสีแบบ Hot dip Galvanizing ความหนาไม่น้อยกว่า 75 ไมครอน ตามมาตรฐาน ASTM A123, ASTM B6 (ไม่ใช่ใช้สีกันสนิมพ่น/ทา เหมือนร้านทำเหล็กดัดทั่วไป ซึ่งทำให้เหล็กผุกร่อนง่ายกว่างาน ชุบHDG)

4) ออกแบบให้การวางแท่งเหล็กและโครงตะแกรงได้ระยะที่เหมาะสมที่สุด โดยใช้วัสดุน้อยชิ้นและน้ำหนักเบา ขณะที่ยังสามารถรับแรงได้สูงสุด จึงทำให้แน่ใจได้ว่าทั้งรอยเชื่อม และโครงสร้างแข็งแรงสม่ำเสมอ

5) คัดเลือกวัสดุคุณภาพ ผลิตจากวัสดุเหล็กกล้ามาตรฐาน มอก. ไม่ใช้เหล็กเกรด B หรือต่ำกว่ามาตรฐาน สามารถตรวจสอบจากน้ำหนักเต็มครบ ตัดเหล็กและประกอบเป็น ตะแกรงด้วยเครื่องจักรที่ทันสมัย และทีมงานช่างผู้ผลิตตะแกรงเหล็กมืออาชีพกว่า 20 ปี

ใบเสนอราคา ตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมชุบกันสนิม
Standard Size Carbon Steel Grating Quotation

คุณสมบัติตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมสำเร็จรูป (มาตรฐานรอยเชื่อมและความหนาการชุบ)

1) ตะแกรงเหล็กระบายน้ำสำเร็จรูป ขนาดมาตรฐานกว้าง 25cm. และ 30cm. ความยาว 1 เมตร มีสต๊อคพร้อมส่งทันที โดยในแต่ละขนาดมาตรฐาน มีให้เลือกสองแบบ ว่าเป็นรุ่นที่ต้องการรับน้ำหนักเพียงคนเดินผ่าน หรือให้รถวิ่งผ่าน เพราะช่องรูและความหนาของเหล็กจะต่างกัน

2) ระบบเชื่อมหลอมเป็นเนื้อเดียวแข็งแรงกว่า โดยเชื่อมด้วยออโตเมติคระบบ CO2/MIG ซึ่งเป็นการเชื่อมด้วยไฟฟ้าทำให้เนื้อเหล็กหลอมละลายเป็นเนื้อเดียวกันทุกด้าน ตะแกรงเหล็กส่วนที่เป็นรอยเชื่อมจะเรียบเนียนสวยงาม และยึดติดแข็งแรงทนทานกว่าร้านเชื่อมเหล็กทั่วไป จุดสำคัญอยู่ที่การเชื่อมเป็นเนื้อเดียวกันกับเหล็กแผ่น Flat bar (โปรดตรวจสอบงานเชื่อมเปรียบเทียบกับการใช้แรงงานคนเชื่อม) รับประกันงานคุณภาพความแข็งแรงที่ลูกค้าต้องพิสูจน์ก่อนตัดสินใจ โดยพิจารณาจาก ขนาดช่องรูเล็กได้มาตราฐานเหมือนกัน

3) เคลือบผิวด้วยวิธีการชุบสังกะสีแบบ Hot dip Galvanizing ความหนาไม่น้อยกว่า 75 ไมครอน ตามมาตรฐาน ASTM A123, ASTM B6 (ไม่ใช่ใช้สีกันสนิมพ่น/ทา เหมือนร้านทำเหล็กดัดทั่วไป ซึ่งทำให้เหล็กผุกร่อนง่ายกว่างาน ชุบHDG) งานชุบซิงค์หนากว่าได้ตามมาตรฐาน ทำให้แข็งแรงและทนทานต่อการสึกกร่อนได้นานกว่า งานชุบเร็วแบบบางและการเคลือบพ่นทาสีทั่วไป

4) ออกแบบใหม่และควบคุมการผลิตเพื่อให้แข็งแรงและปลอดภัย โดยออกแบบให้การวางแท่งเหล็กและโครงตะแกรงได้ระยะที่เหมาะสมที่สุด โดยใช้วัสดุน้อยชิ้นและน้ำหนักเบา ขณะที่ยังสามารถรับแรงได้สูงสุด จึงทำให้แน่ใจได้ว่าทั้งรอยเชื่อม และโครงสร้างแข็งแรงสม่ำเสมอ โดยใช้เหล็กบิดเกลียว Twisted Rod หนา 6-8mm เพื่อผสานเหล็กแผ่นเข้าด้วยกันอย่างแข็งแรง และออกแบบให้ป้องกันการลื่นไถลไปในตัว

5) คัดเลือกวัสดุคุณภาพ ผลิตจากวัสดุเหล็กกล้ามาตรฐาน มอก. ไม่ใช้เหล็กเกรด B หรือต่ำกว่ามาตรฐาน สามารถตรวจสอบจากน้ำหนักเต็มครบ ตัดเหล็กและประกอบเป็น ตะแกรงด้วยเครื่องจักรที่ทันสมัย และทีมงานช่างผู้ผลิตตะแกรงเหล็กมืออาชีพจากโรงงานผู้ผลิตตะแกรงเหล็กโดยตรง

6) ตะแกรงเหล็กสำเร็จรูปสามารถรับแรงสำหรับรถขนาดใหญ่ ตามความกว้างมาตรฐาน 25cm.และ 30cm. ในรุ่นที่ความหนาเหล็ก 5mm. ความสูง 25mm. ด้วยช่องรูเล็กเพียง 30mm. เหมาะสำหรับทำรางระบายน้ำ ทางเข้ารอบโรงงาน ที่มีรถพ่วงตู้คอนเทนเนอร์ขนาดใหญ่หรือรถเทรลเลอร์วิ่งผ่านได้อย่างปลอดภัย ตัวอย่างเช่น ความหนาเหล็กแผ่น 3mm. ออกแบบให้ใช้งานรับแรงน้อยไม่เกินรถโฟล์คลิฟต์ ในกรณีที่ต้องการใช้ในงานรับแรงรถวิ่งผ่านตั้งแต่ กระบะ หกล้อ สิบล้อ จนถึง รถพ่วงขนาดใหญ่ ควรใช้ความหนาที่ 5mm. เนื่องจากออกแบบมาให้ช่องรูเล็กและหนาขึ้นจึงรับได้แรงได้สูงมากกว่า 12.5 ตัน

7) ปรับระยะความสูงของบ่ารับตะแกรง ดีกว่าทำตะแกรงใหม่เปลืองงบประมาณ กรณีลูกค้าเตรียมบ่ารองรับไว้สูงกว่า 25mm. ไม่จำเป็นต้องใช้ตะแกรงที่สูงกว่านี้ เพียงแต่ใช้เหล็กเสริมตรงบ่าด้านล่างให้สูงขึ้น แล้วใช้ตะแกรง รุ่นที่ความหนาเหล็ก 5mm. ความสูง 25mm. ด้วยช่องรูเล็กเพียง 30mm. ก็เพียงพอต่อการรับแรงรถเทรลเลอร์ขนาดใหญ่ได้แล้ว ประหยัดงบประมาณด้วยการออกแบบที่ลงตัว

8) สามารถนำตะแกรงสำเร็จรูปมาเชื่อมต่อกันเป็นขนาดต่างๆได้ ตะแกรงเหล็กชุบสำเร็จรูปพร้อมส่งของบริษัท มีความกว้างมาตรฐาน 2 ขนาด ที่ 25 cm และ 30 cm กรณีลูกค้าต้องการขนาด50x100cm สามารถประยุกต์เชื่อมหรือวาง 25cm สองแผ่นเข้าด้วยกัน ในกรณีต้องการใช้ขนาด 100x100cm ก็สามารถใช้ 4 แผ่นเชื่อมจากขนาด 25 cm. หรือในกรณี 60x100cm. หรือ 100x120cm. ก็สามารถประยุกต์ใช้การประกอบจากแผ่น 30x100cm. เช่นกัน

9) วิธีการเผื่อระยะความกว้าง สูง ของเหล็กฉากบ่ารับแผ่นตะแกรง ควรออกแบบเตรียมบ่ารับให้กว้างและสูงพอดีกับแผ่นตะแกรง เพื่อความแข็งแรงและปลอดภัยของการใช้งาน ดังนั้นบ่ารับตะแกรง(รูปตัว L) จะต้องใช้เหล็กฉากวางลงไปก่อนเทคอนกรีต โดยเว้นความสูงไว้ 25-30mm.(ขึ้นอยู่กับประเภทของตะแกรง) เพื่อให้ตะแกรงที่วางลงไปเสมอพอดีกับพื้น ไม่สะดุดเวลารถเข็นหรือคนเดินผ่าน ระยะความกว้างของบ่ารับแผ่นเกรตติ้ง จะต้องบวกเพิ่มข้างละ 3-5mm.รวม 2 ข้างเป็น 6-10mm. เพื่อให้สามารถวางแผ่นตะแกรงลงไปได้พอดี ไม่แน่นหรือหลวมเกินไป

3. Modern Stainless Linear Shower Floor Drainage Grating   ตะแกรงรางระบายน้ำสแตนเลสสำเร็จรูป ฝาเกรตติ้งสแตนเลสฟลอร์เดรน
Customized Heel Guard Proof Anti-Slip Bathroom Stainless Steel Grating. New linear shower drainage system and stainless steel bathroom floor waste range.
ตะแกรงสแตนเลสระบายน้ำสำเร็จรูป มีช่องรูหลายแบบ/ขนาด ดูโมเดิร์น แปลกใหม่ไม่ซ้ำใคร ผลิตจากสเตนเลสแท้ เกรด SUS304 จึงมั่นใจได้ว่าปลอดสนิมตลอดอายุการใช้งาน สามารถรับน้ำหนักคนเดินผ่านได้ ออกแบบให้ใช้งานในพื้นที่ ระเบียงคอนโด ทางเท้า ห้องน้ำ ห้องครัว เหมาะสำหรับการใช้ในพื้นที่เปียก และ ต้องการกันแมลงสาป หนู หรือสัตว์เลื้อยคลานต่าง หมดปัญหาเรื่องน้ำท่วมขัง เหมาะสำหรับการใช้ในพื้นที่ ที่ต้องมีการรับน้ำในปริมาณมาก และต้องการระบายน้ำทิ้งอย่างรวดเร็วป้องกันการท่วมขังของน้ำ

คุณสมบัติตะแกรงระบายน้ำสแตนเลสสำเร็จรูป ตามมาตฐาน GMP New || Shower Stainless Steel Grating (Special Profile Grade SUS304)

1. เลือกใช้วัสดุแผ่นสแตนเลสแท้ เกรด SUS304 รุ่นหนาสุด ความหนาถึง 2 มม. **** หนาที่สุดในตลาดเทียบกับคู่แข่งทุกราย เพื่อให้ได้ ตะแกรงระบายน้ำสแตนเลส ที่มีคุณภาพสูง แข็งแรง เดินไม่ยุบ อายุใช้งานนาน

2. มีสแตนเลสเสริมคานเชื่อมรองรับซัพพอร์ตด้านหลังแผ่นตะแกรงที่ขนาดกว้างตั้งแต่ 20cm. 25cm. 30cm. ระยะห่างคานเสริมทุกๆ 20cm. เชื่อมคานสแตนเลส 4 ชิ้นในความยาวทุกๆ 1 เมตร ทำให้เพิ่มความแข็งแรงของแผ่นตะแกรง เดินไม่ยวบ ไม่บิดเบี้ยว อายุการใช้งานคงทนนานกว่ารุ่นบางและไม่มีคานซัพพอร์ต / Beam support welding attached stainless grating for exceeding width 20cm.

3. รูตะแกรงสี่เหลี่ยมรุ่นใหม่ สวยปลอดภัย ไม่คม ไม่บาดเท้า สามารถใช้กับพื้นที่ภายในและภายนอก ปลอดภัยไม่ลื่น / Unsharp, Non-skid when Safety Step On

4. สแตนเลสเป็นวัสดุ ไร้สารก่อภูมิแพ้ ไม่เป็นคราบให้เชื้อโรคเกาะ ไม่เป็นสนิมตลอดอายุการใช้งาน คราบสกปรกสามารถชำระล้างออกได้ง่าย / Safety and Easy cleaning Material

5. พับขอบสี่ด้านให้มีความแข็งแรง รับน้ำหนักคนเดินผ่านได้ดี ใช้เป็นตะแกรงระบายน้ำวางต่อกันได้สำหรับพื้นที่ยาวๆ / Pedestrian Loaded with excellent design

6. ช่องรูเล็กแปลกใหม่ไม่ซ้ำใครในโลกนี้ กันแมลงสาป หนู งู สัตว์เลื้อยคลาน แต่ระบายน้ำรวดเร็ว / Faster drainage Flow gully trench channel grating

7. ออกแบบให้เป็นตะแกรงระบายน้ำ ทันสมัยโมเดิร์น หรูหราดูดี สร้างบรรยากาศลักซูรี่ ให้กับทุกพื้นที่ / World Class Luxury Genuine Stainless Grade SUS304

8. กรณีต้องการผิวสแตนเลสปัดด้าน (แฮร์ไลน์) ราคาจะเพิ่มขึ้นอีก 20% จากตารางข้างต้น / Stainless HairLine surface charge 20% price from quotation above

4. FRP FiberGlass Mould Grating (Drainage Gully Culvert)   ตะแกรงระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าสเสริมแรง
ตะแกรงไฟเบอร์เสริมแรง FRP Mould Grating เป็นวัสดุนวัตกรรมใหม่ล่าสุด ออกแบบเพื่อมาทดแทนแสตนเลส/อลูมิเนียม/ไม้/เหล็ก อายุการใช้งานนานกว่า 30-100 ปี ไม่ต้องเปลี่ยนบ่อย รับประกันคุณภาพ สวยงาม ทนทาน คุ้มราคา   มีคุณสมบัติเหมือนสแตนเลส ไม่เป็นสนิม ทนความร้อนสูง ทนสารเคมีกัดกร่อนได้ดี ที่สำคัญสวยงาม มีสีสรรดีไซน์ในตัว และมีน้ำหนักเบากว่าทุกวัสดุ แข็งแรง ทนแดด ทนสารเคมี เป็นวัสดุมาใหม่เพื่อใช้ทดแทนสแตนเลสได้ดี   แผ่นมาตรฐานมีขนาดใหญ่ 1500x4000mm. ใช้ทำเป็นแผ่นพื้นยกระดับไร้รอยต่อได้ดี สามารถนำไปตัดเป็นแผ่นเล็กๆตามที่ต้องการได้ หรือใช้ปูทั้งแผ่นไร้รอยต่อสำหรับงานทางเดิน Walkway ติดตั้งและบำรุงรักษาง่าย   ออกแบบเพื่อเป็นแผ่นตะแกรงระบายน้ำ/โปร่งแสง หรือเป็นฝาบ่อ-ฝาครอบท่อ/แผ่นปูพื้นผิวทึบปิดสนิทลายตีนเป็ด (Top Cover) สั่งตัดได้ทุกขนาด ตัดง่ายด้วยเครื่องมือใบตัดไฟเบอร์(ลูกหมู)   แผ่นตะแกรง FRP Grating สูง 25mm. แกนหนา 6.5mm ขนาดช่องรู 38x38mm. มีให้เลือก 5 สี เหลือง เขียว เทา น้ำเงิน และดำ หรือ มีความสูงที่ 38mm. และ 50mm.

* กรณีต้องการสั่งเป็นขนาดพิเศษอื่นๆ สามารถคำนวณราคาโดยเทียบบัญญัติไตรยางค์ คูณพื้นที่ด้วย ราคาต่อตารางเมตร ตัวอย่างเช่น
ขนาด 25x100cm. = 0.25 ตรม. X 6,000 บาท = 1,500 บาท (หนา 25mm)   /   หรือ = 0.25 ตรม. x 9,000 บาท = 2,250 บาท (หนา 38mm)

คุณภาพบริการและการรับประกันสินค้าตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส จากบริษัทแชนคอน

1. รับประกันคุณภาพสินค้า 10 ปี / Warranty 10 years Certificate มีอายุใช้งานยาวนานได้มากกว่า 30-100 ปี ด้วยคุณสมบัติที่กันการกัดกร่อนที่มักจะพบเจอในอุตสาหกรรมเคมี และการจัดการน้ำเสีย ทำมาจากเรซิ่นที่ถูกคิดค้นมาจากสูตรมากกว่า 30 สูตร เพื่อป้องกันการกัดกร่อนในภาพแวดล้อมที่มีการกัดกร่อนสูงเกินกว่าที่แผ่นครอบ Fiberglass ทั่วๆไปสามารถทนได้

2. สินค้านำเข้าจากเดนมาร์ก วัสดุไวนิลเกรดเอ Food-Grade Vinyl Resin ถูกพัฒนาสำหรับใช้ในอุตสาหกรรมอาหาร มีสารต่อต้านจุลินทรีย์ ยับยั้งการเติบโตของแบคทีเรีย บนพื้นผิวของตะแกรง รวมไปถึงสารกัดกร่อนที่มักจะพบเจอในอุตสาหกรรมอาหารและเครื่องดื่ม ทำมาจากเรซิ่นที่ไม่ก่อให้เกิดควัน และมีอัตราการเกิดประกายไฟต่ำ ทนต่อการลามไฟ ตามมาตรฐาน ASTM E-84 Class 1

3. รับประกัน 10 ปี มีสต๊อคพร้อมส่งทันที กว่า 3,000 ตรม. ( คุณภาพแตกต่างจากตะแกรง FRP ราคาถูกเกรดบีจากประเทศจีน ) ตะแกรง FRP Grating นำเข้าจากยุโรป เป็นไวนิลวัสดุเกรด A ระดับ Premium World Class Quality ส่งขายในอเมริกา ญี่ปุ่น เกาหลีใต้ สิงคโปร์ มาเลย์เซีย etc.

4. บ.แชนคอน เป็นผู้ผลิตงานตะแกรง 7 แบบ และ3 ชนิดฝาบ่อ กว่า 5 วัสดุสำเร็จรูป (มีแบบและขนาดให้เลือกมากที่สุด) ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสมีคุณสมบัติเหมือนสแตนเลส ไม่เป็นสนิม ทนความร้อนสูง ทนสารเคมีกัดกร่อนได้ดี ที่สำคัญสวยงาม มีสีสรรดีไซน์ในตัว และมีน้ำหนักเบากว่าทุกวัสดุ แข็งแรง ทนแดด ทนสารเคมี เป็นวัสดุมาใหม่เพื่อใช้ทดแทนสแตนเลสได้ดี

5. มีฐานลูกค้าในประเทศ ที่ใช้งานแล้วมากกว่า 100 บริษัทชั้นนำรับรอง ใช้แทนเหล็กหรือสแตนเลส ในพื้นที่ที่ไม่ต้องการให้เกิดสนิม ไม่กระทบต่อสนามแม่เหล็กในโรงพยาบาล ระบบงานฝาตะแกรงระบายน้ำ ตะแกรงขั้นบันได ฝาท่อปิดบ่อพัก แผ่นทางเดินด้านบนระบบบำบัดน้ำเสียป้องกันการสึกกร่อนจากทั้งสนิมและสารเคมี

5. Swimming Overflow Drainage Gully Grating   เกรตติ้งตะแกรงระบายน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ
ABS Spa Swimming Overflow Drainage Gully Gutter Grating โรงงานผู้ผลิตและจำหน่ายเกรทติ้งตะแกรงระบายน้ำพลาสติกสำเร็จรูป แผ่นฝาปิดตะแกรงระบายน้ำล้นรอบแนวขอบสระว่ายน้ำ
ตะแกรงขอบสระ หรือ ตะแกรงน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ ผลิตจากพลาสติก ABS มี 2 ขนาดมาตรฐานกว้าง 25cm. และ 30 cm. มี 2 เกรดคุณภาพให้เลือกใช้งาน น้ำหนักเบา ไม่เป็นสนิม ใช้สำหรับติดตั้งบริเวณขอบสระเพื่อให้น้ำที่ล้นออกมาจากสระ ระบายเข้าสู่ระบบการกรองน้ำได้โดยง่าย

1) ราคาที่นำเสนอข้างต้น ยังไม่รวมภาษีมูลค่าเพิ่ม และค่าจัดส่ง (เป็นราคามารับเองที่โรงงาน) | Price excluded VAT and Delivery

2) ขนาดทั่วไปของ Overflow Grating มีหน้ากว้างตั้งแต่ 25cm และ 30cm สามารถนำไปใช้ได้ทั้งกรอบรางสี่เหลี่ยมหรือสระว่ายน้ำรูปทรงโค้งมน(free form gutter)

3) ออกแบบให้ใช้กับงานจัดสวน แช่ในน้ำได้ ไม่เป็นสนิม มีการใส่สารป้องกันเชื้อรา และป้องกันรังแสงยูวี ใช้เป็นฝารางรอบบ่อน้ำพุ มีรูเล็กจึงสามารถวางก้อนกรวดหินด้านบน เพื่อระบายน้ำได้ดี

6. Ductile Leaf trapper safe scupper drainage traffic grates along side of highway   ตะแกรงเหล็กหล่อดักแยกขยะคันหินฝุ่นผงด้านข้างริมฟุตบาท
ผลิตจากเหล็กหล่อเหนียว (Casting Ductile Iron) ออกแบบเพื่อใช้เป็น ฝายตะแกรงหวีดักแยกเศษขยะลอยใส่ช่องระบายน้ำตรงขอบฟุตบาท ดักฝุ่นผงตะกอนขยะ เศษอาหาร ใบไม้ กระดาษ คันหินกล่องช่องตะแกรงรับน้ำ รางยูด้านข้างริมฟุตบาท, สเปคตามมาตรฐานของเทศบาล กรมโยธาธิการและผังเมือง กรมทางหลวงชนบท การเคหะแห่งชาติ การทางพิเศษแห่งประเทศไทย ขนาดมาตรฐานได้แก่ 10x40cm. 15x30cm., 15x40cm.

คุณสมบัติของตะแกรงดักขยะข้างริมฟุตบาท Curbed Drainage Grating Scupper

1) ตะแกรงเหล็กหล่อดักฝุ่นผงขยะ static climber drum screen grating ตะแกรงดักแยกเศษขยะลอย ตะแกรงชนิดนี้ผลิตจากเหล็กหล่อเหนียวพิเศษ (Casting Ductile Iron) ออกแบบเพื่อใช้เป็น ตะแกรงดักแยกเศษขยะ ดักใบไม้ คันหิน ด้านข้างริมฟุตบาท ขนาดมาตรฐานที่มีสต๊อคพร้อมขายทันที ได้แก่ 10x40cm. 15x30cm., 15x40cm., 20x57cm, 25x70cm , etc.

2) Drive Way Grating ตะแกรงดักขยะฝุ่นผงคันหินใบไม้ด้านข้างริมฟุตบาท (Leaf Trapper Side Highway Scupper Drainage Grating) หรือเรียกในหลากหลายชื่อว่า ฝายตะแกรงเหล็กหล่อดักฝุ่นผงเศษขยะลอย เศษอาหาร ดักใบไม้ คันหินด้านข้างริมฟุตบาท ใช้ฝังหล่อในคันหินฟุตบาทคอนกรีตเสริมแรงคสล. เพื่อป้องกันขยะลงท่อระบายน้ำสาธารณะ

3) ตะแกรงดักขยะฝุ่นผงคันหินใบไม้ด้านข้างริมฟุตบาท ออกแบบและผลิตตามสเปค มาตรฐานกรมทางหลวงชนบท เทศบาง การเคหะแห่งชาติ การทางพิเศษแห่งประเทศไทย กรมโยธาธิการและผังเมือง สำนักโยธากรุงเทพมหานคร

4) ราคาข้างต้นเป็นราคาขายส่งเข้าโครงการ กรณีสั่งซื้อจำนวนมาก กรุณาขอราคาพิเศษโดยติดต่อฝ่ายขาย

7. FRP/PP Big Tree Ring Guard Grating Frame Cover   กรอบตะแกรงตกแต่งปกป้องรอบโคนต้นไม้
ใช้สำหรับงานตกแต่ง พรวนดินให้ดูแลรดน้ำถึงรากแก้วได้ง่าย ทั้งยังเป็นการป้องกันรากแก้วกรณีมีรถวิ่งผ่านได้ นิยมใช้กันมากในงาน Land Garden Scape งานภูมิสถาปัตย์ มีความเหนียวแข็งแรงทนทาน หรือใช้เป็นตะแกรงลานจอดรถ ทดแทน บล็อกตัวหนอน บล็อคปูถนน ตกแต่งพื้นสนามหญ้าสำเร็จรูป Replacing Concrete/Masonry Block Paving Unit
FRP/PP/Ductile Iron/Composite Big Tree Ring Guard Grating Frame Cover, Tree rings/ tree guards/ tree grates/ Trench Grating, FRP Tree Protection Guard, Frame Cover for tree grate, Decorative Tree Guard Cover Frame, FRP Mould Big Tree Guard Grating, Light weight and durable FRP material grating tree guard, Garden Decoration and Landscaping Exterior Grate products, Tree root trunk protective guard grating, Tree pit road safety grating cover, Tree Grating Paver Suspension Support Material, Pedestrian Safe Tree Grates and Trench Grates, Linear Paving sidewalk trench grate support, Perforated pavement around tree bollards How can you decorate your tree after pour concrete floor? We have a better choice to protect and harmonize your tree and floor. With easily assembly and dismantle, FRP Big tree grating designed for tree base decoration effectively.

8. Egg Crate Ceiling Grille Lighting Screen Panel   ระแนงแผงกั้นบังไฟหน้ากากตะแกรงกั้นช่องแสง ระบายอากาศ
ตะแกรงกั้นช่องแสงบังไฟ กรองลม ระบายอากาศ แผงระแนงบังตาหน้ากากอาคาร ใช้สำหรับสร้างเป็นแผงตะแกรงเพื่อกั้นช่องไฟกรองแสงจากหลอดแอลอีดี/ฟลูออเรสเซนต์ (Led/Fluorescent) แผงฉากแผ่นฝ้าเพดาน ผนังม่าน ระแนงบังตาหน้ากากกรองช่องลม แผ่นบานเกล็ดรูระบายอากาศ ครอบคลุมปกปิดงานระบบไฟฟ้าประดับอาคาร แผงกั้นบังไฟตกแต่งตู้โชว์สินค้า ใช้ทดแทนฝ้าเพดานอลูมิเนียมระบายอากาศ ใช้เป็นอุปกรณ์ตกแต่งสำหรับเลี้ยงปลาสวยงาม ทำแผงกั้นแบ่งห้องโครงสร้างผนังบ่อตู้ภาชนะเพาะเลี้ยงสัตว์น้ำ กุ้ง กบ ซาลาแมนเดอร์ Egg Crate Fluorescent Ceiling Grille Lighting Screen Panel, Abstract Plastic material board, Egg crate grille with filter, HVAC air return/Double deflection grille, Plastic LED Lighting Diffusers, Filter Media Grids Egg Crate Pond Marine Aquarium , DIY Egg crate Aquarium Cover, Air Ventilation Light Louver for suspended ceiling white plastic Egg crate, Air vector Acrylic Grid Louver : new design supplying ventilation egg crate grilling

9. FRP Fiber Glass Reinforced Manhole Cover   ฝาปิดท่อบ่อเกรอะไฟเบอร์กล๊าสเสริมแรง
FiberGlass Reinforced Manhole Cover following EN124 Standard วัสดุผลิตจากไฟเบอร์กล๊าสเสริมแรง แข็งแรงและยืดหยุ่นเหนียวกว่าเหล็กหล่อทั่วไป ที่ระดับการรับแรงเท่ากันจะมีน้ำหนักเบากว่า บำรุงรักษาง่ายกว่า   คุณสมบัติเด่น: สวยงามดูดีกว่าฝาเหล็ก เลือกสีได้ถ้ามีปริมาณสั่งซื้อ รับแรงได้เหมือนเหล็กแต่ไม่เป็นสนิม อายุงานนานกว่า ลดปัญหาโดนขโมยฝาบ่อไปขายต่อเนื่องจากไฟเบอร์กล๊าสที่หล่อเสร็จแล้วไม่สามารถขายต่อได้ในตลาดรับซื้อของเก่า

1) FiberGlass Reinforced Manhole Cover following EN124 Standard วัสดุผลิตจากไฟเบอร์กล๊าสเสริมแรง แข็งแรงและยืดหยุ่นเหนียวกว่าเหล็กหล่อทั่วไป ที่ระดับการรับแรงเท่ากันจะมีน้ำหนักเบากว่า บำรุงรักษาง่ายกว่า

2) คุณสมบัติเด่น: สวยงามดูดีกว่าฝาเหล็ก เลือกสีได้ถ้ามีปริมาณสั่งซื้อ รับแรงได้เหมือนเหล็กแต่ไม่เป็นสนิม อายุงานนานกว่า ลดปัญหาโดนขโมยฝาบ่อไปขายต่อเนื่องจากไฟเบอร์กล๊าสที่หล่อเสร็จแล้วไม่สามารถขายต่อได้ในตลาดรับซื้อของเก่า
3) ราคาข้างต้น เป็นราคาจำหน่ายเข้าโครงการ บริษัทขอสงวนสิทธิ์ในการปรับราคากรณีขายปลีกหน้าร้าน

4) For more information: ขอข้อมูลรายละเอียดราคาสำหรับแต่ละรุ่น กรุณาส่ง E-mail หรือติดต่อฝ่ายขายของบริษัทฯ

10. Cast Iron Ductile Manhole Cover   ฝาบ่อครอบท่อระบบบำบัดน้ำเหล็กหล่อเหนียว
Ductile Cast Iron Manhole cover เหล็กหล่อเหนียวกราไฟต์กลม (Spherioid Graphite or Nodular Cast Iron) Grade 500-7, EN124 Standard วัสดุผลิตจากเหล็กหล่อเหนียว แข็งแรงยืดหยุ่นเหนียวกว่าเหล็กหล่อเทาทั่วไป ที่ระดับการรับแรงเท่ากันจะใช้วัสดุน้อยกว่า ทำให้มีน้ำหนักเบากว่า บำรุงรักษาง่ายกว่า ฝาบ่อปิดท่อพักที่ผลิตจากเหล็กหล่อเหนียว เป็นเหล็กหล่อที่ทนแรงอัด แรงกระแทกได้สูง อีกทั้งมีความยืดหยุ่นสูงกว่าเหล็กหล่อเทาทั่วไป ที่สำคัญน้ำหนักเบากว่าเหล็กหล่อเทา ทำให้เปิดบำรุงรักษาง่ายกว่ามาก

1) Ductile Iron Grade 500-7, EN124 Standard วัสดุผลิตจากเหล็กหล่อเหนียว แข็งแรงยืดหยุ่นเหนียวกว่าเหล็กหล่อเทาทั่วไป ที่ระดับการรับแรงเท่ากันจะใช้วัสดุน้อยกว่า ทำให้มีน้ำหนักเบากว่า บำรุงรักษาง่ายกว่า

2) Options: H=Hinge มีบานพับ, L=Locking key มีตัวล็อคปิดฝา, R=Rubber Seal มีซีลยางกันกลิ่น

3) For more information: ขอข้อมูลรายละเอียดราคาสำหรับแต่ละรุ่น กรุณาส่ง E-mail หรือติดต่อฝ่ายขายของบริษัทฯ

11. FRP Top Manhole Cover Checker/Diamond surface   ฝาปิดบ่อครอบท่อพักไฟเบอร์กล๊าส
เทคโนโลยีใหม่ล่าสุดของฝาปิดบ่อพักระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส สั่งผลิตตัดได้ทุกขนาด (Tailor Made) รับสินค้าได้ทันทีภายใน 2-3 วัน น้ำหนักเบา ไม่เป็นสนิมผุกร่อนตลอดอายุการใช้งาน ติดตั้งสะดวก เปิดฝาบำรุงรักษาง่าย ออกแบบมาทดแทนแผ่นฝาเหล็กลายตีนเป็ด ฝาบ่อเหล็กหล่อรุ่นเดิม

** ราคาที่นำเสนอข้างต้น ยังไม่รวมภาษีมูลค่าเพิ่ม และค่าจัดส่ง (เป็นราคามารับเองที่โรงงาน) | Price excluded VAT and Delivery

คุณสมบัติของฝาปิดบ่อครอบท่อพักไฟเบอร์กล๊าส

1) สั่งผลิตตัดได้ทุกขนาด (Tailor Made) รับสินค้าได้ทันทีภายใน 2-3 วัน / Delivery in 2-3 days

2) ไม่เป็นสนิมผุกร่อนตลอดอายุการใช้งาน ทนสารเคมี และความร้อนได้ดีมาก / Corrosion Chimical Resistance

3) ป้องกันปัญหาขโมยฝาท่อได้เด็ดขาด เนื่องจากวัสดุไฟเบอร์ขายต่อไม่ได้ / Burglar problem prevent material

4) อายุการใช้งานนานกว่า 30 ปี ไม่มีเปราะแตกหัก ไม่เป็นสนิม ไม่ผุกร่อนตลอดอายุ / Long life services

5) รับประกันคุณภาพ 5 ปี เปลี่ยนคืนทันทีจากสต๊อคพร้อมส่งหากชำรุด / Warranty 5 years ; replace new one if damaged

12. Pegboard Hook Shelves Racking Storage   แผ่นกระดานเพ็กบอร์ดแผงเหล็กเจาะรูติดผนังกำแพงแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง ตะขอขาแขวนฮุก
#โรงงานผลิตจำหน่ายPegboard กระดานบอร์ดแผ่นอลูมิเนียมเหล็กไม้ เจาะรูยึดติดผนังตกแต่งบ้านห้องครัวโรงงานสไตล์ industrial, #อุปกรณ์ที่ใช้กับชั้นวางเหล็ก Pegboard Display Hooks Shelf Hanger Store Organizing Tools, #แผ่นกระดานไม้เหล็กแผ่นพับขึ้นรูปเจาะรู สำหรับแขวนสินค้าเครื่องใช้ติดผนัง Tools Holder Rack Hard Board

ไอเดียวิธีการประยุกต์ใช้งาน แผงกระดานเหล็กเจาะรูติดผนังแขวนเครื่องมือ ตกแต่งผนัง ลอฟท์ คลาสสิค โมเดิร์น สุดเก๋ หลายรูปแบบ     <– คลิก เพื่อดูข้อมูลเพิ่มเติม !

1) ราคาที่นำเสนอข้างต้น ยังไม่รวมภาษีมูลค่าเพิ่ม และค่าจัดส่ง (เป็นราคามารับเองที่โรงงาน) : Price shown excluded VAT and Delivery

2) กระดานเพ็กบอร์ดขนาดอื่นๆ นอกเหนือจากขนาดมาตรฐาน ลูกค้าสามารถสั่งผลิตพิเศษ หรือสั่งตัดจากแผ่นใหญ่ขนาด 1.2×2.4เมตร ได้

3) สินค้าตามตารางข้างต้น ทั้งกระดานเพ็กบอร์ด และตะขอขาแขวนฮุก มีสต๊อคพร้อมรับสินค้าได้ทันที

13. FRP Stair Tread Nosing Step Cover   แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบบันไดกันลื่นไฟเบอร์กล๊าส
ใช้สำหรับปิดคลุมแผ่นขั้นบันได ช่วยป้องกันการลื่นไถลหกล้ม เสริมความแข็งแรงและเพิ่มคุณค่าพื้นบันได้ให้สวยงาม FRP Stair Tread Nosing Non-Slip Tape แผ่นปิดจมูกบันไดไฟเบอร์กล๊าส แผ่นปิดพื้นผิวกันลื่น ทดแทนเทปกันลื่น เทปตีเส้นเรืองแสง FRP Heavy Duty Stair Tread Nosing Step Cover Protector : FRP FibreGlass Anti-Slip Gritted Solid Plate Flat Sheeting Floor แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบบันไดรุ่นรับแรงเสียดสีสูง แผ่นปูพื้นปิดผิวกันลื่นไฟเบอร์กล๊าสเฮฟวี่ดิวตี้ #FiberglassSheeting #AntiSlipGRPStairTreadNosingCovers #HeavyDutyOutdoorAntiSlip #แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบบันได #แผ่นปูพื้นปิดผิวกันลื่นไฟเบอร์กล๊าส #ทดแทนแผ่นเทปกันลื่น เทปตีเส้น เทปเรืองแสง #Anti-SlipTape

1. ราคาที่นำเสนอข้างต้น ยังไม่รวมภาษีมูลค่าเพิ่ม และค่าจัดส่ง (เป็นราคามารับเองที่โรงงาน)     Price excluded VAT and Delivery , Deposit 50% for made to order

2. ความหมายของแผ่นจมูก แผ่นครอบบันได และแผงกันลื่น :    ** 2.1) แผ่นจมูก Nosing Cover ใช้สำหรับ ปิดเฉพาะจมูกบันได

** 2.2) แผ่นครอบบันได Stair Cover ใช้ปิดทั้งจมูกและแผ่นด้านบนบันได

** 2.3) แผงกันลื่น Sheet Cover ใช้เป็นแผ่นปิดผิวรองพื้นกันลื่น ไม่มีจมูก

14. Saddle Clip Lock Clamp Fastener Anchor   ตัวคลิปล็อคอุปกรณ์ยึดจับตะแกรงเหล็ก
ตัวคลิปล็อคยึดแผ่นตะแกรง มี 2 ประเภทวัสดุ ทั้งแบบ Stainless Steel SUS316 และแบบ Hot Dip Galvanized Steel เนื่องจากถูกออกแบบมาให้ใช้พื้นที่ต่างกัน โดยส่วนมากแล้วคลิปล็อกแสตนเลสใช้สำหรับยึดแผ่นตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสหรือแผ่นงานแสตนเลส ส่วนตัวล็อคที่ทำจากเหล็กชุบซิงค์ออกแบบมาให้สำหรับยึดแผ่นตะแกรงเหล็กเข้ากับฐานรองด้านล่าง โดยสามารถปรับระดับแนวการยึดได้ ทั้งสองแบบใช้งานคล้ายๆกัน โดยลูกค้าสามารถเลือกแต่ละแบบให้เข้ากับช่องรูของตะแกรง (Mesh Size) และพื้นที่ที่ต้องการนำแผ่นตะแกรงไปติดตั้ง

** ราคาที่นำเสนอข้างต้น ยังไม่รวมภาษีมูลค่าเพิ่ม และค่าจัดส่ง (เป็นราคามารับเองที่โรงงาน) | Price excluded VAT and Delivery

ตัวคลิปล็อคยึดแผ่นตะแกรง มี 2 ประเภทวัสดุ ทั้งแบบ แสตนเลสสตีลเกรดสูง Stainless Steel SUS316 และแบบชุบจุ่มร้อนกันสนิม Hot Dip Galvanized Steel
เนื่องจากถูกออกแบบมาให้ใช้พื้นที่ต่างกัน โดยส่วนมากแล้วคลิปล็อกแสตนเลสใช้สำหรับยึดแผ่นตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสหรือแผ่นงานแสตนเลส ส่วนตัวล็อคที่ทำจากเหล็กชุบซิงค์ออกแบบมาให้สำหรับยึดแผ่นตะแกรงเหล็กเข้ากับฐานรองด้านล่าง โดยสามารถปรับระดับแนวการยึดได้ ทั้งสองแบบใช้งานคล้ายๆกัน โดยลูกค้าสามารถเลือกแต่ละแบบให้เข้ากับช่องรูของตะแกรง (Mesh Size) และพื้นที่ที่ต้องการนำแผ่นตะแกรงไปติดตั้ง
These clips can be used to fasten steel grating to structural member. To install, use welded stud which may be welded through grating in place.

15. Form Tie Accessories System / FORMWORKS / TIE ROD   เหล็กที่มีเกลียวตลอดเส้น(ไทร็อด) + WingNut(วิงนัท)
เหล็กยึดงานแม่แบบ Tie rod มีทั้งแบบรีดร้อน และรีดเย็น (สามารถเชื่อมได้) เป็นเกลียวแบบหมุนเข้าตามเข็มนาฬิกา ถูกออกแบบให้มีเกลียวสันหยาบตลอดทั้งเส้น จึงมีความแข็งแรงและง่ายต่อการประกอบแม่แบบเข้าที่หน้าไซท์งาน

16. Premium Loft Pipe Shelves: เฟอร์นิเจอร์ชั้นวางท่อเหล็ก สไตล์ลอฟท์ไม่ต๊าปเกลียว
ชั้นวางท่อเหล็กแขวนติดผนัง, ชั้นวางของราวแขวนหิ้งฉากรับชั้น, อุปกรณ์ตู้จัดเก็บของแท่นวางตกแต่งบ้าน, ชั้นวางของเข้ามุมติดผนังลอฟท์สไตล์ DIYSteePipeShelf, PipeDecorationLoft, PlumbingPipeBracket, IndustrialPipeFurniture #LoftPipeWallShelfDIYBracketCraftIndustrialDesignFurniture

1) ราคาที่นำเสนอข้างต้น ยังไม่รวมภาษีมูลค่าเพิ่ม และค่าจัดส่ง (เป็นราคามารับเองที่โรงงาน) : Price shown excluded VAT and Delivery

2) ข้อต่อทุกชิ้น ผลิตจากวัสดุอลูมิเนียมเคลือบอบสี เป็นงานทำด้วยมือ (Hand-Made) หนึ่งเดียวไม่เหมือนใคร ด้วยวิธีการพ่นและทาสีทับ 3 ชั้น เริ่มจากสีรองพื้น จากนั้นพ่นสีดำ แล้วใช้สีดำปัดทองลายสนิมโบราณ ทำให้ชิ้นงานทุกชิ้นมีความแตกต่างกันในลวดลายมีเอกลักษณ์ไม่ซ้ำแบบกัน

3) สีสนิมปัดมาตรฐาน คือ สีสนิมดำปัดทอง ส่วนสีที่เหลืออื่นๆ เช่น สีสนิมดำปัดทองแดง/เงิน/บรอนซ์/ทองเหลือง เป็นสีสั่งพิเศษ ต้องมีจำนวนในการสั่งผลิต

17. หน้ากากตึก ปิดผิวห่อหุ้มอาคาร แผ่นโลหะฉลุลายเซาะร่องตกแต่งอาคาร   | FACADE CLADDING | Wall PARTITION
SLIDING DOOR | WINDOWS | PERFORATED CEILING | Weathered STEEL | SHADING CORRIDOR | Peforated Aluminium COMPOSITE   เราสร้างนวัตกรรมจากความคิดทางสถาปัตยกรรมด้านงานโลหะแผ่นและงานดีไซน์บนพื้นผิวเรียบให้เกิดรูปทรงตามจินตนาการของผู้ใช้งาน รองรับการผลิต ฉลุ ตัด พับ ขึ้นรูปวัสดุที่หลากหลาย ไม่ว่าจะเป็น งานเจาะรูเซาะร่องบนพื้นวัสดุ อลูมิเนียมคอมโพสิต เหล็ก อลูมิเนียม สแตนเลส ทองเหลือง ทองแดง และอื่นๆ สำหรับแผ่นปิดผิวอาคาร หน้ากากตึก ฉากแผ่นฝ้าเพดานผนังม่าน รั้วราวแผงกั้นพาร์ทิชั่น กันสาดระแนงบังตาตะข่าย บานพับเฟี้ยมซุ้มไม้เลื้อยกำแพง

ตะแกรงเหล็ก, ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส, Plastic Fibreglass GFRP, gFRP Grating, Steel GRATING, ฝาปิดท่อระบายน้ำ, ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ, Ductile Iron Sewer, Manhole COVER, แผ่นปูพื้นยกระดับ, Raised Floor, Swimming Pool Overflow Grating, เกรตติ้งพลาสติกระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำสำเร็จรูป, Scupper Curbed Drainage Grates ,ตะแกรงดักขยะ , Anti Slip GFRP Stair Tread Nosing Step Covers, Non-Skid Outdoor Plate Sheeting, แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบบันได ,แผ่นปูพื้นปิดผิวกันลื่นไฟเบอร์กล๊าส, EggCrate, Fa?ade Cladding ,แผงระแนงบังตา ,หน้ากากตึก ,Saddle Clip Clamp Lock Grating, Fastenal Fastener Lock Bar Steel Grating ,อุปกรณ์ตัวคลิปล็อคยึดจับแผ่นตะแกรง ,Pegboard , Hooks Accessories ,เพ็กบอร์ด, แผ่นเหล็กเจาะรูแขวนเครื่องมือ ,ฮุกตะขอลวดขาแขวนเพ็คบอร์ด

www.CHANCON.co.th Tel: 02 4510780-1 Line iD: @iChanCon: #PremiumGratingManholeCoverSpecialist #GFRPFibreGlassGrating #CompositeSewerManholeCover #SteelGrating #GullyScupperDrivewayGratingGrilles #CulvertConduitTrenchDrainageDitch #CastDuctileIronManhole #GridCoversCatchBasins #RaisedAccessFloor #WalkwayPavement #BarGrateFixedMounting #SaddleClipLockClamp #FastenalAnchorFastener #ตัวล็อคเหล็กยึดจับแผงตะแกรง #Formworks #TiedRod #ThreadBar #WaterStopper Anchorage #WingNut #ฝาท่อระบายน้ำเหล็กหล่อเหนียว #ฝาบ่อไฟเบอร์ผสมเรซิ่น #ฝาเปิดปิดถังแมนโฮลแฮนโฮล #ฝาปิดครอบท่อบ่อพักกรองเกรอะ #ฝาปิดท่อระบายน้ำเสียน้ำดี, แผ่นปูร่องน้ำ #ฝาปิดท่อทรงกลมสี่เหลี่ยม, ฝาปิดคอนกรีตปูนซีเมนต์เสริมเหล็ก, ฝาปิดงานระบบบำบัดรวบรวมน้ำเสียทิ้งชนิดสั่งตัดได้ทันที #เกรตติ้ง #เกรทติ้ง #ฝาตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมสำเร็จรูป, #กรอบตะแกรงปกป้องรอบโคนต้นไม้ #แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบบันไดกันลื่น #PerforatedPegboard #HookShelves #RackingStorage #ToolsDIYKit #ToolsHolderRack #แผ่นกระดานเพ็กบอร์ดติดผนังกำแพงแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง #อุปกรณ์จัดเก็บเครื่องมือ #ชั้นวางเหล็ก #กระดานเพ็กบอร์ด #ตกแต่งบ้าน #แผ่นกระดาน #เหล็กแผ่นพับขึ้นรูป #กระดานสำหรับแขวนสินค้าเครื่องใช้ติดผนัง #HardBoard #Pegboard #Hooks #Shelf #เพ็คบอร์ด #เพ็กบอร์ด #เป๊กบอร์ด #เพคบอร์ด #เพกบอร์ด #เพ๊กบอร์ด #แผ่นกระดานเพ็กบอร์ด #แผงเหล็กเจาะรูติดผนัง #แผ่นเหล็กเจาะรู #แผ่นเหล็กแขวน #ชั้นวาง #ชั้นเก็บอุปกรณ์ #เครื่องมือช่าง #ตะขอ #ขาแขวน #ที่เกี่ยวสินค้า #ฮุก #ฮุค #ฮุกตะขอลวด #ขาแขวน #ตะขอขาแขวน #ฮุกแขวนสินค้า #กระดานบอร์ด #แผ่นเจาะรู #แผ่นอลูมิเนียมเจาะรู #แผ่นไม้เจาะรู #อุปกรณ์เครื่องใช้ติดผนัง Backsplash Kitchen Cross fit DIY Nerds ikea HomeDepot WalMart Amazon Pegboard and Hook Assortments #CurbedDrainageGratingScupper #TrashSieveGrates #ตะแกรงดักขยะใบไม้ในคันหินด้านข้างริมฟุตบาท #TrenchBasinScupper #DustScreenDrivewaySideDrainageGrating traffic road highway #LeafTrapperSafeScupperDrainageTrafficGrates along side of highway #StormCurbInletGratingDrainBox ฝายตะแกรงหวีดักแยกเศษขยะลอยใส่ช่องระบายน้ำตรงริมขอบฟุตบาท ดักฝุ่นผงตะกอนขยะ เศษอาหาร ใบไม้ กระดาษ คันหินกล่องช่องตะแกรงรับน้ำคสล. แบบเต็มครึ่งท่อนหัวมนเทเปอร์ รางตัวยูด้านข้างริมฟุตบาท, สเปคตามมาตรฐานของเทศบาล กรมโยธาธิการและผังเมือง กรมทางหลวงชนบท การเคหะแห่งชาติ การทางพิเศษแห่งประเทศไทย ผู้เชี่ยวชาญ #แผ่นฝาพลาสติกระบายน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ รองพื้นปูร่องน้ำทดแทนเหล็ก, PP PVC PE ABS #SwimmingPoolOverflowGrating #PlasticGrating แผงกั้นกระจก #หน้ากากตึกอาคาร #FacadeCladding หุ้มผนังภายนอก #RaisedFloor #แผ่นปูพื้นยกระดับทางเดิน ไหล่ทางเท้า ปูรองรับสินค้าจากสายพานลำเลียง, ยกระดับพื้นบ้านและสวน เขตอนามัยกันไฟฟ้าสนามเวทีแสดงประกวด, บล็อกปลูกหญ้า

CHANCON: Distributor and Manufacturer from direct factory The majority of our products excel in value added engineering/architectural design for FRP products. บริษัทแชนคอน โรงงานผู้ผลิตและจำหน่าย FRP Grating, ตะแกรงรางระบายน้ำ, ตะแกรงทางเดิน โดยเฉพาะวัสดุไฟเบอร์ (FRP) เพื่อทดแทนงานโลหะ เหล็ก แสตนเลส อลูมิเนียม ทองเหลือง ทองแดง เหล็กหล่อเหนียว เหล็กเกรด ชุบซิงค์ ชุบกัลวาไนซ์ สำหรับงานก่อสร้าง ห้องเย็น, คอกปศุสัตว์, ฟาร์มหมู เป็ด ไก่, กรงนก สุนัข, อุโมงค์, เขื่อน ท่าเทียบเรือ สะพานข้ามแม่น้ำ ทางยกระดับ ทางด่วน การไฟฟ้า องค์การโทรศัพท์ โครงสร้างสามมิติ กำแพง หน้าผา ภูเขา สนามบิน ตึกสูง สถาปัตยกรรม สิ่งก่อสร้างขนาดใหญ่ Cable laying in chemical and purification plants, Refineries, offshore plants, Oil & Gas sector, Tunnels

| Premium Grating Manhole Expert | โรงงานผู้ผลิต ขายส่ง-ปลีก | รับสมัคร ตัวแทนจำหน่าย Sales, Dealer, Agent, Distributor CHANCON COMPANY LIMITED || GratingThai Co., Ltd. (Head office ตรงข้ามเซ็นทรัลพระราม2) เลขที่ 199 ซอยท่าข้าม21/1 แสมดำ บางขุนเทียน กรุงเทพมหานคร ประเทศไทย Bangkok Thailand Fax: 02 451 0786 Mobile (Sales): 081 932 7894, 061 647 0184-6 Tel: 02 451 0780-1 E-mail: mkt@chancon.co.th Line@: @iCHANCON Website: www.chancon.co.th , http://GratingThai.com , http://GratingThai.co.th, http://ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ.com FaceBook: https://www.facebook.com/weChancoN Youtube: http://www.youtube.com/mktchancon Twitter: https://twitter.com/fibergrating Google+: https://plus.google.com/+ChanconTh

Manhole_Grating_Specialist | #ตะแกรงเหล็ก #ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส #PlasticFibreglassGFRP #gFRPGrating #SteelGRATING #ฝาปิดท่อระบายน้ำ #ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ #DuctileIronSewer #ManholeCOVER #แผ่นปูพื้นยกระดับ #RaisedFloor #SwimmingPoolOverflowGrating #เกรตติ้งพลาสติกระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำสำเร็จรูป #ScupperCurbedDrainageGrates #ตะแกรงดักขยะ #AntiSlipGRPStairTreadNosingCovers #NonSkidFlooring #แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบบันได #แผ่นปูพื้นปิดผิวกันลื่นไฟเบอร์กล๊าส #EggCrate #FacadeCladding #แผงระแนงบังตา #หน้ากากตึก #SaddleClipClampGrating #FastenalFastenerLockBarSteelGrating #อุปกรณ์ตัวคลิปล็อคยึดจับแผ่นตะแกรง #Pegboard #PegBoardHookAccessories #เพ็กบอร์ด #แผ่นเหล็กเจาะรูแขวนเครื่องมือ #ฮุกตะขอลวดขาแขวนเพ็คบอร์ด

ภาษาอังกฤษ

Pegboard, clip, lock, cover, anti-slip surface, stair nose Furniture, shelf, pipe,

pegboard, clip, lock, cover, anti-slip surface, stair nose Pipe shelf furniture || Quotation ordered in order, product menu 1-15 (price offered for all items It is the price for receiving the product itself at the company’s warehouse. VAT excluded)

12-17 Related Grating Products: Decorative grating product group The clip, locking device, grating, steel grating, Non-Slip Tape, cover, stair nose, fiber glass Anti-slip surface cover Replacement of anti-slip tape Glow Tape Pegboard Hook Pegboard Sheet Perforated Steel Panel Hanging Storage Tool Accessories Hook

# Popular Overflow Drainage Grating: Group of popular prefabricated drainage grating *** classification of the most popular prefabricated drainage grating. Sorting from low to high price | Best Seller Grating Quotation (Price Sorting)

Grating professionals. Manhole cover, manhole cover, Chancon Company creates a premium quality brand. That has been continuously developed To provide the best experience We are the specialist in providing services in the product range of manhole covers, sump covers, manhole covers, manhole covers, manhole covers, Steel FRP Grating, Manhole Covers. Our work Therefore, all types of grating products, all of our products have been well paced and paced. It starts from the first step in product development according to customer needs. Material development to achieve the highest quality products. Not only We have been trying to move forward by developing new technologies. To access effective use To be as close to the word ‘perfect’ as possible,

Best-Seller # 1 Plastic Floor & Swimming Overflow Grating. Plastic overflow drain grate 

Manufacturer factory Manhole cover, manhole cover, drainage grate, ManholeCover GRATING

CHANCON PRODUCTs CATEGORYChancon Shanton

productsgroup,

a specialized manufacturer. The finished drainage grate cover system Walkway floor mat Elevated floor slabs The garbage trap next to the footpath Step sieve Lightweight raised floor decks Cleaning well Manhole cover Slabs in the multipurpose production yard Anti-slip matting around the machine Corridor on the top of the sewage treatment system Anti-slip feet, steel steps in the factory. Resistant to corrosion from salt water, acid rain, rust and chemical problems.

1. Patent Plastic ProlyPropylene (PP) Grating. Drain grating. Walkway floor slabs Extra strong tough plastic

Prefabricated plastic grid, standard model Chancon’s patent, unique, channel size 15x30mm., Height 30mm. Gray, Standard size, width 25x100cm. Suitable as a replacement for the grill around the pool. Or put gravel on top for landscaping work

Features of the pre-made, extra strong plastic grating, Premium Quality Plastic Floor & Swimming Overflow Grating Properties

1) Unique Patent Overflow Grating: One unique design patent. Shancon plastic PP grating drainage grid The top surface is designed in a triangle shape to prevent slipping throughout the sheet that looks perfect and beautiful. Small holes to protect reptiles Looks like a natural drain grate, gentle and artistic because of the nuances of details that are more refined. Unique and outstanding guarantee that our grilles are unique in this world. Because we are the manufacturer and the product directly.

2) Rustless Grating for wet floor area: good in wet areas. Need cleanliness, do not have rust Designed for use in machine palletizing work. Is a non-slip floor mat Elevating the corridor Supporting artificial grass for fast drainage Soak in fish pond water Or swimming pool to replace the traditional grating Can be immersed in water, will not rust. There is an anti-fungal agent added. And protect against UV rays Use as a gutter cover around a fountain pond. It has a small hole so pebbles can be placed on top of the garden.

3) High Quality Poly Propylene Plastic: It is a special tough plastic grid. Made from plastic pellets. PolyPropylene (PP), special grade, grade AA One piece injection molding technology uses a single large mold. Make the whole grating plate seamless Strong, tough, durable The number one seller in the product line for drainage grates because it does not rust. Especially the standard model, bare cement, loft, beautiful, affordable

4) Small hole mesh preventing Dangerous Reptile: It is a sieve, groove, slender hole, anti-slip surface, mesh size only 1.5 x 3 cm., Smaller. Overflow grate around common pools Therefore, it can be used as a base grid for placing gravel and stones in gardening, fountain ponds as well that need quick drainage. Or used to trap mice, snakes, animals, germs, litter, leaves well. Unique anti-slip design surface. Or used as a slab for cattle cages Overflow grate around the pool Around the wet plant Emphasize cleanliness in areas that do not want to have good rust. Or use in the kitchen, cafeteria, fresh market, flea market, etc.

5) Easy Installation and Cutting to any size: Easy to install, can be cut to fit the already made drainage gutter. In the event that the customer has finished carrying the gutter shoulder But is the width Non standard size You can buy Plastic PP grating To instantly cut to fit the size of the gutter By designed to order to cut both from the width As needed, such as width 10cm., 15cm, 20cm, 25cm, 30cm, or cut from the long side to size 34cm, 38cm, 42cm, 46cm. The weight of the ready-made plastic drainage grid is very light compared to other grating models. Any It can also be easily cut using a grinding(piglet)

disc6) Light weight 2.5 kg and lockable: light weight 2.5 kg / sheet. Each plate has a lock for connecting with others. In case you want to use it as a floor sheet with a large area Need a width greater than 30 cm. Or length more than 100cm. Each sheet has a fang of locking bolts, male and female can be placed into a lock together to be strong, beautiful. Used as a ready-made flooring sheet It is a lightweight, hygienic floor mat, does not collect odors, saves time in installation, anti-slip, shock absorbent (Impact Absorbent), does not collect dust and dirt, injection is easy to clean because the surface is shiny plastic (Easy to Clean) without water. Confined (Smooth Water Drainage) is insulated, does not conduct electricity. Protection against electric shock (Insulator)

7) Warranty 1 year: 1 year product quality guarantee, you can be assured of quality and price. Because sold directly from the manufacturer’s factory The patented design by Chancon Co., Ltd. is produced by injection high-pressure plastic from a single large mold, seamless, like no other in the world. Non-slip surface, small holes, hard, super tough. Contains anti-fungal, UV resistant, UV, we dare to guarantee the quality of every drain grate.

8) Replacing Swimming Pool Grating: designed to replace the old style of swimming pool grating. Used as an overflow sieve around older swimming pools. Or used as a drainage grid around the factory Walkway floor mat Versatile plastic sheet Crab supports products from the conveyor belt. Anti-slip area, shockproof, sanitary floor, walkway floor, allow grass to rise Areas that need cleanliness And applications according to the needs of any area without restrictions #Plastic grating overflow drain around the edge of the finished swimming pool #SwimmingPoolOverflowGrating #Overflow drainage grate, sprinkle gravel, stone

2. Metal Drainage Grating, metal drainage grating – steps Standard Size – Special Order

Hotdip Galvanized Bar Steel Grating Welding by automatic machines until the forged steel is homogeneous. Strong across all points, generally standard of drainage grates are 25 cm, 30 cm and 40 cm wide, customers simply prepare to design the shoulder support to be 26 cm or 31 cm or 41 cm, respectively, to be able to purchase grates. All designs to be placed and used immediately

HDG Flat Bar Steel Grating Specification

Steel Grating Model Light Duty VS Steel Grating Model Heavy Duty

Thick 3 High 25 Mesh 40×100 (mm) VS Thick 5 High 25 Mesh 30×100 (mm)

<- Click! Download Brochure

1) Ready-made steel drain grating Standard size, width 25cm. And 30cm. Length 1 meter, stock available for immediate delivery. Every item

2) Interface melt homogeneity stronger. By welding with automatic CO2 / MIG system, which is electric welding, the molten steel is homogeneous. The welded part of the steel grating is smooth and beautiful. And bonding strength than steel welding shop

3)coated by galvanizing Hot dip Galvanizing thickness less than 75 microns according to ASTM A123, ASTM B6 (not rustproof spray paint / paint. Like a typical wrought iron salon Which makes it easier to corrode steel than HDG).

4) Designed to allow the placement of steel bars and grating to the optimum distance. Using less material and light weight While still being able to receive maximum strength Thus making sure that both welds Structure and consistency

5) selection of quality materials. Produced from TIS standard steel material, no steel grade B or below standard. Can check from full weight Steel cutting and assembling Grating with modern machines And a team of professional steel grating manufacturers more than 20 years.

Quotation steel grating, rust-proof,

Standard Size Carbon Steel Grating Quotation.

Properties of welded steel grating finished. (Standard of welds and plating thickness)

1) Prefabricated steel grating. Standard size, width 25cm. And 30cm. Length 1 meter, stock available for immediate delivery. In each standard size There are two types to choose from. That it is a model that needs to receive weight only by passersby Or let the car run through Because the hole and the thickness of the steel are different.

2) Stronger homogeneous welding system. By welding with automatic CO2 / MIG system, which is electric welding, the molten steel is homogeneous on all sides. The welded part of the steel grating is smooth and beautiful. And strong adhesion, more durable than general steel welding shops The key point is the homogeneous welding of the Flat bar (please check the welding work compared to the manual welding labor), guaranteeing the quality and strength that the customer has to prove before making a decision. Considering The small hole size has the same standard.

3) Coating with hot dip galvanizing method, thickness not less than 75 microns according to the standard of ASTM A123, ASTM B6 (not using anti-rust paint spray / paint. Like a typical wrought iron salon Which makes the steel easier to corrode than the HDG plating work). Zinc plating work is thicker than standard. Making it stronger and more resistant to corrosion for longer Some fast plating and coating of spray paint

4)design and production control to ensure healthy and safe. By designed to allow the placement of steel bars and the grid frame at the most appropriate distance Using less material and light weight While still being able to receive maximum strength Thus making sure that both welds And consistent strong structure By using twisted steel, Twisted Rod thickness 6-8mm to combine the steel sheet together. And designed to prevent slipping in.

5) Quality materials selection. Produced from TIS standard steel material, no steel grade B or below standard. Can check from full weight Steel cutting and assembling Grating with modern machines And a team of professional steel grating manufacturers from the factory directly steel grating manufacturers

6) Prefabricated steel grating can support large vehicles. According to the standard width 25cm. And 30cm. In the model with a thickness of 5mm. Height 25mm. With a small hole of only 30mm. Suitable for drainage gutters. Factory finalist way With a trailer, large container or trailer can safely run through, for example, thickness 3mm steel sheet. Designed to use less than a forklift load. In the event that it is needed for load-bearing work, from a six-wheel, ten-wheel truck to a large trailer. Should use a thickness of 5mm. Because it is designed to be smaller and thicker holes, it can accept higher than 12.5 tons.

7) Adjust the height of the sieve shoulder. Better than making a new sieve and waste your budget. In case the customer prepares the shoulder support higher than 25mm. It is not necessary to use a higher grid. Just use an iron to increase the lower shoulder height. Then use a sieve Model with steel thickness 5mm. Height 25mm. With a small hole of only 30mm. It is enough to handle the load of a large trailer. Save budget with a perfect design.

8) Can bring ready-made grilles to be connected into different sizes. Prefabricated galvanized steel grating ready to be delivered by the company There are 2 standard widths at 25 cm and 30 cm in case the customer needs size 50x100cm. Can be applied to connect or place two 25cm together. In case you want to use the size 100x100cm can use 4 discs connected by a 25 cm. Or if 60x100cm. Or 100x120cm. It can be applied to the composite sheet 30x100cm.

Well,9) procedures for the width of the metal scene shoulder. Get a sieve plate Should be designed to accommodate the shoulder width and height to fit the grille. For strength and safety of use Therefore, the grating shoulder (L-shape) must be placed with angle steel before pouring concrete. Leaving his height 25-30mm. (Depending on the type of grating) so that the grating that is placed always fits on the floor. Do not stumble on a wheelchair or passerby The width of the shoulder to receive the grating Must be added to each side 3-5mm. Total 2 sides is 6-10mm. To be able to place the sieve plate down to fit. Not too tight or too loose.

3. Modern Stainless Linear Shower Floor Drainage Grating. Cover grating stainless steel floor drain

Customized Heel Guard Proof Anti-Slip Bathroom

Grill, stainless steel drainage products. There are many types of holes / sizes, looks modern, exotic and unique. Made from genuine stainless steel grade SUS304, it ensures that it is rust-free throughout its service life. Able to bear the weight of passersby Designed for use in balconies, condos, sidewalks, bathrooms, and kitchens, suitable for use in wet areas and wanting to prevent insects, rodents, or reptiles. Eliminating the problem of flooding Suitable for local use That requires a large amount of water intake And want to drain the water quickly to prevent flooding of water

Features: Stainless steel drain grating, finished according to GMP New || Shower Stainless Steel Grating (Special Profile Grade SUS304)

1. Selected genuine stainless steel plate grade SUS304, the most thick version, thickness up to 2 mm. **** Thickest on the market compared to all competitors to achieve a stainless steel drain grate. High quality, strong, walking, does not collapse, long service life

2. There is a stainless steel reinforcing beam to support the back of the grating plate at a width from 20cm. 25cm. 30cm. Spacing of reinforcing beams every 20cm. 4 pieces in length each 1m increase the strength of the sheet grid walk deflating not distorted lifespan longer lasting than some and no beam support / Beam support welding attached stainless grating for

sieve. New square model, beautiful, safe, not sharp, not cut your feet, can be used for interior and exterior areas. Safe, non-slip / Unsharp, Non-skid when Safety Step On

4. Stainless steel is a material. Free of allergens Not a stain for germs to adhere Will not rust throughout its service life Stains can be washed off easily / Safety and Easy cleaning Material

5. Fold the four edges to be strong. Can support the weight of passers by well Can be used as a drainage grate can be placed together for a long area / Pedestrian Loaded with excellent design

6. Small hole, new and unique in this world. Protect from insects, rats, snakes, reptiles. But drainage fast / Faster drainage Flow gully trench channel grating

7. Designed as a drainage grate. Stylish, modern, elegant, good looking, create a luxury atmosphere For every area / World Class Luxury Genuine Stainless Grade SUS304

8. If you want a brushed stainless steel finish (hairline), the price will be 20% more from the above table / Stainless HairLine surface charge 20% price from quotation above

4. FRP FiberGlass Mold Grating (Drainage Gully Culvert)

Fiber Reinforced Grating FRP Mold Grating is the latest innovative material. Designed as a replacement for stainless steel / aluminum / wood / steel. Service life is more than 30-100 years, does not require frequent replacement. Guaranteed quality, beautiful, durable, cost-effective, has the same properties as stainless steel, never rust, high heat resistance. Good chemical resistance Beautiful Has a colorful built-in design And lighter than all materials, strong, resistant to sunlight, chemical resistance, is a new material to replace stainless steel as well. The standard sheet is large in size 1500x4000mm. It can be used as a seamless elevated slab. Can be cut into small sheets as required. Or use the entire seamless sheet for walkway work. Walkway is easy to install and maintain. Designed to be a drain grate / translucent. Or as a pond cap – pipe cover / sheet, solid surface, sealed, foot-foot pattern (Top Cover), custom-made for any size. Easy cutting with blades fiber (piggy) Slice FRP Grating High 25mm. Axial thickness 6.5mm slot size hole 38x38mm. Available in 5 colors, yellow, green, gray, blue and black with a height of 38mm. And 50mm.

* Case. Want to order other special sizes Can calculate the price by comparing the kidney appendage Multiply the area by Price per square meter, for example,sq m

size 25x100cm. = 0.25. X 6,000 baht = 1,500 baht (thickness 25mm) / or = 0.25 sq m. X 9,000 baht = 2,250 baht (thickness 38mm).

Quality, service and product warranty. Glass fiber grating. From Chancon

1. Product quality guarantee 10 years / Warranty 10 years Certificate has a long service life of more than 30-100 years with features that prevent corrosion often found in the chemical industry. And waste water management Made of resin was invented more than 30 recipes from recipe to prevent corrosion in a corrosive environment than is generally resistant Fiberglass cover

2.Imports from Denmark. Food-Grade Vinyl Resin was developed for use in the food industry. Contains anti-microbial substances Inhibit the growth of bacteria On the surface of the grate Including corrosive substances that are often found in the food and beverage industry Made from resin that does not generate smoke. And has a low rate of sparking Flame retardant, ASTM E-84 Class 1

3. 10 years warranty, stock available for immediate delivery, more than 3,000 sqm. (Quality differs from cheap FRP grating, Grade B from China), imported FRP Grating. From europe A vinyl grade A material, Premium World Class Quality, sent for sale in America, Japan, South Korea, Singapore, Malaysia, etc.Chancon

4.Co., Ltd. is a manufacturer of 7 types of grating and 3 types of pond cover over 5 finished materials. (Available in most designs and sizes) Fiberglass grating has the same properties as stainless steel, no rust, high heat resistance. Good chemical resistance Beautiful Has a colorful built-in design And lighter than all materials, strong, resistant to sunlight, chemical resistance, is a new material to replace stainless steel as well.

5. Has a domestic customer base. More than 100 leading companies certified. Use instead of steel or stainless steel. In areas that do not want to rust Does not affect the magnetic field in the hospital. Drain grate lid work system Step sieve Manhole cover Walkway top plate, waste water treatment system, corrosion protection from both rust and chemicals

5. Swimming Overflow Drainage Gully Grating Grating, Overflow Drainage Gully Gully Grating,

ABS Spa Swimming Overflow Drainage Gully Gutter Grating, manufacturer. And sells grating finished plastic drainage grates Cover plate, overflow grate around the edge of the pool,

edge grate or overflow grate around the pool. Made of ABS plastic, available in 2 standard sizes, width 25cm. And 30 cm., 2 quality grades to choose from, light weight, no rust, used for installation at the edge of the pool to allow the water to overflow from the pool. Easily drains into the water filtration system

1) Prices are quoted above. Price excluded VAT and Delivery

2) Common Overflow Grating sizes are available in widths from 25cm and 30cm, can be used on either a rectangular frame or a swimming pool. Round shape (free form gutter)

3) designed to be used in landscaping work, soak in water, no rust, with anti-mold additives And protect against UV rays Use as a gutter cover around a fountain pond. There is a small hole, so pebbles can be placed on top. For good drainage

6. Ductile Leaf trapper safe scupper drainage trafficgrid iron dust trap waste rock units along the footpath side.

Made from cast iron (Casting Ductile Iron) designed to be used as Weir, sieve, comb to separate the floating debris, put the drainage channel at the foot of the footpath. Trap dust, sediment, garbage, food waste, leaf, paper, rock lever, box, channel, water grate U side rails along the footpaths, specification according to municipal standards. Department of Public Works and Town & Country Planning Department of Rural Roads National Housing Authority ETA Standard sizes are 10x40cm. 15x30cm., 15x40cm.

Features of Curbed Drainage Grating Scupper

1) Cast iron grate, static climber drum screen grating. This type of grate is made from special ductile cast iron (Casting Ductile Iron) designed to be used as The grate separates the debris, trapping the leaves, the side rocks along the footpath Standard sizes with stock ready for immediate sale are 10x40cm. 15x30cm., 15x40cm., 20x57cm, 25x70cm, etc.

2) Drive Way Grating. Grating) or called in a variety of names Cast iron weir, traps dust, floating debris, food debris, leaf traps, stone levers on the side of the footpath Used to be cast in a stone footpath, reinforced concrete, Kor Sor. To prevent garbage into public sewers.

3) Garbage trap, dust, stone, leaf on the side of the footpath. Designed and manufactured according to the specification Standards of the Department of Rural Roads, some countries, national housing ETA Department of Public Works and Town & Country Planning Bangkok Civil Office

4) The above prices are wholesale prices to the project. In case of bulk order Please request a special price by contacting the sales department.

7. FRP / PP Big Tree Ring Guard Grating Frame Cover.

Used for decoration Cultivate the soil to make it easy to take care of watering the taproot. It also protects the root of the glass root in the event that a car can pass through. It is widely used in the Land Garden Scape and landscape architecture work. It has toughness, strength and durability. Or use as replacement parking grating, worm block, paving block, finishing the finished lawn, Replacing Concrete / Masonry Block Paving Unit

FRP / PP / Ductile Iron / Composite Big Tree Ring Guard Grating Frame Cover, Tree rings / tree guards / tree grates. / Trench Grating, FRP Tree Protection Guard, Frame Cover for tree grate, Decorative Tree Guard Cover Frame, FRP Mold Big Tree Guard Grating, Light weight and durable FRP material grating tree guard, Garden Decoration and Landscaping Exterior Grate products, Tree root trunk protective. guard grating, Tree pit road safety grating cover, Tree Grating Paver Suspension Support Material, Pedestrian Safe Tree Grates and Trench Grates, Linear Paving sidewalk trench grate support, Perforated pavement around tree bollards How can you decorate your tree after pour concrete floor? We have a better choice to protect and harmonize your tree and floor. With easily assembly and dismantle, FRP Big tree grating designed for tree base decoration effectively.

8. Egg Crate C eiling Grille Lighting Screen Panel Light battens, light shields, facades, grilles, ventilation,shields, air

grillsgrille, lightfilters, ventilation panels, trellis, building facades. Used to form a grille to block the LED / Fluorescent light filtering. (Led / Fluorescent) panels, panels, ceiling panels, curtain walls, screen trellis, air vents. Louver plate, ventilation holes Covering, concealing the electrical system to decorate the building Decorative lighting barrier panel, showcase decoration Used as a replacement for aluminum ventilation ceiling. Used as a decoration for raising beautiful fish. Make room divider, wall structure, cabinet, aquaculture container, shrimp, frog, salamander, Egg Crate Fluorescent Ceiling Grille Lighting Screen Panel, Abstract Plastic material board, Egg crate grille with filter, HVAC air return / Double deflection grille, Plastic LED Lighting Diffusers, Filter Media Grids Egg Crate Pond Marine Aquarium, DIY Egg crate Aquarium Cover, Air Ventilation Light Louver for suspended ceiling white plastic Egg crate, Air vector Acrylic Grid Louver: new design supplying ventilation egg crate grilling

9. FRP Fiber Glass. Reinforced Manhole Cover

FiberGlass Reinforced Manhole Cover following EN124 Standard material made from fiberglass reinforced. Strong and flexible, ductile than general cast iron. At the same load level, it is lighter. Easier to maintain Distinguishing feature: beautiful, looks better than the steel cover. Can choose color if order quantity Can withstand strength like steel, but does not rust. Longer service life Reduce the problem of being stolen pond cover to sell because the finished fiberglass can not be sold in the market for buying old things

1) FiberGlass Reinforced Manhole Cover following EN124 Standard material made of fiberglass reinforced. Strong and flexible, ductile than general cast iron. At the same load level, it is lighter. Maintain easier.

2) Outstanding features: beautiful looks better than the steel cover. Can choose color if order quantity Can withstand strength like steel, but does not rust. Longer service life Reduce the problem of stolen pond lid to continue to sell since the finished casting fiberglass cannot be resold in the old market.

3) The above price is the selling price into the project. The company reserves the right to adjust the price in the case of retail sales.

4) For more information: For more information, price details for each model, please e-mail or contact the company’s sales department.

10. Cast Iron Ductile Manhole Cover. Water Treatment

Ductile Cast Iron Ductile Cast Iron Manhole cover Ductile Cast Iron Round Graphite (Spherioid Graphite or Nodular Cast Iron) Grade 500-7, EN124 Standard Material made from ductile cast iron. Strong and flexible, ductile than general gray cast iron. At the same load level, less material is used. Making it lighter Easier to maintain Manhole cover made from ductile cast iron It is cast iron that is resistant to compression. High impact strength It is also more flexible than general gray cast iron. More importantly, it is lighter than gray cast iron. Makes open maintenance much easier.

1) Ductile Iron Grade 500-7, EN124 Standard materials made of ductile cast iron. Strong and flexible, ductile than general gray cast iron. At the same load level, less material is used. Making it lighter Easy maintenance than

2) Options: H = Hinge hinges, L = Locking key-lock lid, R = Rubber Seal A seal rubber smell

3) For more information: ask for price details for each model, please send an E. -mail or contact our sales department

11. FRP Top Manhole Cover Checker / Diamond surface Manhole cover, fiberglass manhole cover.

The latest technology of fiberglass manhole cover Made to order, can be cut at any size (Tailor Made), receive the product immediately within 2-3 days, light weight, no rust, corrosion throughout the service life. , convenient installation, easy to open thecover the pond, cast the original version

** the price offered above. Price excluded VAT and Delivery

Features of the sump cover, fiberglass manhole cover

1) Made to order, cut to any size (Tailor Made), can be received. Immediately within 2-3 days / Delivery in 2-3 days

2) No rust, corrosion throughout service life, very good chemical and heat resistance / Corrosion Chimical Resistance

3) Prevent the stealing of pipe caps. Because the fiber material cannot be resold / Burglar problem prevent material

4) Service life for more than 30 years, no brittle, no rust, no corrosion throughout the life / Long life services

5) 5 years quality guarantee, immediately returned from stock Ready to deliver if damaged / Warranty 5 years; replace new one if damaged

12. Pegboard Hook Shelves Racking Storage Pegboard, perforated steel panel, wall mounted, wall hanging, tool storage. Hook

# Factory manufacture sells Pegboard Board, board, aluminum sheet, steel, wood Punching holes for wall decoration, home decoration, kitchen, factory, industrial style, #Device used with steel shelves Pegboard Display Hooks Shelf Hanger Store Organizing Tools, # wood plank, brochure forming perforated hole. for hanging products, wall mounted appliances, Tools Holder Rack Hard Board

, idea how to use Perforated Steel Wall Panel, Wall Mounted Hanging Tool, Classic Modern Loft Wall Decoration in many styles <- Click for more information!

1) The above price is offered. Price shown excluded VAT and Delivery

2) Other size of pegboard. Other than standard sizes Customers can order a special production. Or can be ordered from large sheets, size 1.2×2.4 meters.

3) Products according to the above table. Both the Pegboard. And hook There is stock, ready to receive the product immediately.

13. FRP Stair Tread Nosing Step Cover, nose trim, corner edge, eyebrow, anti-slip stair cover, fiberglass

Used for covering the step plate. Help prevent slipping and falling. Strengthen and add value to the staircase to be beautiful, FRP Stair Tread Nosing Non-Slip Tape, fiberglass stair nosing, Anti-slip surface cover Replacement of anti-slip tape FRP Heavy Duty Stair Tread Nosing Step Cover Protector: FRP FibreGlass Anti-Slip Gritted Solid Plate Flat Sheeting Floor, nose trim, corner trim, trim panel, high-friction model. Anti-slip floor mat, fiberglass heavy duty #FiberglassSheeting #AntiSlipGRPStairTreadNosingCovers #HeavyDutyOutdoorAntiSlip #Nose cover, corner edge, trim panel, stair cover #Glass fiber floor coverings # Substitute for anti-slip tape, tape, glow tape # Anti-SlipTape

1. The price is presented above. Price excluded VAT and Delivery, Deposit 50% for made to order

2. The meaning of nose pads. Stair cover And anti-slip panel: ** 2.1) Nosing Cover is used for covering only the stair nose

** 2.2) Stair Cover for both the nose and the stair top sheet

** 2.3) Anti-slip Sheet Sheet Cover used as a cover. No-slip foundation surface. No nose.

14. Saddle Clip Lock Clamp Fastener Anchor.

There are two types of grating lock clips, stainless steel SUS316 and Hot Dip Galvanized Steel because they are designed to use different areas. Most of the time, stainless steel locking clips are used for fixing the fiberglass grating panels or stainless steel sheets. The lock body made of zinc plated steel is designed for fixing the steel grating plate to the bottom support which can adjust the level of the fixing line The two work similarly. Mesh Size) and the area to be installed in the grid

** Prices presented above Price excluded VAT and Delivery

There are 2 types of grating clips, high grade stainless steel, stainless steel SUS316 and dip plated. Hot Dip Galvanized Steel

because it is designed to use different areas. Most of the time, stainless steel locking clips are used for fixing the fiberglass grating panels or stainless steel sheets. The lock body made of zinc plated steel is designed for fixing the steel grating plate to the bottom support which can adjust the level of the fixing line The two work similarly. Mesh Size) and the area to be installed.These

clips can be used to fasten steel grating to structural member. To install, use welded stud which may be welded through grating in place.

15. Form Tie Accessories System / FORMWORKS / TIE ROD Fully threaded rod (Tie Rod) + WingNut (Wingnut)

Tie rod template holder are available in both hot rolled and cold rolled (can be welded) as a clockwise twist. Is designed to have a coarse thread along the entire line It is strong and easy to assemble. The template is on the page.

16. Premium Loft Pipe Shelves: Furniture, steel pipe racks. Loft style, no tapping

Wall hanging iron pipe shelf, shelf rack, shelf bracket, storage cabinet accessories, home decoration stand, corner shelf, loft-style wall mounted DIYSteePipeShelf, PipeDecorationLoft, PlumbingPipeBracket, IndustrialPipeFurniture #LoftPipeWallShelfDIYBracketCraftIndustrialDesignFurniture

1) Prices offered above. VAT and shipping are not included (the price is personally picked up at the factory): Price shown excluded VAT and Delivery

2) All joints. Made of aluminum material, coated with baking paint. It is a one-of-a-kind hand-made work. With the method of spraying and painting over 3 layers starting from the primer Then spray black Then use black brushed with gold, antique rust pattern Makes every piece of work is different in a unique pattern.

3) The standard rust color is brushed black rust. For the rest of the colors, such as black rust, brushed bronze / silver / bronze / brass. As a special order color Must have a production order.

17. Building mask covering the surface of the building. Decorative grooved metal sheets | FACADE CLADDING | Wall PARTITION

SLIDING DOOR | WINDOWS | PERFORATED CEILING | Weathered STEEL | SHADING CORRIDOR | Peforated Aluminum COMPOSITE We create innovations from architectural ideas in sheet metal work and design work on smooth surfaces. The shape of the imagination of the user. Support for the production of stencils, cutting, folding, forming a variety of materials, such as drilling holes, grooving on the substrate Aluminum, steel, aluminum, stainless steel, brass, copper and so on for building cladding, building facades, scene panels, ceiling panels, curtain walls, Fence, handrail, partition panel, awning, trellis, netting. Roof hinge, pergola wall

, steel grating, fiberglass grating, Plastic Fibreglass GFRP, gFRP Grating, Steel GRATING, manhole cover, cast iron manhole cover, Ductile Iron Sewer, Manhole COVER, raised floor mat, Raised. Floor, Swimming Pool Overflow Grating, Overflow Grating Plastic Grating, Scupper Curbed Drainage Grates, Floor Grates, Anti Slip GFRP Stair Tread Nosing Step Covers, Non-Skid Outdoor Plate Sheeting, Cover Nose, edge, corner, trim, stair cover , Floor mat, anti-slip surface, fiberglass, EggCrate, Fa? Ade Cladding, panel lattice, building mask, Saddle Clip Clamp Lock Grating, Fastenal Fastener Lock Bar Steel Grating, equipment, clips, locking grating, grating, pegboard. , Hooks Accessories, Pegboard, perforated steel plate, tool hanging. , Hooks, wire hooks, hooks, pegboard hangers.

www.CHANCON.co.th Tel: 02 4510780-1 Line iD:#Steel lock to hold the grate panel #Formworks #TiedRod #ThreadBar #WaterStopper Anchorage #WingNut # Ductile iron manhole cover #Fiber pond cap mixed with resin #Han Hole Manhole Tank Cover #Cover, manhole, filter, septic #Caps for sewage pipes, water well, sheets, grooves #Pipe cover, square round, concrete cover, cement reinforced steel, cover for sewage treatment system, cut-to-order type immediately #Grating #Grating #Prefabricated steel grating cover, #Protective screen frame Around the base of the tree #Nose cover, corner edge, eyebrow, stair cover, anti-slip #PerforatedPegboard #HookShelves #RackingStorage #ToolsDIYKit #ToolsHolderRack #Packboard, wall, wall, hanging, storage, tools # Tool storage equipment #Steel #Pegboard #Home decor #Plate board #Steel brochure forming #Pegboard #Pegboard #Pegboard #Pegboard #Pegboard #Pegboard #Hooks #Shelf #Pegboard #Pegboard #Pegboard #Pegboard #Pegboard #Pegboard #Pegboard #Perforated steel panel on the wall # Perforated steel sheet #Hanging steel plate #Shelf #Equipment storage #Hooks #Hooks #Hangs #Related Products #Hooks #Hooks #Wire hooks #Hanging legs #Hooks on the hangers #Hooks to hang goods #Boards #Perforated plate #Perforated aluminum plate #Perforated wood panels # Wall Mount Backsplash Kitchen Cross fit DIY Nerds ikea HomeDepot WalMart Amazon Pegboard and Hook Assortments #CurbedDrainageGratingScupper #TrashSieveGrates #Leaf trap, leaves in the rock, on the side of the footpath #TrenchBasinScupper #DustScreenDrivewaySideDrainageGrating traffic road highway #LeafTrapperSafeScupperDrainageTrafficGrates along side of highway #StormCurbInletGratingDrainBox Weir, sieve, comb, trap, separate floating debris, put the drainage channel at the edge of the footpath Trap dust, powder, sediment, garbage, food waste, leaves, paper, rock lever, box, grate channel for water. Full, half, rounded head, tapered U-shaped rail on the side of the footpath, specification according to municipal standards Department of Public Works and Town & Country Planning Department of Rural Roads National Housing Authority ETA Specialist # Plastic cover plate for overflow drainage around swimming pool Primer, grooving, replacing steel, PP PVC PE ABS #SwimmingPoolOverflowGrating #PlasticGrating glass barrier # Building facades #FacadeCladding External wall cladding #RaisedFloor # Flooring slabs, elevated walkways, paved sidewalks, support products from conveyor belts, elevate floors and gardens District Health electrical field, stage shows, competitions, Block planting grass

CHANCON: Distributor and Manufacturer from direct factoryThe company Channel Contact the manufacturer and distributor of FRP Grating, grill. Drainage gutter, walkway grate Especially the fiber material (FRP) to replace metal work, stainless steel, aluminum, brass, copper, ductile cast iron, zinc-plated steel grade, galvanize for construction of cold storage, cattle pens, farms, pigs, ducks, chickens, bird cages. Dogs, tunnels, dams, docks, river bridges, elevated wayways, expressways, electric utilities, telephone organization Three-dimensional structures, walls, cliffs, mountains, airports, tall buildings, architecture, large buildings, Cable laying in chemical and purification plants, Refineries, offshore plants, Oil & Gas sector, Tunnels

| Premium Grating Manhole Expert | Wholesale-Retail Manufacturers | Recruitment Agent Sales, Dealer, Agent, Distributor CHANCON COMPANY LIMITED || GratingThai Co., Ltd. (Head office opposite Central Rama 2) No. 199 Soi Tha Kham 21/1, Samae Dam, Bang Khun Thian, Bangkok, Thailand, Bangkok Thailand Fax: 02 451 0786 Mobile ( Sales): 081 932 7894, 061 647 0184-6 Tel: 02 451 0780-1 E-mail: mkt@chancon.co.th Line @: @iCHANCON Website: www.chancon.co.th, http: // GratingThai .com, http://GratingThai.co.th, http: // Fiberglass grating – steel well cover, pipe cover. com FaceBook: https://www.facebook.com/weChancoN Youtube: http: // www. youtube.com/mktchancon Twitter: https://twitter.com/fibergrating Google+: https://plus.google.com/+ChanconTh

Manhole_Grating_Specialist | # Steel grating # Fiberglass grating #PlasticFibreglassGFRP #gFRPGrating #SteelGRATING #Drain cover #Cast iron manhole cover #DuctileIronSewer #ManholeCOVER #Elevated floor tiles #RaisedFloor #SwimmingPoolOverflowGrating #Plastic grating overflow drain around the edge of the finished swimming pool #ScupperCurbedDrainageGrates #Screens #AntiSlipGRPStairTreadNosingCovers #NonSkidFlooring #Nose cover, corner edge, trim panel, stair cover #Glass fiber non-slip floor covering #EggCrate #FacadeCladding #SaddleClipClampGrating #FastenalFastenerLockBarSteelGrating #Pegboard #PegBoardHookAccessories #PegBoard #Pegboard #Pegboard #Hook, wire, hook, peckboard

ภาษาอินโดนีเซีย

Papan berlubang, kunci klip, penutup permukaan anti selip, hidung tangga Furnitur, rak, pipa,

pegboard, klip, kunci, penutup, permukaan anti selip, hidung tangga Furnitur rak pipa || Kutipan dipesan sesuai pesanan, menu produk 1-15 (harga ditawarkan untuk semua item Ini adalah harga untuk menerima produk itu sendiri di gudang perusahaan. Tidak termasuk PPN)

12-17 Produk Grating Terkait: Grup produk kisi dekoratif Klip, perangkat pengunci, kisi, kisi baja, Non-Slip Tape, penutup, hidung tangga, fiber glass Penutup permukaan anti selip Penggantian selotip anti selip Glow Tape Pegboard Hook Pegboard Sheet Perforated Steel Panel Hanging Storage Tool Accessories Menghubungkan

# Kisi Drainase Overflow Populer: Kelompok kisi drainase prefabrikasi yang populer *** klasifikasi kisi drainase prefabrikasi yang paling populer. Menyortir dari harga rendah ke harga tinggi | Best Seller Grating Quotation (Price Sorting)

Grating professional. Manhole cover, manhole cover, Chancon Company menciptakan merek kualitas premium. Itu terus dikembangkan Untuk memberikan pengalaman terbaik Kami adalah spesialis dalam memberikan layanan dalam rangkaian produk Manhole Cover, Sump Caps, Pipe Caps, Drain Cover, Steel FRP Grating Cover, Manhole Cover. Oleh karena itu, semua jenis produk kisi, semua produk kami telah berjalan dengan baik. Ini dimulai dari langkah pertama dalam pengembangan produk sesuai dengan kebutuhan pelanggan. Pengembangan material untuk mencapai produk dengan kualitas terbaik. Tidak hanya Kami telah mencoba untuk maju dengan mengembangkan teknologi baru. Untuk mengakses penggunaan yang efektif Untuk menjadi sedekat mungkin dengan kata ‘sempurna’,

Best-Seller # 1 Plastic Floor & Swimming Overflow Grating. Parut saluran pembuangan plastik 

Pabrik produsen Manhole Cover Manhole Cover Drain Grate ManholeCover GRATING

CHANCON PRODUCTs CATEGORYChancon Shanton

ProductsGroup

, pabrikan yang mengkhususkan diri dalam Sistem penutup parut drainase yang sudah jadi Keset lantai jalan Lembaran lantai yang ditinggikan Perangkap sampah di sebelah jalan setapak Langkah saringan Dek lantai ringan yang ditinggikan Membersihkan dengan baik Penutup lubang got Lembaran di halaman produksi multiguna Anyaman anti selip di sekitar mesin Pelat atas jalan setapak, sistem pengolahan limbah Kaki anti selip, tangga baja di pabrik. Tahan terhadap korosi dari air asin, hujan asam, karat dan masalah kimia

 1. Patent Plastic ProlyPropylene (PP) Grating, Drain grating. Pelat lantai jalan setapak Plastik kuat ekstra kuat

Kisi plastik pracetak, model standar Paten eksklusif Chancon, unik, ukuran saluran 15x30mm., Tinggi 30mm., Abu-abu, Ukuran Standar, lebar 25x100cm. Dan 30x100cm., Harga ekonomis, tidak berkarat, dapat ditempatkan di area kontak air dengan baik Cocok sebagai pengganti grill di sekitar kolam renang. Atau letakkan kerikil di atasnya untuk pekerjaan lansekap

Fitur kisi plastik ekstra kuat yang telah dibuat sebelumnya, Lantai Plastik Berkualitas Premium & Kisi-kisi Kelebihan Kolam Renang

1) Kisi-kisi Limpahan Paten yang Unik: Satu paten desain yang unik. Jaringan drainase kisi PP plastik Shancon Permukaan atas didesain berbentuk segitiga agar tidak tergelincir di seluruh lembaran sehingga terlihat sempurna dan indah. Lubang kecil untuk melindungi reptil Terlihat seperti parutan saluran pembuangan alami, lembut dan artistik karena nuansa detailnya yang lebih halus. Jaminan unik dan luar biasa bahwa kisi-kisi kami unik di dunia ini. Karena kami adalah pabrikan dan langsung produknya.2

) Rustless Grating untuk area lantai basah: bagus di area basah. Butuh kebersihan, tidak ada karat Dirancang untuk digunakan dalam pekerjaan pembuatan palet mesin. Adalah keset lantai anti selip Meninggikan koridor Mendukung rumput buatan untuk drainase cepat Berendamlah di air kolam ikan Atau kolam renang untuk menggantikan jeruji tradisional Bisa direndam dalam air, tidak akan berkarat. Ada agen anti jamur yang ditambahkan. Dan melindungi dari sinar UV Gunakan sebagai penutup selokan di sekitar kolam air mancur. Memiliki lubang kecil sehingga kerikil dapat diletakkan di atas taman

3) Plastik Poly Propylene Kualitas Tinggi: Merupakan bingkai plastik khusus yang kokoh. Terbuat dari butiran plastik. PolyPropylene (PP), kelas khusus, kelas AA Teknologi cetak injeksi satu bagian menggunakan cetakan besar tunggal. Buat seluruh pelat kisi mulus Kuat, tangguh, tahan lama Penjual nomor satu di lini produk grates drainase karena tidak berkarat. Terutama model standar, semen telanjang, loteng, indah, terjangkau

4) Lubang kecil mesh mencegah Reptil Berbahaya: Merupakan saringan, alur, licin, permukaan licin, ukuran mata jaring hanya 1,5 x 3 cm., Lebih kecil. Parut luapan di sekitar kolam umum Oleh karena itu, dapat digunakan sebagai grid dasar untuk menempatkan kerikil dan batu pada taman, kolam air mancur maupun kolam yang membutuhkan drainase cepat. Atau digunakan untuk menjebak tikus, ular, hewan, kuman, serasah, daun dengan baik Permukaan desain anti selip yang unik. Atau digunakan sebagai lempengan untuk kandang ternak Parut luapan di sekitar kolam Di sekitar tanaman basah Tekankan kebersihan di area yang tidak ingin berkarat. Atau digunakan di dapur, kafetaria, pasar segar, pasar loak, dll.

5) Pemasangan dan Pemotongan yang mudah untuk berbagai ukuran: Mudah dipasang, dapat disesuaikan dengan talang drainase yang sudah dibuat. Jika pelanggan telah selesai memanggul bahu selokan Tapi lebarnya Ukuran tidak standar Kamu dapat membeli Kisi PP plastik Untuk langsung memotong agar sesuai dengan ukuran talang Dengan dirancang untuk memotong keduanya dari lebar Sesuai kebutuhan, seperti lebar 10cm., 15cm, 20cm, 25cm, 30cm, atau dipotong dari sisi panjang menjadi ukuran 34cm, 38cm, 42cm, 46cm.Berat jeruji drainase plastik jadi sangat ringan dibandingkan model kisi lainnya. Apa saja Juga dapat dengan mudah dipotong dengan menggunakan roda gerinda (piglet)

6) Ringan 2.5 kg dan dapat dikunci: ringan 2.5 kg / lembar. Setiap pelat memiliki kunci untuk menghubungkan dengan yang lain. Jika Anda ingin menggunakannya sebagai lembaran lantai dengan area yang luas Perlu yang lebarnya lebih dari 30 cm Atau panjangnya lebih dari 100cm Tiap lembar memiliki taring baut pengunci, jantan dan betina bisa disatukan agar kuat, cantik. Digunakan sebagai lembaran lantai yang sudah jadi Merupakan keset lantai yang ringan, higienis, tidak mengumpulkan bau, menghemat waktu pemasangan, anti slip (Anti Slip), penyerap goncangan (Impact Absorbent), tidak mengumpulkan debu dan kotoran, injeksi mudah dibersihkan karena permukaan mengkilat plastik (Mudah Dibersihkan) tanpa air. Tertutup (Pembuangan Air Mulus) diisolasi, tidak menghantarkan listrik. Perlindungan terhadap sengatan listrik (Insulator)

7) Garansi 1 tahun: Garansi kualitas produk 1 tahun, Anda bisa terjamin kualitas dan harga. Karena dijual langsung dari pabrik pembuatnya Desain yang dipatenkan oleh Chancon Co., Ltd. diproduksi dengan injeksi plastik bertekanan tinggi dari satu cetakan besar, mulus, tidak seperti yang lain di dunia. Permukaan non-slip, lubang kecil, keras, super tangguh. Mengandung anti jamur, tahan UV, UV, kami berani menjamin kualitas setiap jeruji saluran pembuangan

8) Mengganti Kisi Kolam Renang: didesain untuk menggantikan kisi kolam renang model lama. Digunakan sebagai saringan luapan di sekitar kolam renang yang lebih tua. Atau digunakan sebagai jaringan drainase di sekitar pabrik Keset lantai jalan Lembaran plastik serbaguna Kepiting mendukung produk dari ban berjalan. Area anti selip, tahan guncangan, lantai sanitasi, lantai jalan setapak, biarkan rumput tumbuh Area yang butuh kebersihan Dan aplikasi sesuai dengan kebutuhan di semua bidang tanpa batasan #Kisi-kisi plastik yang melimpah menguras di sekitar tepi kolam renang yang sudah jadi #SwimmingPoolOverflowGrating # Parut drainase aliran berlebih, taburi kerikil, batu

 1. Kisi Drainase Logam, kisi drainase logam – tangga Ukuran Standar – Pesanan Khusus

Hotdip Galvanized Bar Steel Grating Pengelasan dengan mesin otomatis sampai baja tempa homogen. Kokoh di semua titik Umumnya ukuran standar jeruji saluran adalah 25 cm., 30 cm. Dan 40 cm., Pelanggan cukup mempersiapkan desain penyangga bahu yaitu 26 cm atau 31 cm atau 41 cm. Semua desain untuk ditempatkan dan digunakan segera

Spesifikasi HDG Flat Bar Steel Grating

Model Kisi Baja Ringan VS Model Kisi Baja Tugas Berat

Tebal 3 Tinggi 25 Jaring 40×100 (mm) VS Tebal 5 Tinggi 25 Jaring 30×100 (mm)

<- Click! Unduh Brosur

1) Kisi pembuangan baja siap pakai Ukuran standar lebar 25cm dan panjang 30cm panjang 1 meter stok tersedia untuk segera dikirim. Setiap item

2) Antarmuka mencairkan homogenitas lebih kuat. Dengan pengelasan dengan sistem CO2 / MIG otomatis, yaitu pengelasan listrik, baja leleh menjadi homogen. Bagian kisi baja yang dilas halus dan indah. Dan kekuatan ikatan dari bengkel las baja

3)dilapisi dengan galvanisasi Hot dip Galvanizing ketebalan kurang dari 75 mikron menurut ASTM A123, ASTM B6 (bukan cat semprot / cat tahan karat. Seperti salon besi tempa khas Yang membuat baja lebih mudah terkorosi daripada HDG)

4) Dirancang untuk memungkinkan penempatan batang baja dan kisi-kisi ke jarak yang optimal. Menggunakan bahan yang lebih sedikit dan bobot yang ringan Sambil tetap bisa menerima kekuatan maksimal Jadi pastikan keduanya lasan Struktur dan konsistensi

5) pemilihan bahan yang berkualitas. Diproduksi dari bahan baja standar TIS, tidak ada baja kelas B atau di bawah standar. Dapat memeriksa dari berat badan penuh Pemotongan dan perakitan baja Kisi dengan mesin modern Dan tim produsen kisi baja profesional lebih dari 20 tahun

Kisi baja kutipan, tahan karat,

Kutipan Kisi Baja Karbon Ukuran Standar

Properti kisi baja yang dilas selesai. (Standar las dan ketebalan pelapisan)

1) Kisi baja prefabrikasi. Ukuran standar lebar 25cm dan panjang 30cm panjang 1 meter stok tersedia untuk segera dikirim. Di setiap ukuran standar Ada dua tipe untuk dipilih. Bahwa itu adalah model yang perlu menerima bobot hanya oleh orang yang lewat Atau biarkan mobilnya lewat Karena lubang dan ketebalan baja berbeda

2) Sistem pengelasan homogen yang lebih kuat. Dengan pengelasan dengan sistem CO2 / MIG otomatis, yaitu pengelasan listrik, baja leleh menjadi homogen di semua sisi. Bagian kisi baja yang dilas halus dan indah. Dan daya rekat yang kuat, lebih tahan lama daripada pengelasan besi umum Poin utamanya adalah pengelasan Flat bar yang homogen (silakan periksa pekerjaan pengelasan dibandingkan dengan tenaga pengelasan manual), menjamin kualitas dan kekuatan yang harus dibuktikan oleh pelanggan sebelum mengambil keputusan. Mengingat Ukuran lubang kecil memiliki standar yang sama

3) Pelapisan dengan metode hot dip galvanizing, ketebalan tidak kurang dari 75 mikron sesuai standar ASTM A123, ASTM B6 (tidak menggunakan cat semprot / cat anti karat. Seperti salon besi tempa khas Yang membuat baja lebih mudah terkorosi daripada pekerjaan pelapisan HDG) Pekerjaan pelapisan zinc lebih tebal dari standar. Menjadikannya lebih kuat dan lebih tahan terhadap korosi lebih lama Beberapa pelapisan cepat dan pelapisan cat semprot

4)desain dan kontrol produksi untuk memastikan kesehatan dan keamanan. Dengan dirancang untuk memungkinkan penempatan batang baja dan bingkai bingkai pada jarak yang paling sesuai Menggunakan bahan yang lebih sedikit dan bobot yang ringan Sambil tetap bisa menerima kekuatan maksimal Jadi pastikan keduanya lasan Dan struktur kuat yang konsisten Dengan menggunakan twisted steel, ketebalan Twisted Rod 6-8mm untuk menggabungkan lembaran baja menjadi satu. Dan dirancang untuk mencegah tergelincir.

5) Pemilihan bahan yang berkualitas. Diproduksi dari bahan baja standar TIS, tidak ada baja kelas B atau di bawah standar. Dapat memeriksa dari berat badan penuh Pemotongan dan perakitan baja Kisi dengan mesin modern Dan tim produsen kisi baja profesional dari pabrik langsung produsen kisi baja

6) Kisi baja prefabrikasi dapat mendukung kendaraan besar. Sesuai standar lebar 25cm Dan 30cm Di model dengan ketebalan 5mm Tinggi 25mm Dengan lubang kecil hanya 30mm Cocok untuk drainase talang. Cara finalis pabrik Dengan trailer, kontainer besar atau trailer dapat berjalan dengan aman, misalnya, lembaran baja tebal 3mm Didesain untuk menggunakan beban forklift yang lebih kecil. Jika diperlukan untuk pekerjaan penahan beban, dari truk enam roda, sepuluh roda sampai sebuah trailer besar. Sebaiknya gunakan ketebalan 5mm, karena didesain lebih kecil dan lubangnya lebih tebal, bisa menampung lebih dari 12,5 ton

7) Sesuaikan tinggi bahu ayakan. Lebih baik daripada membuat saringan baru dan membuang anggaran Anda. Jika pelanggan menyiapkan penyangga bahu lebih tinggi dari 25mm, tidak perlu menggunakan bingkai yang lebih tinggi. Cukup gunakan setrika untuk menambah tinggi bahu bagian bawah. Kemudian gunakan saringan Model dengan ketebalan baja 5mm Tinggi 25mm Dengan lubang kecil hanya 30mm Cukup untuk menangani beban trailer besar. Hemat budget dengan design yang sempurna

8) Dapat menghadirkan kisi-kisi yang sudah jadi untuk disambungkan ke berbagai ukuran. Kisi baja galvanis prefabrikasi siap dikirim oleh perusahaan Tersedia 2 ukuran lebar standar 25 cm dan 30 cm untuk kebutuhan pemesan ukuran 50x100cm. Dapat diterapkan untuk menghubungkan atau menempatkan dua 25cm bersama. Jika ingin menggunakan ukuran 100x100cm dapat menggunakan 4 disc yang dihubungkan dengan 25 cm Atau jika 60x100cm Atau 100x120cm Dapat diterapkan pada lembaran komposit 30x100cm

Nah,

9) prosedur untuk lebar bahu adegan logam. Siapkan piring saringan Harus dirancang untuk mengakomodasi lebar dan tinggi bahu agar sesuai dengan gril. Untuk kekuatan dan keamanan penggunaan Oleh karena itu, kisi-kisi bahu (bentuk-L) harus ditempatkan dengan baja siku sebelum menuangkan beton. Meninggalkan tinggi badannya 25-30mm (tergantung jenis kisi-kisi) sehingga kisi yang dipasang selalu pas di lantai. Jangan tersandung kursi roda atau pejalan kaki Lebar bahu menerima kisi-kisi Harus ditambahkan pada setiap sisi 3-5mm Total 2 sisi adalah 6-10mm Untuk dapat menempatkan pelat ayakan ke bawah agar pas. Tidak terlalu ketat atau longgar

3. Kisi-kisi Drainase Lantai Kamar Mandi Linear Stainless Modern. Kisi-kisi drainase lantai baja tahan karat Kamar Mandi Anti-Selip Kamar Mandi Anti-Selip

Panggangan, produk drainase stainless steel. Lubang / ukuran tersedia banyak, terlihat modern, eksotis dan unik. Terbuat dari baja tahan karat asli kelas SUS304, ini memastikan bebas karat selama masa pakai. Mampu menahan beban orang yang lewat Didesain untuk digunakan di balkon, kondominium, trotoar, kamar mandi, dapur, cocok digunakan di area basah dan ingin mencegah serangga, hewan pengerat atau reptil. Menghilangkan masalah banjir Cocok untuk penggunaan lokal Itu membutuhkan asupan air dalam jumlah besar Dan ingin mengalirkan air dengan cepat untuk mencegah terjadinya banjir

Fitur: Kisi pembuangan baja tahan karat, selesai sesuai GMP Baru || Kisi-kisi Stainless Steel Pancuran (Profil Khusus Grade SUS304)

 1. Dipilih pelat baja stainless asli kelas SUS304, versi paling tebal, ketebalan hingga 2 mm. **** Paling tebal di pasaran dibandingkan dengan semua pesaing untuk mencapai jeruji saluran baja tahan karat. Kualitas tinggi, kuat, berjalan, tidak roboh, umur pemakaian yang lama
 2. Terdapat balok penguat stainless steel untuk menopang bagian belakang plat kisi dengan lebar mulai 20cm. 25cm. 30cm. Jarak antar tulangan tiap 20cm. 4 buah dengan panjang masing-masing 1m meningkatkan kekuatan kisi lembaran berjalan mengempis umur tidak terdistorsi lebih lama dari beberapa dan tidak ada dukungan balok / dukungan balok las terpasang kisi stainless untuk
 3. saringan Model persegi baru, indah, aman, tidak tajam , tidak memotong kaki Anda, dapat digunakan untuk area interior dan eksterior. Aman, tidak licin / Tidak Terpal, Tidak licin saat Safety Step On
 1. Bahan stainless steel adalah bahan. Bebas alergen Bukan noda agar kuman menempel Tidak akan berkarat sepanjang umur layanannya Noda dapat dibersihkan dengan mudah / Keamanan dan Mudah dibersihkan Bahan
 2. Lipat keempat ujungnya agar kuat. Dapat menopang beban orang yang lewat dengan baik Dapat digunakan sebagai jeruji drainase yang dapat ditempatkan bersama untuk area yang panjang / Pedestrian Sarat dengan desain yang sangat baik
 3. Lubang kecil, baru dan unik di dunia ini. Tetapi drainase cepat / drainase lebih cepat Aliran parit parit parit parit kisiparit
 4. Didesain sebagaidrainase. Stylish, modern, elegant, good looking, menciptakan suasana mewah Untuk setiap area / World Class Luxury Genuine Stainless Grade SUS304
 5. Jika anda menginginkan finishing brushed stainless steel (garis rambut), harga akan 20% lebih dari tabel diatas / Permukaan Stainless HairLine membebankan harga 20% dari kutipan diatas
 6. FRP FiberGlass Mould Grating (Drainage Gully Culvert)

Fiber Reinforced Grating FRP Mould Grating adalah bahan inovatif terbaru. Didesain sebagai pengganti stainless steel / aluminium / kayu / baja. Kehidupan pelayanan lebih dari 30-100 tahun, tidak memerlukan penggantian yang sering. Kualitas terjamin, cantik, tahan lama, hemat biaya, memiliki sifat seperti stainless steel, tidak pernah karat, tahan panas tinggi Ketahanan kimia yang baik Cantik Memiliki desain built-in yang penuh warna Dan lebih ringan dari semua material, kuat, tahan terhadap sinar matahari, tahan kimia, merupakan material baru untuk menggantikan stainless steel juga. Lembaran standar berukuran besar dengan ukuran 1500x4000mm. Dapat digunakan sebagai pelat lantai yang ditinggikan mulus. Dapat dipotong kecil-kecil sesuai kebutuhan. Atau gunakan seluruh lembaran mulus untuk pekerjaan jalan setapak. Jalan mudah dipasang dan dirawat. Didesain untuk menjadi parut saluran / tembus pandang. Atau sebagai penutup kolam – penutup pipa / lembaran, permukaan padat, disegel, pola kaki-kaki (Penutup Atas), dibuat khusus untuk berbagai ukuran. Pemotongan mudah dengan pisau fiber (piggy) Slice FRP Grating High 25mm.Ketebalan aksial lubang ukuran slot 6.5mm ukuran 38x38mm.Tersedia dalam 5 warna, kuning, hijau, abu-abu, biru dan hitam dengan tinggi 38mm. Dan 50mm.

* Case. Want untuk memesan ukuran khusus lainnya Dapat menghitung harga dengan membandingkan pelengkap ginjal Kalikan luasnya dengan Harga per meter persegi, misalnyasq m

ukuran 25x100cm. = 0,25. X 6.000 baht = 1.500 baht (ketebalan 25mm) / atau = 0.25 sq m. X 9.000 baht = 2.250 baht (ketebalan 38mm).

Kualitas, layanan, dan garansi produk Kisi-kisi fiber glass. From Chancon

 1. Jaminan kualitas produk 10 tahun / Garansi 10 tahun Sertifikat memiliki umur pemakaian lebih dari 30-100 tahun dengan fitur pencegah korosi yang banyak dijumpai di industri kimia. Dan pengelolaan air limbah Terbuat dari resin ditemukan lebih dari 30 resep dari resep untuk mencegah korosi di lingkungan korosif daripada penutup Fiberglass tahan umumnya
 2. Impor dari Denmark. Resin Vinyl Kelas Makanan dikembangkan untuk digunakan dalam industri makanan. Mengandung zat anti mikroba Menghambat pertumbuhan bakteri Di permukaan jeruji Termasuk zat korosif yang banyak dijumpai di industri makanan dan minuman Terbuat dari bahan resin yang tidak menghasilkan asap. Dan memiliki tingkat percikan yang rendah Flame retardant menurut ASTM E-84 Class 1
 1. Garansi 10 tahun, stock tersedia untuk pengiriman segera, lebih dari 3.000 sqm. (Kualitas berbeda dengan FRP grating murah, Grade B dari China), FRP Grating import. Dari eropa Bahan vinyl grade A, Kualitas Kelas Dunia Premium, dikirim untuk dijual di Amerika, Jepang, Korea Selatan, Singapura, Malaysia, dll.Chancon
 2. Co., Ltd. adalah produsen dari 7 jenis kisi dan 3 jenis penutup kolam lebih dari 5 bahan jadi. (Tersedia dalam sebagian besar desain dan ukuran) Kisi fiberglass memiliki sifat yang sama dengan baja tahan karat, tidak berkarat, tahan panas tinggi. Ketahanan kimia yang baik Cantik Memiliki desain built-in yang penuh warna Dan lebih ringan dari semua material, kuat, tahan terhadap sinar matahari, tahan kimia, merupakan material baru untuk menggantikan stainless steel juga
 1. Memiliki basis pelanggan domestik. Lebih dari 100 perusahaan terkemuka bersertifikat. Gunakan sebagai pengganti baja atau baja tahan karat. Di daerah yang tidak ingin berkarat Tidak mempengaruhi medan magnet di rumah sakit. Sistem kerja tiriskan tutup parut Langkah saringan Penutup lubang got Pelat atas jalan setapak, sistem pengolahan air limbah, perlindungan korosi dari karat dan bahan kimia
 2. Kolam Overflow Drainage Gully Grating Grating, Overflow Drainage Gully Gully Grating,

ABS Spa Swimming Overflow Drainage Gully Gutter Grating, produsen. Dan menjual kisi kisi drainase plastik jadi Pelat penutup, parut luapan di sekitar tepi kolam,

parut tepi atau parut pelimpah di sekitar kolam Terbuat dari plastik ABS, tersedia dalam 2 ukuran standar, lebar 25cm dan 30 cm., 2 kualitas pilihan, ringan, tidak berkarat, digunakan untuk pemasangan di tepi kolam agar air meluap dari kolam. . Mudah dialirkan ke sistem penyaringan air

1) Harga dikutip di atas. Harga tidak termasuk PPN dan Pengiriman

2) Ukuran Common Overflow Grating tersedia dengan lebar 25cm dan 30cm, dapat digunakan pada bingkai persegi panjang atau kolam renang.Bentuk bulat (talang bentuk bebas)

3) dirancang untuk digunakan dalam pekerjaan lansekap, rendam dalam air, tidak berkarat, dengan aditif anti jamur Dan melindungi dari sinar UV Gunakan sebagai penutup selokan di sekitar kolam air mancur. Ada lubang kecil, jadi kerikil bisa diletakkan di atasnya. Untuk drainase yang baik

 1. Ductile Leaf trapper safe scupper drainage trafficjebakan debu besi unit batuan sisa di sepanjang sisi jalan setapak.

Terbuat dari bahan besi cor (Casting Ductile Iron) yang didesain untuk digunakan sebagai bahan baku Bendung, saringan, sisir untuk memisahkan puing-puing yang mengambang, letakkan saluran drainase di kaki jalan setapak. Perangkap debu, bubuk, sedimen, sampah, sisa makanan, daun, kertas, tuas batu, kotak, saluran, parut air Rel sisi U di sepanjang jalan setapak, spesifikasi sesuai dengan standar kota. Departemen Pekerjaan Umum dan Perencanaan Kota & Negara Departemen Jalan Pedesaan Otoritas Perumahan Nasional ETA Ukuran standar adalah 10x40cm, 15x30cm, 15x40cmCurbed

FiturDrainage Grating Scupper

1) Parut besi cor, kisi layar drum pemanjat statis. Parut jenis ini terbuat dari besi cor ulet khusus (Casting Ductile Iron) yang dirancang untuk digunakan sebagai Jeruji memisahkan puing-puing, menjebak daun, batu samping di sepanjang jalan setapak Ukuran standar dengan stock yang siap dijual adalah 10x40cm. 15x30cm., 15x40cm., 20x57cm, 25x70cm, dll.

2) Drive Way Grating. Grating) atau disebut dengan berbagai nama Bendung besi tuang, perangkap debu, puing-puing mengambang, sisa makanan, perangkap daun, tuas batu, trotoar Dulu dilemparkan di jalan setapak batu, beton bertulang, Kor Sor. Untuk mencegah sampah masuk ke saluran pembuangan umum

3) saringan perangkap debu, sampah, daun tepi jalan sepanjang trotoar. Didesain dan diproduksi sesuai spesifikasi Standar Departemen Jalan Pedesaan, beberapa negara, perumahan nasional ETA Departemen Pekerjaan Umum dan Perencanaan Kota & Negara Kantor Sipil Bangkok

4) Harga di atas adalah harga grosir untuk proyek. Dalam kasus pesanan massal Silahkan request harga khusus dengan menghubungi bagian penjualan

 1. FRP / PP Big Tree Ring Guard Grating Frame Cover.

Digunakan untuk dekorasi Mengolah tanah agar mudah merawat akar tunggang Ini juga melindungi akar dari kaca jika mobil dapat melewatinya. Ini banyak digunakan dalam Land Garden Scape dan pekerjaan arsitektur lansekap. Ini memiliki ketangguhan, kekuatan dan daya tahan. Atau gunakan sebagai pengganti kisi parkir, blok ulat, blok paving, dekorasi rumput prefabrikasi, Mengganti Unit Paving Blok Beton / Batu

FRP / PP / Besi Ulet / Komposit Pohon Besar Ring Penjaga Kisi Penutup Bingkai, Cincin pohon / pelindung pohon / kisi pohon. / Trench Grating, FRP Tree Protection Guard, Frame Cover untuk parut pohon, Bingkai Penutup Pelindung Pohon Hias, FRP Mold Big Tree Guard Grating, Ringan dan tahan lama bahan FRP kisi pelindung pohon, Produk Garden Decoration and Landscaping Exterior Grate, Pelindung batang akar pohon. kisi-kisi pelindung, Penutup kisi pengaman jalan lubang pohon, Material Penopang Suspensi Paver Kisi-kisi, Pagar Pohon Aman untuk Pejalan Kaki dan Grat Parit, Dukungan parit parit trotoar Pengerasan Jalan Linier, Perkerasan berlubang di sekitar tonggak pohon Bagaimana Anda bisa menghias pohon Anda setelah menuangkan lantai beton? pilihan yang lebih baik untuk melindungi dan menyelaraskan pohon dan lantai Anda.Dengan perakitan dan pembongkaran yang mudah, FRP Big tree grating dirancang untuk dekorasi dasar pohon secara efektif

 1. Egg Crate C eiling Grille Lighting Screen Panel Light reng, pelindung cahaya, fasad, kisi-kisi, kisi-kisi ventilasi,pelindung,udara

kisi-kisi,cahayafilter, panel ventilasi, teralis, fasad bangunan. Digunakan untuk membentuk kisi-kisi untuk memblokir penyaringan lampu LED / Fluorescent. Panel (Led / Fluorescent), panel, panel langit-langit, dinding tirai, teralis layar, ventilasi udara. Pelat Louver, lubang ventilasi Meliputi, menyembunyikan sistem kelistrikan untuk mendekorasi gedung Panel penghalang pencahayaan dekoratif, dekorasi etalase Digunakan sebagai pengganti plafon ventilasi aluminium. Digunakan sebagai hiasan untuk memelihara ikan yang indah. Buat pembatas ruangan, struktur dinding, kabinet, wadah akuakultur, udang, katak, salamander, Panel Layar Pencahayaan Kisi-kisi Fluoresen Telur Peti Telur, Papan bahan plastik Abstrak, Kisi-kisi peti telur dengan filter, Kisi-kisi pengembalian udara HVAC / Kisi defleksi ganda, Diffusers Lampu LED Plastik , Filter Media Grids Egg Crate Pond Akuarium Laut, DIY Egg Crate Penutup Akuarium, Ventilasi Udara Light Louver untuk plafon gantung putih Telur peti, Air vector Acrylic Grid Louver: desain baru yang memasok ventilasi peti telur memanggang

 1. FRP Fiber Glass. Diperkuat Manhole Cover

FiberGlass Reinforced Manhole Cover mengikuti EN124 Bahan standar yang diperkuat dari fiberglass. Kuat dan fleksibel, ulet dari besi cor umum. Pada tingkat beban yang sama, ini lebih ringan. Lebih mudah dirawat Ciri yang membedakan: indah, terlihat lebih baik dari pada penutup baja. Dapat memilih warna jika jumlah pesanan Dapat menahan kekuatan seperti baja, tetapi tidak berkarat. Kehidupan pelayanan lebih lama Mengurangi masalah pencurian penutup kolam untuk dijual karena fiberglass yang sudah jadi tidak bisa dijual di pasaran untuk membeli barang-barang lama

1) FiberGlass Reinforced Manhole Cover berikut EN124 Bahan standar terbuat dari fiberglass yang diperkuat. Kuat dan fleksibel, ulet dari besi cor umum. Pada tingkat beban yang sama, ini lebih ringan. Perawatannya lebih mudah

2) Fitur luar biasa: cantik terlihat lebih baik daripada penutup baja. Dapat memilih warna jika jumlah pesanan Dapat menahan kekuatan seperti baja, tetapi tidak berkarat. Kehidupan pelayanan lebih lama Kurangi masalah tutup kolam yang dicuri untuk terus menjual karena fiberglass yang sudah jadi tidak bisa dijual kembali di pasar lama

3) Harga di atas adalah harga jual ke proyek. Perusahaan berhak untuk menyesuaikan harga dalam kasus penjualan eceran.4

) Untuk informasi lebih lanjut: Untuk informasi lebih lanjut, rincian harga untuk setiap model, silakan e-mail atau hubungi bagian penjualan perusahaan

 1. Tutup Lubang Ulet Besi Cor Pengolahan Air

Ulet Besi Cor Ulet Tutup Lubang Besi Cor Ulet Besi Cor Bulat Grafit (Spherioid Graphite atau Nodular Cast Iron) Grade 500-7, EN124 Standard Material terbuat dari besi cor ulet. Kuat dan fleksibel, ulet dari besi cor abu-abu umum. Pada tingkat beban yang sama, lebih sedikit material yang digunakan. Menjadikannya lebih ringan Lebih mudah dirawat Manhole cover terbuat dari besi cor ulet Ini adalah besi cor yang tahan terhadap kompresi. Kekuatan benturan tinggi Ini juga lebih fleksibel daripada besi cor abu-abu umum. Lebih penting lagi, ini lebih ringan dari besi cor abu-abu. Membuat perawatan terbuka jauh lebih mudah

1) Besi Ulet Grade 500-7, EN124 Bahan standar terbuat dari besi cor ulet. Kuat dan fleksibel, ulet dari besi cor abu-abu umum. Pada tingkat beban yang sama, lebih sedikit material yang digunakan. Menjadikannya lebih ringan Perawatan lebih mudah

2) Opsi: H = Engsel dengan engsel, L = Kunci pengunci dengan kunci tutup, R = Segel Karet dengan segel karet anti bau

3) Untuk informasi lebih lanjut: Minta informasi detail harga untuk setiap model, silakan kirim E -mail atau hubungi departemen penjualan kami

 1. Pemeriksa Penutup Lubang Atas FRP / Penutup lubang permukaan berlian, penutup lubang dari fiberglass.

Teknologi terbaru dari penutup lubang fiberglass. Dibuat sesuai pesanan, dapat dipotong dalam berbagai ukuran (Tailor Made), menerima produk segera dalam 2-3 hari, ringan, tidak berkarat, korosi selama masa pakai, pemasangan mudah, tutup mudah dibuka, perawatan mudah. Didesain sebagai pengganti pelat penutup besi dengan desain pola kaki. Penutup bak besi cor asli

** Harga yang tertera di atas. Harga belum termasuk PPN dan Pengiriman

Fitur dari sump cover, fiberglass manhole cover

1) Dibuat sesuai pesanan, dapat dipotong sesuai ukuran (Tailor Made) dapat diterima Segera dalam 2-3 hari / Pengiriman dalam 2-3 hari

2) Tidak berkarat, korosi selama masa pakai, ketahanan kimia dan panas yang sangat baik / Ketahanan Chimical Korosi

3) Mencegah masalah pencurian tutup pipa. Karena bahan fiber tidak dapat dijual kembali / Masalah pencuri mencegah bahan

4) Umur pemakaian lebih dari 30 tahun, tidak rapuh, tidak berkarat, tidak ada korosi selama masa pakai / Umur panjang

5) Jaminan kualitas 5 tahun, segera dikembalikan dari stok Siap dikirim jika rusak / Garansi 5 tahun; ganti baru jika rusak

 1. Rak Pengait Pegboard Rak Penyimpanan Pegboard, panel baja berlubang, dipasang di dinding, gantungan dinding, perkakas Menghubungkan

Pabrik produksi #Pegboard Papan, papan, lembaran aluminium, baja, kayu Punching hole untuk hiasan dinding, dekorasi rumah, dapur, pabrik, gaya industri, #Perangkat yang digunakan dengan rak baja Pegboard Display Hooks Shelf Hanger Store Organizing Tools, # papan kayu, brosur pembentuk lubang berlubang. Untuk produk gantung, peralatan yang dipasang di dinding, Rak Dudukan Alat, Papan Keras

, ide tentang cara menggunakan. Panel Dinding Baja Berlubang, Alat Gantung Terpasang di Dinding, Hiasan Dinding Loteng Modern Klasik dalam berbagai model <- Klik untuk informasi lebih lanjut!

1) Harga diatas sudah ditawarkan. Harga yang tertera belum termasuk PPN dan Pengiriman

2) Ukuran pegboard lainnya. Selain ukuran standar Pelanggan dapat memesan produksi khusus. Atau bisa juga dipesan dari lembaran besar ukuran 1.2×2.4 meter

3) Produk sesuai tabel diatas. Baik Pegboard tersebut. Dan kail Ada stock, produk siap terima segera

 1. FRP Stair Tread Nosing Step Cover, nose trim, corner edge, eyebrow, anti slip tangga cover, fiberglass

Digunakan untuk menutupi pelat tangga. Membantu mencegah terpeleset dan jatuh. Memperkuat dan menambah nilai untuk sebuah tangga yang indah FRP Stair Tread Nosing Non-Slip Tape, penutup nosing tangga dari fiberglass. Penutup permukaan anti selip Penggantian selotip anti selip FRP Heavy Duty Stair Tread Nosing Step Cover Protector: FRP fiberglass Anti-Slip Gritted Plat Padat Lantai Terpal Datar. Keset lantai anti selip, fiberglass heavy duty #FiberglassSheeting #AntiSlipGRPStairTreadNosingCovers #HeavyDutyOutdoorAntiSlip # Penutup hidung, tepi sudut, panel trim, penutup tangga #Pelapis lantai serat kaca # Pengganti tape anti slip, tape, glow tape # Anti-SlipTapetertera

 1. Hargadi atas. Harga belum termasuk PPN dan Pengiriman, Deposit 50% untuk dibuat sesuai pesanan
 2. Arti bantalan hidung. Penutup tangga Dan panel anti selip: ** 2.1) Penutup Hidung digunakan untuk menutupi hidung tangga saja

** 2.2) Penutup Tangga untuk bagian hidung dan bagian atas tangga

** 2.3) Penutup Lembaran Anti Selip digunakan sebagai penutup. Permukaan pondasi anti selip Tanpa hidung

 1. Saddle Clip Lock Clamp Fastener Anchor.

Ada dua jenis klip pengunci kisi yaitu stainless steel SUS316 dan Hot Dip Galvanized Steel karena didesain untuk menggunakan area yang berbeda. Sebagian besar waktu, klip pengunci baja tahan karat digunakan untuk memperbaiki panel kisi fiberglass atau lembaran baja tahan karat. Penguncian baja berlapis seng dirancang untuk memasang pelat kisi baja ke alas di bawahnya. Yang dapat menyesuaikan tingkat garis pemasangan Keduanya bekerja dengan cara yang sama. Di mana pelanggan dapat memilih setiap jenis yang cocok dengan lubang jaring dan area yang mereka inginkan untuk memasang pelat kisi

** Harga yang tertera di atas Harga belum termasuk PPN dan Pengiriman

Ada 2 jenis klip kisi-kisi yaitu stainless steel high grade, stainless steel SUS316 dan dip coated, Hot Dip Galvanized Steel

karena didesain untuk menggunakan area yang berbeda. Sebagian besar waktu, klip pengunci baja tahan karat digunakan untuk memperbaiki panel kisi fiberglass atau lembaran baja tahan karat. Penguncian baja berlapis seng dirancang untuk memasang pelat kisi baja ke alas di bawahnya. Yang dapat menyesuaikan tingkat garis pemasangan Keduanya bekerja dengan cara yang sama. Pelanggan dapat memilih setiap jenis yang cocok dengan lubang kisi (Ukuran Jaring) dan area pemasangan pelat kisi.

Klip ini dapat digunakan untuk mengencangkan kisi baja ke bagian struktur. Untuk memasang, gunakan tiang las yang mungkin dilas. melalui kisi pada tempatnya

 1. Sistem Aksesoris Dasi Bentuk / FORMWORKS / TIE ROD Baja berulir semua (Tie Rod) + WingNut (Wingnut)

Template tie rod dapat digulung panas dan digulung dingin (Dapat dilas) dengan putaran searah jarum jam . Ini dirancang untuk memiliki benang kasar di sepanjang garis. Kuat dan mudah dirakit Template ada di halaman

 1. Rak Pipa Loteng Premium: Furnitur, rak pipa baja. Gaya loteng, tidak ada penyadapan

Rak pipa besi gantung dinding, rak rak, braket rak, aksesoris lemari penyimpanan, dudukan dekorasi rumah, rak sudut, dipasang di dinding bergaya loteng DIYSteePipeShelf, PipeDecorationLoft, PlumbingPipeBracket, IndustrialPipeFurniture #LoftPipeWallShelfDIYBracketCraftIndustrialDesignFurniture

1) Harga yang ditawarkan di atas. PPN dan ongkos kirim tidak termasuk (harga diambil langsung di pabrik): Harga tertera belum termasuk PPN dan Pengiriman

2) Semua sambungan. Terbuat dari bahan alumunium, dilapisi cat baking. Ini adalah karya buatan tangan yang unik. Dengan metode penyemprotan dan pengecatan di atas 3 lapis dimulai dari primer Lalu semprotkan hitam Kemudian gunakan hitam disikat dengan emas, pola karat antik Menjadikan setiap hasil karya berbeda dalam pola yang unik

3) Warna karat standar adalah sapuan warna hitam. Untuk warna lainnya, seperti karat hitam, perunggu / perak / perunggu / kuningan. Sebagai warna pesanan khusus Harus ada pesanan produksi

 1. Topeng bangunan yang menutupi permukaan bangunan. Lembaran logam beralur dekoratif | FACADE CLADDING |PARTISI Dinding

PINTU GESER| JENDELA | PLAFON PERFORASI | BAJA LAPIS | KORIDOR TEDANG | KOMPOSIT Aluminium Peforated Kami menciptakan inovasi dari ide arsitektural dalam pengerjaan lembaran logam dan pengerjaan desain pada permukaan yang halus. Bentuk imajinasi dari pengguna. Dukungan untuk produksi stensil, pemotongan, pelipatan, pembentukan berbagai bahan seperti lubang bor, grooving pada substrat Aluminium, baja, aluminium, baja tahan karat, kuningan, tembaga dan sebagainya untuk kelongsong bangunan, fasad, panel layar, panel langit-langit, dinding tirai. Pagar, pegangan, panel partisi Tenda, kisi, jaring Engsel atap, dinding pergola

, kisi baja, kisi fiberglass, GFRP Fiberglass Plastik, Kisi gFRP, GRATING Baja, penutup lubang got, penutup lubang besi cor, Selokan Besi Ulet, PENUTUP Lubang got, alas lantai yang ditinggikan, Dibesarkan. Lantai, Kisi-kisi Overflow Kolam Renang, Kisi Plastik Kisi Overflow, Grat Drainase Scupper Curbed, Grates Lantai, Penutup Langkah Hidung Tapak Tangga GFRP Anti Selip, Terpal Pelat Luar Ruangan Non-Selip, Penutup Hidung, tepi, sudut, trim, penutup tangga , Alas lantai, permukaan anti-selip, fiberglass, EggCrate, Fa? Ade Cladding, kisi panel, topeng bangunan, Kisi Kunci Penjepit Klip Saddle, Kisi-kisi Kunci Fastenal Fastener Lock Bar Steel, peralatan, klip, kisi pengunci, kisi, papan pasak., Kait Aksesoris, papan berlubang, pelat baja berlubang, alat gantung. , Pengait, pengait kawat, pengait pegboard

www.CHANCON.co.th Telp: 02 4510780-1 Jalur iD:# Kunci baja untuk menahan panel parut #Formworks #TiedRod #ThreadBar #WaterStopper Anchorage #WingNut # Penutup lubang besi ulet # Tutup kolam serat dicampur dengan resin #Han Hole Manhole Tank Cover # Penutup, lubang got, filter, septik #Caps untuk pipa limbah, sumur air, seprai, alur # Penutup pipa, bulat persegi, penutup beton, baja bertulang semen, penutup untuk sistem pengolahan limbah, tipe potong sesuai pesanan segera # Kisi # Kisi # Penutup kisi baja prefabrikasi, # Bingkai layar pelindung Di sekitar pangkal pohon # Bantalan hidung, tepi sudut, alis, panel penutup tangga #PerforatedPegboard #HookShelves #RackingStorage #ToolsDIYKit #ToolsHolderRack #Packboard, dinding, dinding, gantung, penyimpanan, alat # Peralatan penyimpanan alat #Baja #Pegboard #Dekorasi rumah #Papan papan #Bentuk brosur dari baja #Pegboard #Pegboard #Pegboard #Pegboard #Pegboard #Pegboard #Hooks #Shelf #Pegboard #Pegboard #Pegboard #Pegboard #Pegboard #Pegboard #Pegboard #Panel baja berlubang di dinding # Lembaran baja berlubang #Menggantung pelat baja #Rak #Penyimpanan peralatan #Hooks #Hooks #Hang #Produk-produk terkait #Hooks #Hooks #Wire hooks #Gantung kaki #Hooks di gantungan #Hooks untuk menggantung barang #Papan #Plat berlubang # Plat aluminium berlubang # Papan kayu berlubang # Wall Mount Backsplash Kitchen Cross fit DIY Nerds ikea HomeDepot WalMart Amazon Pegboard dan Hook Assortments #CurbedDrainageGratingScupper #TrashSieveGrates Jebakan daun, daun di atas batu, di sisi jalan setapak #TrenchBasinScupper #DustScreenDrivewaySideDrainageGrating traffic road highway #LeafTrapperSafeScupperDrainageTrafficGrates di sepanjang sisi jalan raya #StormCurbInletGratingDrainBox Bendung, saringan, sisir untuk memisahkan puing-puing yang mengambang, letakkan saluran drainase di tepi jalan setapak Perangkap debu, serbuk, sedimen, sampah, sisa makanan, daun, kertas, tuas batu, kotak, saluran parut untuk air. Penuh, setengah, kepala bulat, meruncing Rel berbentuk U di sisi jalan setapak, spesifikasi sesuai dengan standar kota. Departemen Pekerjaan Umum dan Perencanaan Kota & Negara Departemen Jalan Pedesaan Otoritas Perumahan Nasional Pakar ETA # Pelat penutup plastik untuk drainase luapan di sekitar kolam renang Primer, grooving, pengganti baja, PP PVC PE ABS #SwimmingPoolOverflowGrating #PlasticGrating glass barrier # Fasad bangunan #FacadeCladding Pelapis dinding luar #RaisedFloor # Pelat lantai, jalan setapak yang ditinggikan, trotoar beraspal, produk pendukung dari ban berjalan, lantai peninggian dan taman. Bidang Kelistrikan District Health, Pertunjukan Panggung, Kompetisi, Block Tanam Rumput

CHANCON: Distributor dan Pabrikan dari pabrik langsungChannel perusahaan Hubungi pabrikan dan distributor FRP Grating, panggangan, selokan drainase, parut jalan Khususnya bahan fiber (FRP) untuk menggantikan pekerjaan logam, stainless steel, alumunium, kuningan, tembaga, besi cor ulet, baja lapis seng grade, galvanis untuk konstruksi cold storage, kandang ternak, peternakan, babi, itik, ayam, burung kandang. Anjing, terowongan, tanggul, dermaga, jembatan sungai, jalan layang layang, jalan tol, utilitas listrik, organisasi telepon Struktur tiga dimensi, dinding, tebing, gunung, bandara, gedung tinggi, arsitektur, gedung besar, Pemasangan kabel di pabrik kimia dan pemurnian, Kilang, pabrik lepas pantai, sektor Minyak & Gas, Terowongan

| Ahli Manhole Grating Premium | Produsen Grosir-Eceran | Agen Rekrutmen Penjualan, Dealer, Agen, Distributor CHANCON COMPANY LIMITED || GratingThai Co., Ltd. (Kantor pusat di seberang Central Rama 2) No. 199 Soi Tha Kham 21/1, Samae Dam, Bang Khun Thian, Bangkok, Thailand, Bangkok Thailand Fax: 02 451 0786 Mobile (Penjualan): 081 932 7894, 061 647 0184-6 Telp: 02 451 0780-1 E-mail: mkt@chancon.co.th Line @: @iCHANCON Website: www.chancon. co.th, http: // GratingThai .com, http://GratingThai.co.th, http: // Kisi fiberglass – penutup sumur baja, penutup pipa. com FaceBook: https://www.facebook.com/weChancoN Youtube: http: // www. Youtube.com/mktchancon Twitter: https://twitter.com/fibergrating Google+: https://plus.google.com/+ChanconTh

Manhole_Grating_Specialist | # Kisi-kisi baja # Kisi-kisi fiberglass #PlasticFibreglassGFRP #gFRPGrating #SteelGRATING # Penutup drain # Penutup lubang besi cor #DuctileIronSewer #ManholeCOVER # Ubin lantai tinggi #RaisedFloor #SwimmingPoolOverflowGrating #Kisi-kisi plastik yang melimpah menguras di sekitar tepi kolam renang yang sudah jadi #ScupperCurbedDrainageGrates #Screens #AntiSlipGRPStairTreadNosingCovers #NonSkidFlooring # Penutup hidung, tepi sudut, panel trim, penutup tangga #Serat kaca penutup lantai anti selip #EggCrate #FacadeCladding #SaddleClipClampGrating #FastenalFastenerLockBarSteelGrating #Pegboard #PegBoardHookAccessories #PegBoard #Pegboard #Pegboard #Hook, wire, hook, peckboard