E. About Us (Grating Expert) : Grating Thai | Chancon Group of Company (บริษัท แชนคอน)

เกรตติ้งตะแกรงระบายน้ำ ฝาปิดท่อ GRATING MANHOLE COVERS

About Us (Manhole Cover Grating Expert) :
Grating Thai & Chancon Profile / ผลิตภัณฑ์ของบริษัทแชนคอน

แชนคอน ผู้ผลิตที่เชี่ยวชาญเฉพาะด้าน #ตะแกรงเหล็ก #ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส #PlasticFibreglassGFRP #gFRPGrating #SteelGRATING #ฝาปิดท่อระบายน้ำ #ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ #DuctileIronSewer #ManholeCOVER #แผ่นปูพื้นยกระดับ #RaisedFloor #SwimmingPoolOverflowGrating #เกรตติ้งพลาสติกระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำสำเร็จรูป #ScupperCurbedDrainageGrates #ตะแกรงดักขยะ #AntiSlipGRPStairTreadNosingCovers #NonSkidFlooring #แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบบันได #แผ่นปูพื้นปิดผิวกันลื่นไฟเบอร์กล๊าส #EggCrate #FacadeCladding #แผงระแนงบังตา #หน้ากากตึก #SaddleClipClampGrating #FastenalFastenerLockBarSteelGrating #อุปกรณ์ตัวคลิปล็อคยึดจับแผ่นตะแกรง #Pegboard #PegBoardHook #เพ็กบอร์ด #แผ่นเหล็กเจาะรูแขวนเครื่องมือ #ฮุกตะขอลวดขาแขวนเพ็คบอร์ด

Grating Shopping Guidance /คำแนะนำการเลือกซื้อ เกรตติ้งตะแกรงระบายน้ำ ฝาปิดท่อ GRATING MANHOLE COVERs

1. ระดับราคา: ตะแกรง FRP แพงกว่า ตะแกรงเหล็กชุบกัลวาไนซ์ ประมาณ 10-40% ขึ้นอยู่กับช่องรูตะแกรง ความสูงและความหนา แต่มีคุณสมบัติเบากว่า ทนสารเคมีได้ดี ไม่เป็นสนิม อายุใช้การงานนานกว่า 50-100 ปี ไม่โดนขโมย เป็นฉนวน ไม่นำไฟฟ้า บำรุงรักษาง่าย ส่วนตะแกรงพลาสติคมีราคาถูกที่สุดในกลุ่ม

2. สต๊อคพร้อมส่งและความเร็วในการผลิต ตะแกรงเหล็กและตะแกรงพลาสติกPP/PVC/PE/ABS มี 2 ขนาดมาตรฐาน 25x100cm. และ 30x100cm. มีสต๊อคพร้อมส่งทันที ส่วนตะแกรง FRP สามารถสั่งผลิตได้ทุกขนาด ใช้เวลาผลิต 2-3 วัน โดยวิธีตัดจากแผ่นมาตรฐานขนาด 1.5×4 เมตร ลูกค้าสามารถทำรางระบายน้ำรอไว้ก่อนแล้วสั่งตะแกรงไปติดตั้ง เลือกจาก 5 สีให้เข้ากับแต่ละพื้นที่ได้

3. การประยุกต์ใช้งาน ตะแกรงเหล็กมีความแข็งแรงสูง ควรใช้ในพื้นที่แห้งไม่สัมผัสน้ำเพราะจะเกิดปัญหาสนิมกัดกร่อน ตะแกรงพลาสติคตะแกรงพลาสติกPP/PVC/PE/ABS ใช้เป็นตะแกรงน้ำล้นหรือแช่น้ำได้ดีแต่ควรใช้ในที่ร่ม ไม่ควรตากแดดบ่อยๆ เพราะเกิดปัญหากรอบแตกจากรังสี UV ได้ ส่วนตะแกรง FRP สามารถใช้ได้ดีในทุกสภาวะแต่ราคาแพงกว่า

4. ความคงทน อายุการใช้งาน ตะแกรงเหล็กแข็งแรงกว่าแต่มีปัญาเกิดสนิมและไม่ทนการกัดกร่อนของสารเคมี ส่วนตะแกรงพลาสติกแช่น้ำได้แต่มีปัญหากรอบแตกเมื่อเจอแสงดแดดบ่อยๆทั้งไม่ทนการกัดกร่อนของสารเคมี ตะแกรง FRP เหมาะใช้ในสภาพแวดล้อมของโรงงานผลิตอาหารตามมาตรฐาน GMP/HACCP เนื่องจากสะอาด ไม่เป็นสนิม น้ำหนักเบาดูแลรักษาง่ายกว่า

ปัจจัยที่มีผลต่อการตัดสินใจซื้อตะแกรงรางระบายน้ำชนิดต่างๆ Grating Selection Factors < เกรตติ้งตะแกรงระบายน้ำ ฝาปิดท่อ GRATING MANHOLE COVERs >

1. ราคาเปรียบเทียบเฉลี่ยต่อตารางเมตร/ Price เช่น พลาสติคถูกสุด เหล็กและFRP แพงกว่า

2. ขนาดของแผ่นมาตรฐาน/ Stardard Size เหล็กและพลาสติค มี 2 ขนาดความกว้าง25x100cm. , 30x100cm. ส่วน FRP สามารถสั่งตัดได้ทุกขนาด จากแผ่นมาตรฐานขนาด 1.5×4 เมตร

3. เกรดคุณภาพของสินค้า/ Quality Grade พลาสติคสัมผัสน้ำได้แต่ไม่ควรโดนแดดแรง เหล็กแข็งแรงกว่าแต่เป็นสนิมได้ FRP สวย ทันสมัย ไร้สนิม แข็งแรง โดยรวมข้อดีของทุกวัสดุเข้าด้วยกัน

4. ความคงทน ไม่เป็นสนิม/ Rusty Proof Problem การเลือกใช้ตะแกรง Plastic และ FRP มีคุณสมบัติไม่เป็นสนิม แช่ในน้ำรอบบ้าน รอบสระน้ำ ใช้จัดสวน วางกรวดหินด้านบนทำบ่อน้ำพุได้ดี

5. การทนความร้อน และUVจากแสงแดด ไม่เปราะกรอบแตกง่าย/ UV Sunshine

6. ปัญหาสึกหรอกัดกร่อนจากสารเคมี/ Chemical Resistance ตะแกรงเหล็กไม่มีคุณสมบัติป้องการกัดกร่อนจากสารเคมีทั้งกรดและด่าง ไม่ควรใช้ในโรงงานผลิตอาหาร เครื่องดื่ม หรือพื้นที่ที่เน้นความสะอาดเป็นพิเศษ ตามมาตรฐาน GMP/HACCP

7. อัตราการรับน้ำหนัก ออกแบบมาให้รถวิ่งผ่านให้คนเดินผ่าน/ Load Capacity

8. ระยะเวลาการผลิตและจัดส่งสินค้าภายในกี่วัน/ Production to delivery ทุกสินค้ามาตรฐานของบริษัท มีสต๊อคพร้อมส่งได้ทันที สามารถสั่งตัดได้กรณีเป็นฝาท่อ FRP Top Cover และ ตะแกรง FRP

9. น้ำหนักของตัววัสดุ/ Weight ตะแกรงเหล็กมีน้ำหนักมากที่สุด ส่วนตะแกรง FRP และ พลาสติคมีน้ำหนักเบากว่า เช่น ตะแกรงพลาสติคหนัก 2 กก./แผ่น ส่วนตะแกรงเหล็กหนัก 6 กก./แผ่น

10. ความสวยงาม สีสรรที่มีให้เลือกใช้งาน/ Aesthetic and Design ตะแกรง FRP มีสีสรรให้เลือกเพื่อเข้ากับพื้นที่หน้างานได้อย่างลงตัว ออกแบบงานให้เข้ากับภูมิสถาปัตย์ได้ดี สวยกว่าทุกวัสดุ

11. เป็นฉนวนไม่นำไฟฟ้าและสื่อแม่เหล็กรบกวน/ Insulation เฉพาะพลาสติก กับ FRP มีคุณสมบัติเป็นฉนวน ไม่เหนี่ยวนำไฟฟ้า เหมาะกับห้อง Lab, X-RAY, MRI/CRT Room ในโรงพยาบาล หรือในระบบงานไฟฟ้า

12. อายุการใช้งาน คุณภาพของวัสดุแต่ละประเภท/ Services Life เลือกใช้วัสดุประเภทใด ขึ้นอยู่กับการใช้งานในที่ร่มหรือกลางแดด และสัมผัสสารเคมีบ่อยเพียงใด

13. ปัญหาเรื่องการสูญหายจากการลักขโมย/ Burglar Problem วัสดุ FRP และ PVC/PE/PP/ABS ไม่เป็นที่ต้องการของขโมย เพราะไม่มีราคาขายต่อในตลาดรับซื้อของเก่า

14. การรับประกันสินค้า/ Product Warranty รับประกัน 1-5 ปีขึ้นอยู่กับวัสดุ และสภาวะความรุนแรงที่ใช้งาน สัมผัสความร้อนและกรดด่าง

Drainage Grating Shopping Guideline: เกรตติ้งตะแกรงระบายน้ำ ฝาปิดท่อ GRATING MANHOLE COVERs

คำแนะนำในการเลือกซื้อ การออกแบบ ประเภทต่างๆของ ตะแกรงระบายน้ำ/ตะแกรงทางเดิน/ตะแกรงพื้นยกระดับ

โดยทั่วไปมาตรฐานของตะแกรงระบายน้ำ มีขนาดกว้าง 25ซม. และ 30ซม. ลูกค้าเพียงเตรียมออกแบบบ่ารองรับให้กว้าง 26ซม. หรือ 31ซม. เพื่อให้สามารถซื้อตะแกรงทุกแบบไปวางใช้งานได้ทันที หากต้องการแบบสั่งทำ หรือปรึกษาตั้งแต่การออกแบบงานตะแกรง ความสูง ช่องรูน้ำผ่าน โครงสร้างเหล็กที่รองรับ การรับแรง สารเคมีที่สามารถทนได้ หรือปรึกษาวิธีการประยุกต์ใช้วัสดุนวัตกรรมใหม่ กรุณาติดต่อโดยตรงที่เบอร์โทร หรือ Email ด้านล่าง ด้วยความยินดีอย่างยิ่ง

1. การเลือกประเภทวัสดุของตะแกรง (เหล็ก หรือ พลาสติค หรือ FRP) ควรพิจารณาจากวัตถุประสงค์ที่ต้องการนำไปใช้

a. ตะแกรงเหล็ก : ควรใช้ในพื้นที่แห้งกลางแจ้ง(Outdoor) เป็นตะแกรงที่นิยมมากที่สุดในปัจจุบันกว่า 90% ใช้ตะแกรงเหล็กในทุกสถานที่ เนื่องจากให้ความรู้สึกที่แข็งแรง และที่ใหนๆ ก็ใช้กันทั่วไป ทั้งที่จริงแล้วไม่ควรใช้ในโรงงานอาหาร-เครื่องดื่ม ที่เน้นความสะอาดมากๆ และไม่ควรใช้ในพื้นที่ๆอาจสัมผัสน้ำหรือสารเคมี เนื่องจากเหล็กทุกชนิดแม้จะชุบกันสนิม ก็จะไม่สามารถป้องกันได้นาน หากต้องสัมผัสสารเคมีหรือน้ำบ่อยๆ เพราะจะเป็นสนิมเร็วมากๆภายใน 1-3 ปี และผุกร่อนเร็ว ทำให้เกิดสนิมสกปรก ขาดความแข็งแรง จนต้องเปลี่ยนทุก 2-3 ปี

b. ตะแกรงพลาสติค: ควรใช้ในพื้นที่ภายในไม่โดนแดดมาก(Indoor) สามารถแช่น้ำได้ เช่นใช้เป็นตะแกรงน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ ใช้เป็นตะแกรงทางเดินบ่อปลาคาร์ฟ ใช้เป็นแผ่นพื้นยกระดับในอาคาร บ้าน โรงงานที่ไม่มีละอองสารเคมีปนเปื้อน โดยตะแกรงพลาสติคที่นำเสนอมีทั้งแบบเป็นชิ้นเล็กๆมาต่อกัน(ทำให้สามารถใช้กับตะแกรงน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำรูปทรงวงกลมได้) กับตะแกรงพลาสติครุ่นที่แข็งแรงเพิ่มขึ้นมีขนาดตายตัว 1 แผ่นยาว 1 เมตร

c. ตะแกรง FRP: เป็นตะแกรงใหม่ล่าสุดชนิดพิเศษที่มีคุณสมบัติดีกว่าเหล็กชุบกันสนิม ผลิตออกมาเพื่อใช้เป็นวัสดุทดแทนสแตนเลส/อลูมิเนียม/ไม้ สามารถใช้งานได้ดีในทุกสภาวะทั้งภายในและภายนอก ราคาใกล้เคียงกับเหล็กชุบกันสนิม โดยเปรียบเทียบที่ความหนาและขนาดช่องรูเดียวกัน เช่น ความหนาของแกน 6.5mm. สูง 25mm. ขนาด 30x100cm. ราคา 1,500 บาท/เมตร ในขณะที่ตะแกรงเหล็กชุบกันสนิมใช้เหล็กแบนหนา 5mm. ราคาใกล้เคียงกัน

2. วิธีการติดตั้งตะแกรงระบายน้ำ ควรออกแบบเตรียมบ่ารับให้กว้างและสูงพอดีกับแผ่นตะแกรง
เพื่อความแข็งแรงและปลอดภัยของการใช้งาน การติดตั้งตะแกรงระบายน้ำจะต้องออกแบบเตรียมบ่ารองรับให้กว้างและสูงพอดีกับแผ่นตะแกรงระบายน้ำ โดยมาตรฐานทั่วไป ตะแกรงเหล็กและพลาสติคมีความกว้าง 2 ขนาด ได้แก่กว้าง 25cm. และ 30cm. ดังนั้นบ่ารับตะแกรง(รูปตัว L) จะต้องใช้เหล็กฉากวางลงไปก่อนเทคอนกรีต โดยเว้นความสูงไว้ 25-30mm. (ขึ้นอยู่กับประเภทของตะแกรง)เพื่อให้ตะแกรงที่วางลงไปเสมอพอดีกับพื้น ไม่สะดุดเวลารถเข็นหรือคนเดินผ่าน ส่วนความกว้างของบ่ารับเมื่อวัดแล้วจะต้องเว้นเผื่อไว้ 5-10mm. ดังนี้

a. ถ้าต้องการใช้ตะแกรงหน้ากว้าง 25cm. บ่ารับจะต้องมีความกว้าง 25.5-26.0cm. (เผื่อช่องว่างไว้ไม่เกิน 10mm.)

b. ถ้าต้องการใช้ตะแกรงหน้ากว้าง 30cm. บ่ารับจะต้องมีความกว้าง 25.5-26.0cm. (เผื่อช่องว่างไว้ไม่เกิน 10mm.)

3. กรณีบ่ารองรับรางระบายน้ำสร้างเสร็จแล้ว โดยมีระยะความกว้างและสูง ไม่พอดีกับ ขนาดมาตรฐานของตะแกรง (ไม่ใช่ 25cm. และ 30cm.)
กรณีนี้ถือเป็นงานสั่งทำเฉพาะ (Made to Order / Built-in) โดยวิธีสั่งผลิตใหม่ทั้งหมด ทำโมลด์ใหม่ หรือใช้วิธีตัดส่วนเกินออก เชื่อมใหม่เข้าด้วยกัน ต่อเข้ากันด้วยตัวล็อค แล้วแต่ประเภทของตะแกรง ดังนี้

a. ตะแกรงพลาสติค: ใช้วิธีตัดด้านกว้างและยาวให้พอดีกับขนาดของบ่าที่รองรับไว้ เช่น ต้องการด้านกว้าง 20cm. จะต้องนำตะแกรงกว้าง 25cm. ตัดออก 5cm. จึงจะสามารถใส่ให้ลงพอดีได้ แต่หากความสูงไม่พอดี อาจจะต้องเสริมหรือตัดออกขึ้นกับหน้างาน

b. ตะแกรงเหล็ก: ใช้วิธีสั่งผลิตใหม่ โดยให้ข้อมูล 4 อย่างประกอบด้วย 1)กว้างxยาว 2)สูง 3)หนา 4)ช่องรู ด้วยวิธีนี้ถือเป็นงานสั่งผลิตใหม่ทั้งหมด จะใช้เวลา 2-4 สัปดาห์ในการผลิต เชื่อม และชุบกันสนิม

c. ตะแกรง FRP: ออกแบบมาสำหรับทุกความกว้าง เพราะสามารถสั่งตัดได้ทุกขนาด จากแผ่นมาตรฐานขนาดใหญ่ 1.5×4.0 เมตร ตัดเสร็จได้ภายใน 1-2 วัน นำไปวางติดตั้งได้ทันทีอย่างลงตัวสวยงาม หากมีปัญหาด้านความสูงสามารถเสริมและขัดออกได้โดยประณีตเช่นกัน

Project Reference เกรตติ้งตะแกรงระบายน้ำ ฝาปิดท่อ GRATING MANHOLE COVERs

Chancon Youtube Video เกรตติ้งตะแกรงระบายน้ำ ฝาปิดท่อ GRATING MANHOLE COVERs

ตะแกรงเหล็ก, ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าส, Plastic Fibreglass GFRP, gFRP Grating, Steel GRATING, ฝาปิดท่อระบายน้ำ, ฝาบ่อพักเหล็กหล่อ, Ductile Iron Sewer, Manhole COVER, แผ่นปูพื้นยกระดับ, Raised Floor, Swimming Pool Overflow Grating, เกรตติ้งพลาสติกระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำสำเร็จรูป, Scupper Curbed Drainage Grates ,ตะแกรงดักขยะ , Anti Slip GFRP Stair Tread Nosing Step Covers, Non-Skid Outdoor Plate Sheeting, แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบบันได ,แผ่นปูพื้นปิดผิวกันลื่นไฟเบอร์กล๊าส, EggCrate, Fa?ade Cladding ,แผงระแนงบังตา ,หน้ากากตึก ,Saddle Clip Clamp Lock Grating, Fastenal Fastener Lock Bar Steel Grating ,อุปกรณ์ตัวคลิปล็อคยึดจับแผ่นตะแกรง ,Pegboard , Hooks Accessories ,เพ็กบอร์ด, แผ่นเหล็กเจาะรูแขวนเครื่องมือ ,ฮุกตะขอลวดขาแขวนเพ็คบอร์ด

www.CHANCON.co.th Tel: 02 4510780-1 Line iD: @Chancon: #PremiumGratingManholeCoverSpecialist #GFRPFibreGlassGrating #CompositeSewerManholeCover #SteelGrating #GullyScupperDrivewayGratingGrilles #CulvertConduitTrenchDrainageDitch #CastDuctileIronManhole #GridCoversCatchBasins #RaisedAccessFloor #WalkwayPavement #BarGrateFixedMounting #SaddleClipLockClamp #FastenalAnchorFastener #ตัวล็อคเหล็กยึดจับแผงตะแกรง #Formworks #TiedRod #ThreadBar #WaterStopper Anchorage #WingNut #ฝาท่อระบายน้ำเหล็กหล่อเหนียว #ฝาบ่อไฟเบอร์ผสมเรซิ่น #ฝาเปิดปิดถังแมนโฮลแฮนโฮล #ฝาปิดครอบท่อบ่อพักกรองเกรอะ #ฝาปิดท่อระบายน้ำเสียน้ำดี, แผ่นปูร่องน้ำ #ฝาปิดท่อทรงกลมสี่เหลี่ยม, ฝาปิดคอนกรีตปูนซีเมนต์เสริมเหล็ก, ฝาปิดงานระบบบำบัดรวบรวมน้ำเสียทิ้งชนิดสั่งตัดได้ทันที #เกรตติ้ง #เกรทติ้ง #ฝาตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมสำเร็จรูป, #กรอบตะแกรงปกป้องรอบโคนต้นไม้ #แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบบันไดกันลื่น #PerforatedPegboard #HookShelves #RackingStorage #ToolsDIYKit #ToolsHolderRack #แผ่นกระดานเพ็กบอร์ดติดผนังกำแพงแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง #อุปกรณ์จัดเก็บเครื่องมือ #ชั้นวางเหล็ก #กระดานเพ็กบอร์ด #ตกแต่งบ้าน #แผ่นกระดาน #เหล็กแผ่นพับขึ้นรูป #กระดานสำหรับแขวนสินค้าเครื่องใช้ติดผนัง #HardBoard #Pegboard #Hooks #Shelf #เพ็คบอร์ด #เพ็กบอร์ด #เป๊กบอร์ด #เพคบอร์ด #เพกบอร์ด #เพ๊กบอร์ด #แผ่นกระดานเพ็กบอร์ด #แผงเหล็กเจาะรูติดผนัง #แผ่นเหล็กเจาะรู #แผ่นเหล็กแขวน #ชั้นวาง #ชั้นเก็บอุปกรณ์ #เครื่องมือช่าง #ตะขอ #ขาแขวน #ที่เกี่ยวสินค้า #ฮุก #ฮุค #ฮุกตะขอลวด #ขาแขวน #ตะขอขาแขวน #ฮุกแขวนสินค้า #กระดานบอร์ด #แผ่นเจาะรู #แผ่นอลูมิเนียมเจาะรู #แผ่นไม้เจาะรู #อุปกรณ์เครื่องใช้ติดผนัง Backsplash Kitchen Cross fit DIY Nerds ikea HomeDepot WalMart Amazon Pegboard and Hook Assortments #CurbedDrainageGratingScupper #TrashSieveGrates #ตะแกรงดักขยะใบไม้ในคันหินด้านข้างริมฟุตบาท #TrenchBasinScupper #DustScreenDrivewaySideDrainageGrating traffic road highway #LeafTrapperSafeScupperDrainageTrafficGrates along side of highway #StormCurbInletGratingDrainBox ฝายตะแกรงหวีดักแยกเศษขยะลอยใส่ช่องระบายน้ำตรงริมขอบฟุตบาท ดักฝุ่นผงตะกอนขยะ เศษอาหาร ใบไม้ กระดาษ คันหินกล่องช่องตะแกรงรับน้ำคสล. แบบเต็มครึ่งท่อนหัวมนเทเปอร์ รางตัวยูด้านข้างริมฟุตบาท, สเปคตามมาตรฐานของเทศบาล กรมโยธาธิการและผังเมือง กรมทางหลวงชนบท การเคหะแห่งชาติ การทางพิเศษแห่งประเทศไทย ผู้เชี่ยวชาญ #แผ่นฝาพลาสติกระบายน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ รองพื้นปูร่องน้ำทดแทนเหล็ก, PP PVC PE ABS #SwimmingPoolOverflowGrating #PlasticGrating แผงกั้นกระจก #หน้ากากตึกอาคาร #FacadeCladding หุ้มผนังภายนอก #RaisedFloor #แผ่นปูพื้นยกระดับทางเดิน ไหล่ทางเท้า ปูรองรับสินค้าจากสายพานลำเลียง, ยกระดับพื้นบ้านและสวน เขตอนามัยกันไฟฟ้าสนามเวทีแสดงประกวด, บล็อกปลูกหญ้า

#อลูมิเนียมคอมโพสิทสิต #เอฟอาร์พี, ทนสึกกร่อน สนิม ความร้อน ไฟ กรด ด่าง เคมี, ประหยัดพลังงาน ไม่บวมน้ำ ปราศจากสารพิษ ไม่ลามไฟ, ไฟเบอร์กลาสหรือใยแก้วชนิดพิเศษคืออะไร #Pantip SiamSteel #Fibergrate #Strongwell #Webforge Hilti #knack mch dos #SCG #HOmepro #HomeDepot #ไทวัสดุ งานซ่อมแซมพื้น #วัสดุเคลือบพื้นผิว #พื้นอีพ็อกซี่ #อีพ๊อคซี่ #อีพ็อคซี่ โพลียูรีเทน, พีวีซี กาว,ไบโอ Bio, PE PU concrete, coating, stone hard, ปรับปรุงพื้นโรงงานอุตสาหกรรม, ครัว โรงแรม, เคลือบบ่อทนสารเคมี, อะครีลิค, ซ่อมรอยแตกร้าวรั่วซึม, โค้ทติ้ง, กันซึมดาดฟ้า, บ่อเก็บสารเคมี, #รางน้ำไฟเบอร์กล๊าส หลังคาเมทัลชีท #วัสดุทดแทนเหล็ก #ไม้เทียมสังเคราะห์ ชีวภาพ, รีไซเคิล, อุปกรณ์, ฟลอรูฟเดรน, พื้นกันสึก กันกระแทก, รางน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ, แผ่นเรียบบานเกล็ด #แผ่นพื้นยางปูพื้นรอบแท่นเครื่องจักรยกระดับ พาเลท ถาดรอง ชั้นวาง, พื้นโรงเรือน #บล็อกตัวหนอน #บล็อคปูถนนภายนอก #ตกแต่งพื้นสนามหญ้า, #วายเมท #ไวร์เมช พร้อมเฟรมช่องระบายน้ำ #ตะแกรงเหล็กฉีก #พับฉลุเจาะรู #ลวดเหล็กยืดคาร์บอนไฟเบอร์, ลายตีนเป็ด ไก่, รางระบายน้ำฝน, #ขั้นบันไดกันลื่น ราวกันตก, มินิตะข่ายกันกลิ่น, ตกแต่งบ่อปลาคราฟ, ภูมิทัศน์, กระเบื้อง ปรับเปลี่ยนฮวงจุ้ย , DIY ติดตั้งง่ายด้วยตัวเอง, ซื้อที่ใหน ราคาเท่าไร

#EggCrate #FacadeCladding #GrilleDiffuserDivider #LightingAquariumPanel, White Polystyrene Egg crate for air returns and venting #ตะแกรงกั้นช่องแสงบังไฟ #อุปกรณ์ตกแต่งตู้เลี้ยงปลาสวยงาม #CeilingGrilles #Lighting #ScreenFilter #MediaDiffusersPanel, DIY Abstract Plastic material board Pond Marine Aquarium, HVAC air vector acrylic return/Double deflection Grid Louver, terrarium vivarium #ระแนงบังตาหน้ากากกรองช่องลม แผ่นบานเกล็ดรูระบายอากาศ ครอบคลุมปกปิดงานระบบไฟฟ้าประดับอาคาร #แผงกั้นบังไฟตกแต่งตู้โชว์สินค้า ใช้ทดแทนฝ้าเพดานอลูมิเนียมระบายอากาศ แผงตะแกรงเพื่อกั้นช่องไฟกรองแสงจากหลอดแอลอีดี/ฟลูออเรสเซนต์ (Led/Fluorescent) ใช้เป็นอุปกรณ์ตกแต่งสำหรับเลี้ยงปลาสวยงาม ทำแผงกั้นแบ่งห้องโครงสร้างผนังบ่อตู้ภาชนะเพาะเลี้ยงสัตว์น้ำ กุ้ง กบ ซาลาแมนเดอร์ #VentilationGrilles #SuspendedCeiling textures #Splashboard #Weatherboard #SlatBlinds #TrellisShade #AwningWallPanels #SunScreen #Partition AntiBird Control Netting, Mini decorative #GratingCurtains Sculpture grid cover opened cell ceiling Application: office places, meeting room, supermarket, school, corridor, toilet bath room, hospital, re-decoration works, #ฉากแผ่นฝ้าเพดานผนังม่าน #รั้วราวแผงกั้นพาร์ทิชั่น #หลังคากันสาดระแนงบังตาตะข่าย #บานพับเฟี้ยมซุ้มไม้เลื้อยกำแพง #แผงระแนงด้านนอกบังตาหน้ากากตึกตะแกรงกั้นช่องแสงบังไฟ, โคมติดลอยตะแกรงฝังฝ้าทีบาร์ #แผ่นฝ้าเพดานแบบเกี่ยวแขวน #ฉากฝาผนังเบา #ม่านโปร่งทึบแสง ตกแต่งเอนกประสงค์ ตาข่ายป้องกันคลุมนก, แผ่นกั้นขับไล่นกงูกระรอก, แผงแบ่งกั้นสั่งประกอบ ดีไลท์,โพลีคาร์บอเนต ไวนิล, กั้นออฟฟิศสำนักงาน ห้องน้ำ, ระเบียง หน้าบันได ฝ้าตกแต่งปิดงานระบบแอร์ สายไฟ, กั้นห้อง, คุณภาพสูงเกรดเอ ดีไซด์สวยหรูคู่อาคาร ลายหลากหลายให้เลือก สามารถนำไปตัดและตกแต่งเพิ่่มเติมเป็นเฟอร์นิเจอร์แผ่นผนังลายฉลุหลายขนาด
#GFRPComposite #DiamondTopManholeCovers #CheckerPlateGrittedSurface ( #ฝาตะแกรงทึบปิดบ่อครอบท่อพักไฟเบอร์กล๊าสกันลื่น ) www.chancon.co.th #GratingSpecialistSolutions and HOW TO INSTALLATION: Outdoor Round Square Rectangle, Circle Circular, Fabricated Simple Culvert Gully, Tile Strip Cell Ceilings Gratings, Pass way Basement Sidewalk, plastic grid paving, #SealedSewerManhole #HandHoleLiftingLifter #CatchBasins Residential Trench Drainage Cell, Clean out, Driveway Floor Shower Drain Grates, Sewer, Recessed Cover, Pipes Clogged, Ductile Casting Grey Iron, replacement stainless steel, Hybrid Wood Lumber WPC fiber cement, Checkered Duck plate, Fittings, Sanitary, hatch box, remover, block masonry paving unit, dish drainer, Channel opener, Vessel, Ventilation Valves, Filter, Pool, pump, Ships, Replacing contaminated area, conductive, Corrosion resistance frame, Lattice, Rain Shooter Water, Trash rack #gFRPsProducts, #GlassFiberReinforcment Rebar Polymer, Reinforced Fiberglass slab, Composite building materials, vinyl ester resin, #RootTrunkBollardsTreePit road safety sculpture in decoration, Landscaping Exterior Garden #BigTreeGratings #TreeRingProtectionSafetyGuardGrating #PaverFrameCoverPedestrian Road Street, molded, pultrusion, #PultudedProfiles Covering welded bearing bar compound gratings, Cage Ladders #StaircaseTreadsNosing #nonNntiSlipSkidStairways broad step, #TreadCovers #Handrail Structural Shaped, Ideal for catwalks, double garage flooring, #TrenchCovers ditch, #SafetyExpandedMetalGrating Heavy duty Grip Strut Channel, Perforated Air flow aluminum Grilles, Yard Ramp Edging Pedestal, Carbon serrated bar Steel, spout clad, media support, air mesh, railing, multi grid, covered, concaved, gritted, minimesh, unsaturated polyester resin, Palette Partition Doors Windows, Operation platforms, Explosion proof floor, New idea Innovation design accessories, Components, architectural and industrial decking, Pedestrian Bridges System, courtyards dock threshold, fences, round tube, pipe sheets, angle, wire mesh, pit sump, coating, Polyurethane concrete, Polished, Epoxy self leveling , floor lining, carbon fiber, floor hardener, grouting, waterproof, wastewater treatment, Wet Cooling tower, columns, Laminate, Metallic, Aluminum Composites, Rack, conductor, skylight, polycarbonate, plastic, acrylic, UPVC, ABS, PS, PC, exotic PET, Flat sheets, translucent, Anti-UV stabilized, decorative solid sheets, gutter, ditch, made to order by professional fabricators, Hot Dipped Tinplates Electro forge Galvanized, brass Zinc, supply, Food Grade, weight per m2, spacing dimension, load table cutting, Dealer, Industry, Suppliers, Foundry, Made in China, GMP, HACCP, ISO 1400, 900, FDA Approved, specification price catalogue for sales, Infosoft TreeEDAX

CHANCON PROFILE / ผลิตภัณฑ์ของบริษัทแชนคอน แชนคอน ผู้ผลิตที่เชี่ยวชาญเฉพาะด้าน #ระบบงานฝาตะแกรงระบายน้ำ #แผ่นปูพื้นทางเดิน ทางลาดชัน #ตะแกรงดักขยะข้างฟุตบาท #ตะแกรงขั้นบันได #แผ่นพื้นยกระดับน้ำหนักเบา #ฝาบ่อชำระล้าง #ฝาท่อปิดบ่อพักสำเร็จรูป #แผ่นพื้นในลานผลิตเอนกประสงค์ แผ่นรองปูรอบเครื่องจักร แผ่นทางเดินด้านบนระบบบำบัดน้ำเสียป้องกันการสึกกร่อนจากทั้งสนิมและสารเคมี ประเภทของตะแกรงและฝาบ่อสำเร็จรูป #Grating #ManholeCover Expert Specialist
1. PolyPropylene(PP) #PlasticGRATING #ตะแกรงพลาสติกสำเร็จรูป #ตะแกรงพลาสติกPP ทางเดินระบายน้ำ น้ำหนักเบา รับแรงคนเดิน ราคาถูกกว่าเหล็ก เหมาะสำหรับใช้ในพื้นที่ชื้น สัมผัสน้ำ ที่ร่ม งานจัดสวน วางหินกรวด บ่อปลาคาร์ฟ คอนโดมิเนียม หมู่บ้านจัดสรร รอบโรงงาน

2. ABS #SwimmingPool spa Drainage #OverflowGRATING Molded #ตะแกรงน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ ตะแกรงพลาสติกสำเร็จรูป ABS มี 2 ขนาดมาตรฐานกว้าง 25cm. และ 30 cm. มี 2 เกรดคุณภาพให้เลือกใช้งาน น้ำหนักเบา ไม่เป็นสนิม รับแรงคนเดินผ่าน ราคาถูกที่สุด เหมาะสำหรับใช้ในที่ร่ม รอบสระว่ายน้ำ บริเวณที่ไม่มีรถวิ่งผ่าน แกนคู่ สามารถใช้กับสระรูปทรงโค้ง วงรีได้ดี

3. Hotdip Galvanized (HDG.) Iron Metal #STEELGRATING ตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมชุบกัลวาไนซ์สำเร็จรูป เป็นตะแกรงเหล็กจุ่มร้อน ชุบ Hot Dip Galvanised ผลิตจากเหล็กแผ่น นำมาเชื่อมเข้ากันด้วยระบบ CO2 Robot ทำให้เนื้อเหล็กหลอมกันสนิทกว่าเชื่อมด้วยมือคน แล้วนำไปชุบ HDG ข้อดีคือรับแรงได้สูงกว่าวัสดุทุกชนิด ส่วนข้อเสียคือเป็นสนิมได้ และมีโอกาสถูกโขมย ขนาดมาตรฐาน 25x100cm. และ 30x100cm.

4. FRP Fiberglass Grilles/Mould GRATING ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสเสริมแรงผสมเรซิ่น “ตะแกรง FRP” ใช้ทดแทน ตะแกรงสแตนเลส/อลูมิเนียม ผลิตจากเส้นใยไฟเบอร์ผสมเรซิ่น น้ำหนักเบา รับแรงได้สูง ทนสารเคมี ไม่เป็นสนิม ทนแสงUV แสงแดด ไม่แตกร่อนหรือผุกร่อน ขโมยไม่ต้องการ บำรุงรักษาง่าย อายุการใช้งาน 50-100 ปี เป็นวัสดุทางเลือกใหม่ เลือกสีให้เข้ากับพื้นได้ตามต้องการ แผ่นมาตรฐานขนาดใหญ่ 1.5x4M. เหมาะทำแผ่นพื้นยกระดับ หรือสามารถสั่งได้ทุกขนาดตามที่ลูกค้าต้องการได้ รับประกัน 3-5 ปี

5. #CurbedDrainageGratingScupper #ตะแกรงดักขยะใบไม้ในคันหินด้านข้างริมฟุตบาท (Drive High Way Drain Grating) ผลิตจากเหล็กหล่อเหนียว ออกแบบเพื่อใช้เป็น ตะแกรงดักแยกเศษขยะ ดักใบไม้ คันหิน ด้านข้างริมฟุตบาทถนนไฮเวย์ ตามมาตรฐานเทศบาล กรมโยธาธิการและผังเมือง กรมทางหลวงชนบท และกทม.

6. Ductile Cast Iron Manhole Cover #ฝาปิดท่อเหล็กหล่อเหนียว ผลิตจากวัสดุเหล็กหล่อเหนียว(Ductile Cast Iron) ผลิตตามมาตรฐาน EN124 มีผลทดสอบจากสถาบันรับรองคุณภาพในเมืองไทย เลือกได้หลายเกรดคุณภาพตั้งแต่ 2-40 ตัน มีทั้งรุ่นที่มีบานพับและตัวล็อคป้องกันขโมย ติดตั้งและบำรุงรักษาง่าย ราคาขาย 1 ชุดประกอบด้วยตัวฝาพร้อมเฟรม

7. #FRPManholeCover #ฝาบ่อพักไฟเบอร์เสริมแรงพร้อมเฟรม ผลิตจากวัสดุไฟเบอร์เสริมแรง FRP ได้มาตรฐาน EN124 ไม่เป็นสนิม รับแรงได้เหมือนเหล็กหล่อเหนียว เลือกได้ตั้งแต่ 2-40 ตัน สวยงามเข้ากับธรรมชาติ ไม่เป็นที่นิยมในตลาดรับซื้อของเก่าไม่มีปัญหาโดนขโมย

8. #EggCrate Grille Diffuser Divider Lighting Aquarium Panel #ตะแกรงกั้นช่องแสงบังไฟ อุปกรณ์ตกแต่งตู้เลี้ยงปลาสวยงาม ตะแกรงกั้นช่องแสงบังไฟ กรองลม ระบายอากาศ แผงระแนงบังตาหน้ากากอาคาร ใช้เป็นอุปกรณ์ประดับตกแต่งสำหรับเลี้ยงปลาสวยงาม ทำแผงกั้นแบ่งห้องโครงสร้างผนังบ่อตู้ภาชนะเพาะเลี้ยงสัตว์น้ำ กุ้ง กบ ซาลาแมนเดอร์

9. #PegBoard Display Tools Hooks Shelves ฉากผนังกั้นแผ่นกระดานเพ็กบอร์ด เจาะรูติดผนังแขวนเก็บเครื่องมือช่าง #โรงงานผลิตจำหน่ายPegboard กระดานบอร์ดแผ่นอลูมิเนียมเหล็กไม้ เจาะรูยึดติดผนังตกแต่งบ้านห้องครัวโรงงานสไตล์ industrial, #อุปกรณ์ที่ใช้กับชั้นวางเหล็ก Pegboard Display Hooks Shelf Hanger Store Organizing Tools, #แผ่นกระดานไม้เหล็กแผ่นพับขึ้นรูปเจาะรู สำหรับแขวนสินค้าเครื่องใช้ติดผนัง Tools Holder Rack Hard Board

10. #FRPStairTread Nosing Step Cover Protector #แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบบันไดกันลื่นไฟเบอร์กล๊าส แผ่นปูพื้นกันลื่นไฟเบอร์กล๊าสปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบบันได ออกแบบมาให้ทดแทน แผ่นพลาสติกกันลื่น Plastic mat พื้นยางบล็อค ยางกันลื่น กันกระแทก ยางดักฝุ่น ยางกันลื่น กันหกล้มในห้องน้ำ ในครัว ยางกันลื่นแบบมีรูระบายน้ำ ยางปูพื้นฟิตเนส สนามเด็กเล่น สวนสาธารณะ โรงเรียน สถานออกกำลังกายทั้งกลางแจ้งและในร่ม

11. HDG/Stainless Steel Grating Anchoring Devices attached Saddle Fixing Clip Clamp Lock Fastenal Fastener อุปกรณ์ตัวคลิปล็อคยึดจับแผ่นตะแกรงเหล็กชนิดแสตนเลส/เหล็กชุบซิงค์สังกะสีทนสนิม โดยส่วนมากแล้วคลิปล็อกแสตนเลสใช้สำหรับยึดแผ่นตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสหรือแผ่นงานแสตนเลส ส่วนตัวล็อคที่ทำจากเหล็กชุบซิงค์ออกแบบมาให้สำหรับยึดแผ่นตะแกรงเหล็กเข้ากับฐานรองด้านล่าง โดยสามารถปรับระดับแนวการยึดได้ ทั้งสองแบบใช้งานคล้ายๆกัน โดยลูกค้าสามารถเลือกแต่ละแบบให้เข้ากับช่องรูของตะแกรง (Mesh Size) และพื้นที่ที่ต้องการนำแผ่นตะแกรงไปติดตั้ง

12. Tree Guard Grating Paver Frame Cover #กรอบตะแกรงปกป้องรอบโคนต้นไม้ มีทั้งแบบตัวต่อและสำเร็จรูป FRP Steel iron Plastic Big Tree Ring/Guard/Grates pit road Safety Grating Cover Frame Support #กรอบตะแกรงปกป้องรอบโคนต้นไม้สำเร็จรูป ใช้สำหรับงานตกแต่ง พรวนดินให้ดูแลรดน้ำถึงรากแก้วได้ง่าย ทั้งยังเป็นการป้องกันรากแก้วกรณีมีรถวิ่งผ่านได้ นิยมใช้กันมากในงาน Land Garden Scape งานภูมิสถาปัตย์ มีความเหนียวแข็งแรงทนทาน หรือใช้เป็นตะแกรงลานจอดรถ ทดแทน บล็อกตัวหนอน บล็อคปูถนน ตกแต่งพื้นสนามหญ้าสำเร็จรูป

13. FRP FibreGlass Diamond Checker Plate Manhole Cover Grating #ฝาทึบปิดบ่อครอบท่อพักระบบำบัดน้ำเสีย ไฟเบอร์กล๊าสกันลื่นสำเร็จรูป FRP Manhole Cover Grating (Custom Made to Order for any size) เทคโนโลยีใหม่ล่าสุดของฝาปิดบ่อพักระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าส สั่งผลิตตัดได้ทุกขนาด (Tailor Made) รับสินค้าได้ทันทีภายใน 2-3 วัน น้ำหนักเบา ไม่เป็นสนิมผุกร่อนตลอดอายุการใช้งาน ติดตั้งสะดวก เปิดฝาบำรุงรักษาง่าย ออกแบบมาทดแทนแผ่นฝาเหล็กลายตีนเป็ด ฝาบ่อเหล็กหล่อรุ่นเดิม

14. #FacadeCladding Ceiling Trellis Shade Grilles : #แผงระแนงบังตาหน้ากากตึกตะแกรงกั้นช่องแสงบังไฟตกแต่ง ฉากแผ่นฝ้าเพดานผนังม่าน รั้วราวแผงกั้นพาร์ทิชั่น กันสาดระแนงบังตา บานพับเฟี้ยมซุ้มไม้เลื้อยกำแพง : Ventilation grilles suspended ceiling textures, Splashboard/ Weatherboard/ Slat blinds/ Trellis shade, Awning Wall Panels, Colorful General Screen Partition, Anti-Bird Control Netting, Mini decorative Grating Curtains, Sculpture grid cover opened cell ceiling

15. #FORMWORKS / Form Tie Accessories System for Reinforced Slab Wall Floor Concrete Building Construction FORMWORKS TIES Timber Carpenter Design System: DYWIDAG TIE ROD เหล็กที่มีเกลียวตลอดเส้น(ไทร็อด) + WingNut(วิงนัท) + Water Stopper + steel cone / Hole Spacing Fiberglass FormTies / Scaffolding Price Suppliers อุปกรณ์ยึดแบบชนิดแรงทนดึงสูง สามารถใช้กับงานแบบหล่อคอนกรีตทุกชนิด เช่น กำแพงกันดินใช้กับงานคอนกรีตขนาดใหญ่ ประกอบด้วย เหล็กยึดแบบ ฟอร์มทายไทน์ , วิงนัท, ข้อต่อกันน้ำ, น็อตหกเหลื่ยม, น็อตล็อค, ข้อต่อตรง, เชียร์โคน, แคล้มป์สปริง, แคล้มป์ลิ่ม, พลาสติกโคน นั่งร้านเหล็ก ประกับ โพลีโคน

GRP / FRP / Fiberglass/ Composite for Grating and Manhole Covers
วัสดุเทคโนโลยีใหม่ กรรมวิธีขั้นตอนผลิตจากเส้นใยไฟเบอร์ผสมเรซิ่น น้ำหนักเบา รับแรงได้สูงกว่าเหล็กหล่อ ไม่เป็นสนิม ไม่แตกผุกร่อน ขโมยไม่ต้องการ ฝาปิดได้สนิท ป้องกันกลิ่นได้ดี FRP Flexible Grating Features:
• Light weight, durable higher strength, easily installation and repaired work, cut and drilled on site
• Not warp, crack or split, Corrosion and weather resistant (UV resistant), Resistant to most chemicals
• Do not conduct heat or electricity also protects the cables (High temperature resistant), insulated
• Gives added fire retardant protection to the cables in case of external fire (Self extinguishable)

คุณสมบัติ ตะแกรง FRP (Fiberglass+Resin) .vs. Steel .vs. Plastic (PE/ABS/PVC)
1. ไม่เป็นสนิม ไม่ผุกร่อน ไม่กรอบแตก ทนความร้อนและแสง UV ทนการกัดกร่อนจากสารเคมี เช่นโซดาไฟ, Borax, กรดซัลฟูริก ฯลฯ สามารถตรวจสอบอุณหภูมิและสารเคมีที่ทนได้จากตารางผลการทดสอบ
2. อายุการใช้งาน มากกว่า 50 ปี ขึ้นอยู่กับลักษณะการใช้งาน เช่น ความถี่ของการสัมผัสสารเคมี ใกล้ทะเล หรือใช้งานในที่มีอุณหภูมิสูง (ทำอย่างไรจึงจะสามารถแก้ปัญหาสนิม ผุกร่อน การกัดกร่อนเหล็ก ได้อย่างมีประสิทธิภาพ)
3. เสริมคุณค่าโรงงาน สามารถเลือกสีให้เข้ากับสภาพแวดล้อม หรือทำเป็นเขต Safety Zone โดยใช้สีให้สะดุดตาได้ เช่น เหลือง,ฟ้า,เทา,ดำ เขียว ฯลฯ Insulation Material: เป็นฉนวน ไม่นำไฟฟ้า ไม่เป็นสื่อล่อฟ้า ป้องกันไฟฟ้าดูด
4. น้ำหนักเบากว่าเหล็ก แต่รับแรงได้สูงเหมือนเหล็กทั่วไป จึงทำให้การเคลื่อนย้าย ติดตั้ง และบำรุงรักษาเร็วและง่ายขึ้น
5. ราคาใกล้เคียงกับเหล็กหล่อ สูงกว่าเหล็กชุบกัลวาไนซ์ แต่ FRP ไม่มีปัญหาโดนขโมย เนื่องจากขายไม่ได้ในตลาดรับซื้อของเก่า ไม่เป็นสนิม ไม่กรอบแตกจากแสงแดดรังสี UV เหนียวทนรับแรงได้เหมือนเหล็ก น้ำหนักเบา ตัดให้เข้ารูปได้
6. เนื้อผิวไฟเบอร์มีความละเอียดสูง ปิดได้สนิทแน่น เสมือนมีซีลยางในตัว ป้องกันกลิ่นได้ดี ไม่มีปัญหาโก่งงอ เงียบสนิทเมื่อรถวิ่งผ่านด้านบนผิว เป็นฉนวน(ไม่นำไฟฟ้า) ทนความร้อนและแสง UV ไม่กรอบแตกเหมือนพลาสติก ABS, PVC, แผ่น poly
8. นำเข้าจากยุโรป อเมริกา ซึ่งมีคุณภาพเป็นที่ยอมรับในตลาดสากล มาตรฐาน EN124

CHANCON: Distributor and Manufacturer from direct factory The majority of our products excel in value added engineering/architectural design for FRP products. บริษัทแชนคอน โรงงานผู้ผลิตและจำหน่าย FRP Grating, ตะแกรงรางระบายน้ำ, ตะแกรงทางเดิน โดยเฉพาะวัสดุไฟเบอร์ (FRP) เพื่อทดแทนงานโลหะ เหล็ก แสตนเลส อลูมิเนียม ทองเหลือง ทองแดง เหล็กหล่อเหนียว เหล็กเกรด ชุบซิงค์ ชุบกัลวาไนซ์ สำหรับงานก่อสร้าง ห้องเย็น, คอกปศุสัตว์, ฟาร์มหมู เป็ด ไก่, กรงนก สุนัข, อุโมงค์, เขื่อน ท่าเทียบเรือ สะพานข้ามแม่น้ำ ทางยกระดับ ทางด่วน การไฟฟ้า องค์การโทรศัพท์ โครงสร้างสามมิติ กำแพง หน้าผา ภูเขา สนามบิน ตึกสูง สถาปัตยกรรม สิ่งก่อสร้างขนาดใหญ่ Cable laying in chemical and purification plants, Refineries, offshore plants, Oil & Gas sector, Tunnels

| Premium Grating Manhole Expert | โรงงานผู้ผลิต ขายส่ง-ปลีก | รับสมัคร ตัวแทนจำหน่าย Sales, Dealer, Agent, Distributor CHANCON COMPANY LIMITED || GratingThai Co., Ltd. (Head office ตรงข้ามเซ็นทรัลพระราม2) เลขที่ 199 ซอยท่าข้าม21/1 แสมดำ บางขุนเทียน กรุงเทพมหานคร ประเทศไทย Bangkok Thailand Fax: 02 451 0786 Mobile (Sales): 081 932 7894, 061 647 0184-6 Tel: 02 451 0780-1 E-mail: mkt@chancon.co.th Line@: @CHANCON Website: www.chancon.co.th , http://GratingThai.com , http://GratingThai.co.th, http://ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ.com FaceBook: https://www.facebook.com/weChancoN Youtube: http://www.youtube.com/mktchancon Twitter: https://twitter.com/fibergrating Google+: https://plus.google.com/+ChanconTh

CONTACT US : CHANCON GRATINGTHAI
ติดต่อ บจก.แชนคอน – บจก.เกรตติงไทย

แชนคอน ผู้ผลิตที่เชี่ยวชาญโดยเฉพาะด้าน ระบบงานฝาตะแกรงระบายน้ำสำเร็จรูป แผ่นปูพื้นทางเดิน แผ่นพื้นยกระดับ ตะแกรงดักขยะข้างฟุตบาท ตะแกรงขั้นบันได แผ่นพื้นยกระดับน้ำหนักเบา ฝาบ่อชำระล้าง ฝาท่อปิดบ่อพัก แผ่นพื้นในลานผลิตเอนกประสงค์ แผ่นรองปูรอบเครื่องจักรกันลื่น แผ่นทางเดินด้านบนระบบบำบัดน้ำเสีย แผ่นกันลื่นขั้นบันไดเหล็กในโรงงาน กระดานเพ็กบอร์ดแขวนเครื่องมือ PegBoard Hooks ทนทานต่อการสึกกร่อนจากทั้งน้ำเค็ม ฝนกรด ปัญหาสนิมและสารเคมี

ตะแกรงเหล็กระบายน้ำสำเร็จรูป ฝาบ่อปิดครอบท่อพัก steel grating manhole cover


Grating_Manhole_Expert | โรงงานผู้ผลิต ขายส่ง-ปลีก | รับสมัคร ตัวแทนจำหน่าย Sales, Dealer, Agent, Distributor || บริษัทแชนคอน โรงงานผู้ผลิตและจำหน่าย FRP Grating ตะแกรงรางระบายน้ำ ตะแกรงทางเดิน ฝาปิดบ่อครอบท่อพักระบบบำบัดน้ำเสีย

CHANCON Co., Ltd. | GratingThai Co., Ltd. ||  (Head office ตรงข้ามเซ็นทรัลพระราม2) เลขที่ 199 ซอยท่าข้าม21/1 แสมดำ บางขุนเทียน กรุงเทพมหานคร ประเทศไทย | 199 Takham21/1 Takham Road, Bangkhuntien Bangkok Thailand 10150 Mobile Phone(Sales): 081 932 7894, 061 647 0184-6     Tel: 02 451 0780-1, Fax: 02 451 0786
E-mail: mkt@chancon.co.th   |     Line@: @ChanCon

Website: http://www.CHANCON.co.th   |   www.GratingThai.co.th http://GRATINGTHAI.com |
http://www.ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ.com www.KanokMat.com www.PongSa.com

FaceBook: https://www.facebook.com/weChancoN
Youtube: http://www.youtube.com/mktchancon
Twitter: http://twitter.com/fibergrating
Google Plus: https://plus.google.com/+ChanconTh
Pinterest: https://www.pinterest.com/FRPSteelGratingManholecover/boards/
Instagram: https://www.instagram.com/fibermanhole_gratingthai/
BlogSpot: http://chanconfrpgrating.blogspot.com/

ภาษาอังกฤษ(English)

Grating, Drain Grating, Pipe Cover, GRATING MANHOLE COVERS

About Us (Manhole Cover Grating Expert):

Grating Thai & Chancon Profile / Product of Chancon Chancon#Steel grating #Fiber

, a manufacturer specializing ingrating Lac #PlasticFibreglassGFRP #gFRPGrating #SteelGRATING #Drain cover #Cast iron manhole cover #DuctileIronSewer #ManholeCOVER #Elevated floor tiles #RaisedFloor #SwimmingPoolOverflowGrating #Plastic grating overflow drain around the edge of the finished swimming pool #ScupperCurbedDrainageGrates #Screens #AntiSlipGRPStairTreadNosingCovers #NonSkidFlooring #Nose cover, corner edge, trim panel, stair cover #Glass fiber non-slip floor covering #EggCrate #FacadeCladding #Shade panel # Building mask #SaddleClipClampGrating #FastenalFastenerLockBarSteelGrating #Equipment, clip, lock, clamp, grating plate #Pegboard #PegBoardHook #Pegboard #Perforated steel plate hanging tool #Hook, wire, hook, peckboard

 

Grating Shopping Guidance / Buying advice GRATING GRATING, DRAINING COVER, GRATING MANHOLE COVERs

 1. Price level: FRP grating is 10-40% more expensive than galvanized steel grating depending on the grating hole. Height and thickness But has lighter features Good chemical resistance, no rust, more than 50-100 years of service life, not stolen, insulated, non-conductive, easy to maintain. The plastic sieve is the cheapest in the group.
 2. Stock, ready to deliver and production speed. Steel grating and plastic grating PP / PVC / PE / ABS are available in 2 standard sizes 25x100cm. And 30x100cm. Stock is available for immediate delivery. FRP grating can be made to order at any size. It takes 2-3 days to produce by cutting from sheet. standard size 1.5×4 meters, customers can pre-order it trough drain grate is installed, choose from five colors to each area

3.applications. High strength steel grating Should be used in a dry area, do not touch the water because it will cause rust and corrosion problems. Plastic grill grates PP / PVC / PE / ABS Works well as a sieve or soak in water, but should be used indoors. Should not be exposed to the sun often Because the frame is broken from UV rays. The FRP grating can be used well in all conditions, but more expensive.

 1. Durability, service life. Steel grating is stronger, but has a rust problem and is not resistant to chemical corrosion. As for the plastic grating, it can be soaked in water, but there is a problem of cracking when exposed to sunlight frequently, and it is not resistant to chemical corrosion. FRP grating is suitable for use in the environment of food factory according to GMP / HACCP standard because it is clean, rust-proof, light weight, maintenance-free. Easier

 

Factors affecting the decision to buy different types of grating, drainage gutter Grating Selection Factors <GRATING GRATING MANHOLE COVERs>

 1. Average price comparison per square meter / Price such as plastic, the cheapest of steel. And FRP is more expensive.
 2. Standard sheet size / Stardard Size, steel and plastic, there are 2 sizes, width 25x100cm. , 30x100cm. The FRP can be made to order at any size. From a standard sheet size 1.5×4 m.Plastic can
 3. Grade Quality of Product / Quality Gradetouch the water, but should not be exposed to strong sunlight. Steel is stronger, but can be rusted. FRP, beautiful, modern, stainless, strong, overall the advantages of all materials together.
 4. Durability, not rust / Rusty Proof Problem, the choice of grating Plastic and FRP have the properties to not rust. Soak in the water around the house, around the pool, use it for landscaping, placing gravel and rocks on top of the fountain well.
 5. Heat resistance. And UV from sunlight Not brittle, easy to crack / UV Sunshine
 6. Problems with corrosion from chemicals / Chemical Resistance Steel grating has no property to prevent corrosion from chemicals, both acid and alkali. Should not be used in food manufacturing, beverages or highlighted area is cleaner according to GMP / HACCP
 7. The rate of weight gain. Designed for cars to run through to passersby / Load Capacity
 8. Duration of production and delivery of products within a few days / Production to delivery of all standard products of the company. Stock available for immediate delivery Can be made to order in the case of FRP Top Cover and FRP grating
 9. Weight of the material / Weight Steel grating has the most weight, whereas FRP and plastic grating are lighter, such as plastic grating weighs 2 kg. / Sheet steel grating weight 6 kg / sheet
 10. Aesthetics, colors that are available / Aesthetic and Design FRP grating with colors to choose from to match the work area perfectly. Design work to match the landscape architecture well. More beautiful than all materials.
 11. Insulating non-conductive and magnetic interference / Insulation only plastic with FRP has dielectric properties. No electric induction, suitable for Lab, X-RAY, MRI / CRT Room, in hospital or in electrical system
 12. Lifetime Quality of each material / Services Life What type of materials are used? Depends on use in the shade or in the sun. And chemical exposureHow often does the

13.problem of loss of theft / Burglar Problem materials, FRP and PVC / PE / PP / ABS. Not wanted by thieves Because there is no resale price in the market for buying antiques.

 1. Product Warranty / Product Warranty 1-5 years warranty depending on the material. And active severity conditions Exposure to heat and alkali.

Drainage Grating Shopping Guideline: GRATING, Drain Grating, Drain Cover, GRATING MANHOLE COVERsBuying

,advice Different types of designs. Drain grate / Walkway grate / Elevated floor grate

In general, the standard of the drain grate is 25 cm and 30 cm wide. Customers simply prepare to design the shoulder support that is 26 cm or 31 cm wide so that all types of grates can be purchased and put into use immediately. If you want a custom order Or consult from design, grating work, height, water hole through A steel structure that can withstand heavy loads of chemicals that can withstand it. Or consult the application of innovative materials Please contact directly at the phone number or Email below with great pleasure.

 1. The material type of grating (steel or plastic or FRP) should be determined based on the intended use.
 2. Steel grating: should be used in Outdoor dry grating is the most popular grating today. Over 90% use steel grates everywhere. Because it gives a feeling of strength and where is it commonly used? In fact, it should not be used in food-beverage factories. Which emphasizes very cleanliness And should not be used in areas where it may come in contact with water or chemicals Because all types of steel, even plated to rust. It will not be able to prevent it for a long time. If you have to come in contact with chemicals or water frequently Because it will rust very quickly within 1-3 years and rot quickly. Causing dirty rust Lack of strength Until having to change every 2-3 years.
 3. Plastic grid: should be used in areas inside, not exposed to much sunlight (Indoor) can be immersed in water. For example, it is used as a sieve of water around a swimming pool. Use as a grating for koi ponds Used as an elevated slab in buildings, houses, factories where there is no chemical droplets. The plastic sieves are offered in small pieces together (making it possible to use with round sieves around circular swimming pools) and the stronger version of the plastic sieve. 1 fixed sheet, 1 meter long
 4. FRP grating: is the latest type of grating, special that has better properties than rust-proof steel. Manufactured out for use as a replacement for stainless steel / aluminum / wood. Can be used well in all conditions, both indoor and outdoor. The price is similar to the rust-proof iron. By comparison, the thickness and size of the vent holes the same as the thickness of 6.5mm. Height 25mm. Size 30x100cm. Price: 1,500 baht / m, while the iron-plated stainless steel panel thickness 5mm.similarly

2.priced.Installing the drain grate Should be designed to accommodate the shoulder width and height to fit the grille.

For strength and safety of use To install the drain grate, the shoulder support must be wide and high enough to fit the drain grate. In general There are two sizes of steel and plastic grating: 25cm. Wide and 30cm. Therefore, the grating shoulder (L shape) must be placed in the bracket before pouring concrete. Leave a height of 25-30mm. (Depending on the type of grating) so that the grate is placed on it always fits on the floor. Do not stumble on a wheelchair or passerby As for the width of the shoulder, when measured, must leave an allowance of 5-10mm. As follows:

 1. If you want to use the width 25cm, the shoulder width must be 25.5-26.0cm. (Allow the gap not more than 10mm. )
 2. If using a grill, width 30cm. shoulder width must have been 25.5-26.0cm. (If the gap does not exceed 10mm.)
 3. Supports the shoulder drainage gutters completed. The width and height do not fit the standard size of the grating (not 25cm. And 30cm.),

This case is made to order (Made to Order / Built-in) by completely new production order, new mold or used. How to cut off the excess Reconnect Connected with a lock Depending on the type of grating as follows:

 1. Plastic grating: use the method to cut the width and length to fit the size of the shoulder support, for example, need 20cm width. To fit But if the height does not fit May need to be reinforced or cut up to the job site.
 2. Steel grating: using a new production order method, providing 4 information, consisting of 1) width x length 2) height 3) thickness 4) hole with this method is considered a production order. It will take 2-4 weeks for the manufacture to be welded and anodized.
 3. FRP grating: designed for all widths. Because all sizes can be made to order From a large standard sheet 1.5×4.0 m, can be cut within 1-2 days, can be placed and installed immediately, perfectly beautiful. If there is a problem with the height, it can be supplemented and polished as well.

 

Project Reference GRATING MANHOLE COVERs GRATING MANHOLE COVERs

Chancon Youtube Video GRATING GRATING MANHOLE COVERs

Steel grating, fiberglass grating, Plastic Fibreglass GFRP, gFRP Grating, Steel GRATING, Manhole Cover, Cast Iron Manhole Cover, Ductile Iron Sewer, Manhole COVER, Raised Floor Mat, Raised Floor, Swimming Pool Overflow Grating, Overflow Drainage Plastic Grating Around Finished Swimming Pool Edge, Scupper Curbed Drainage Grates, Drain Grates, Anti Slip GFRP Stair Tread Nosing Step Covers, Non-Skid Outdoor Plate Sheeting, nose trim, corner trim, trim panel, stair cover. , Floor mat, anti-slip surface, fiberglass, EggCrate, Fa? Ade Cladding, panel lattice, building mask, Saddle Clip Clamp Lock Grating, Fastenal Fastener Lock Bar Steel Grating, equipment, clips, locking grating, grating, pegboard. , Hooks Accessories, Pegboard, perforated steel plate, tool hanging. , Hooks, wire hooks, hooks, pegboard hangers.

www.CHANCON.co.th Tel: 02 4510780-1 Line iD:#Steel lock to hold the grate panel #Formworks #TiedRod #ThreadBar #WaterStopper Anchorage #WingNut # Ductile iron manhole cover #Fiber pond cap mixed with resin #Han Hole Manhole Tank Cover #Cover, manhole, filter, septic #Caps for sewage pipes, water well, sheets, grooves #Pipe cover, square round, concrete cover, cement reinforced steel, cover for sewage treatment system, cut-to-order type immediately #Grating #Grating #Prefabricated steel grating cover, #Protective screen frame Around the base of the tree #Nose cover, corner edge, eyebrow, stair cover, anti-slip #PerforatedPegboard #HookShelves #RackingStorage #ToolsDIYKit #ToolsHolderRack #Packboard, wall, wall, hanging, storage, tools # Tool storage equipment #Steel #Pegboard #Home decor #Plate board #Steel brochure forming #Pegboard #Pegboard #Pegboard #Pegboard #Pegboard #Pegboard #Hooks #Shelf #Pegboard #Pegboard #Pegboard #Pegboard #Pegboard #Pegboard #Pegboard #Perforated steel panel on the wall # Perforated steel sheet #Hanging steel plate #Shelf #Equipment storage #Hooks #Hooks #Hangs #Related Products #Hooks #Hooks #Wire hooks #Hanging legs #Hooks on the hangers #Hooks to hang goods #Boards #Perforated plate #Perforated aluminum plate #Perforated wood planks # Wall Mount Backsplash Kitchen Cross fit DIY Nerds ikea HomeDepot WalMart Amazon Pegboard and Hook Assortments #CurbedDrainageGratingScupper #TrashSieveGrates #Leaf trap, leaves in the rock, on the side of the footpath #TrenchBasinScupper #DustScreenDrivewaySideDrainageGrating traffic road highway #LeafTrapperSafeScupperDrainageTrafficGrates along side of highway #StormCurbInletGratingDrainBox Weir, sieve, comb, trap, separate floating debris, put the drainage channel at the edge of the footpath Trap dust, powder, sediment, garbage, food waste, leaves, paper, rock lever, box, grate channel for water. Full, half, rounded head, tapered U-shaped rail on the side of the footpath, specification according to municipal standards. Department of Public Works and Town & Country Planning Department of Rural Roads National Housing Authority ETA Experts # Plastic cover plate for overflow drainage around swimming pool Primer, grooving, replacing steel, PP PVC PE ABS #SwimmingPoolOverflowGrating #PlasticGrating glass barrier # Building facades #FacadeCladding External wall cladding #RaisedFloor # Flooring slabs, elevated walkways, paved sidewalks, support products from conveyor belts, elevate floors and gardens. Electricity-proof sanitary area, a contest stage, a block planting grass

#Aluminum composite composite # FRP, resistant to corrosion, rust, heat, fire, acid, alkali, chemical, energy-saving, non-edema, non-toxic, non-flammable, what is fiberglass or special glass fiber # Pantip SiamSteel #Fibergrate #Strongwell #Webforge Hilti #knack mch dos #SCG #HOmepro #HomeDepot #flooring #Surface coating material # Epoxy floor # Epoxy # Epoxy polyurethane, PVC glue, Bio Bio, PE PU concrete, coating, stone hard, improve industrial floors, hotel kitchen , Chemical resistant coating, acrylic, repairing cracks, leaks, coatings, waterproofing deck, chemical storage ponds, # fiberglass gutter. Metal sheet # Steel substitute material # Bio-synthetic wood, recycled, equipment, Florouved, anti-abrasive floor, overflow gutter around the edge of the swimming pool, flat louver #Rubber floor mat around the machine platform, elevating the pallet, the tray, the shelf support, the house floor # the worm block. #Outside paving blocks # Decorate the lawn, #YMATE #Wiremesh with frame, drainage channel #Grate #Fold #Carbon fiber stretched steel wire, chicken foot pattern, rain gutters, # non-slip steps, handrail, mini scent net, decorative koi pond, landscape, feng shui modification tiles, DIY stick Easy to set up by yourself, where to buy?

#EggCrate #FacadeCladding #GrilleDiffuserDivider #LightingAquariumPanel, White Polystyrene Egg crate for air returns and venting #Aesthetic aquarium accessories #CeilingGrilles #Lighting #ScreenFilter #MediaDiffusersPanel, DIY Abstract Plastic material board Pond Marine Aquarium, HVAC air vector acrylic return / Double deflection Grid Louver, terrarium vivarium Louver plate, ventilation holes Covering, concealing the electrical system to decorate the building #Decorative lighting barrier panel, product showcase Used as a replacement for aluminum ventilation ceiling. A grille to block the LED / Fluorescent light filtering holes. (Led / Fluorescent) used as a decoration for a beautiful fish farming. Make room divider, wall structure, tank, aquaculture container, shrimp, frog, salamander #VentilationGrilles #SuspendedCeiling textures #Splashboard #Weatherboard #SlatBlinds #TrellisShade #AwningWallPanels #SunScreen #Partition AntiBird Control Netting, Mini decorative #GratingCurtains Sculpture grid cover opened cell ceiling Application: office places, meeting room, supermarket, school, corridor, toilet bath room, hospital, re-decoration works, # #Fence, handrail, partition panel #Roof, awning, batten, netting #Floor hinge, ivy wall #Outer lattice, building mask, grille, light channel, lampshade, floating lamp, embedded grille, T-bar #Hanging ceiling #Light wall scene #Curtain Multi-purpose decoration Bird protection net, Bird repellent barrier, Assembled divider Delight, polycarbonate, vinyl, partition, office, office, bathroom, balcony in front of the stairs, decorative ceiling, closed work, air-conditioning system, wiring, room divider, high-grade grade. Elegant design in a pair of buildings A variety of patterns to choose from Can be cut and decorated to add furniture, wall panels, stencils of various sizes.

#GFRPComposite #DiamondTopManholeCovers #CheckerPlateGrittedSurface (# solid grating cover, fiberglass manhole cover, anti-slip fiberglass) www.chancon.co.th #GratingSpecialistSolutions and HOW TO INSTALLATION: Outdoor Round Square Rectangle, Circle Circular, Fabricated Simple Culvert Gully, Tile Strip Cell Ceilings Gratings, Pass way Basement Sidewalk, plastic grid paving, #SealedSewerManhole #HandHoleLiftingLifter #CatchBasins Residential Trench Drainage Cell, Clean out, Driveway Floor Shower Drain Grates, Sewer, Recessed Cover, Pipes Clogged, Ductile Casting Gray Iron, replacement stainless. steel, Hybrid Wood Lumber WPC fiber cement, Checkered Duck plate, Fittings, Sanitary, hatch box, remover, block masonry paving unit, dish drainer, Channel opener, Vessel, Ventilation Valves, Filter, Pool, pump, Ships, Replacing contaminated area, conductive, Corrosion resistance frame, Lattice, Rain Shooter Water, Trash rack #gFRPsProducts, #GlassFiberReinforcment Rebar Polymer, Reinforced Fiberglass slab, Composite building materials, vinyl ester resin, #RootTrunkBollardsTreePit road safety sculpture in decoration, Landscaping Exterior Garden #BigTreeGratings #TreeRingProtectionSafetyGuardGrating #PaverFrameCoverPedestrian Road Street, molded, pultrusion, #PultudedProfiles Coveringosing bearing bar compound gratings, CageNLadders #StaircaseTreads, #StaircaseTreads, Cage, Ladders #SaircaseTreads TreadCovers #Handrail Structural Shaped, Ideal for catwalks, double garage flooring, #TrenchCovers ditch, #SafetyExpandedMetalGrating Heavy duty Grip Strut Channel, Perforated Air flow aluminum Grilles, Yard Ramp Edging Pedestal, Carbon serrated bar Steel, spout clad, media support, air mesh. , railing, multi grid, covered, concaved, gritted, minimesh, unsaturated polyester resin, Palette Partition Doors Windows, Operation platforms, Explosion proof floor, New idea Innovation design accessories, Components, architectural and industrial decking, Pedestrian Bridges System, courtyards dock threshold. , fences, rou nd tube, pipe sheets, angle, wire mesh, pit sump, coating, Polyurethane concrete, Polished, Epoxy self leveling, floor lining, carbon fiber, floor hardener, grouting, waterproof, wastewater treatment, Wet Cooling tower, columns, Laminate, Metallic. , Aluminum Composites, Rack, conductor, skylight, polycarbonate, plastic, acrylic, UPVC, ABS, PS, PC, exotic PET, Flat sheets, translucent, Anti-UV stabilized, decorative solid sheets, gutter, ditch, made to order by professional. fabricators, Hot Dipped Tinplates Electro forge Galvanized, brass Zinc, supply, Food Grade, weight per m2, spacing dimension, load table cutting, Dealer, Industry, Suppliers, Foundry, Made in China, GMP, HACCP, ISO 1400, 900, FDA. Approved, specification price catalog for sales, Infosoft TreeEDAXCHANCON

CHANCON PROFILE / products ofCHANCON, a specialized manufacturer. #Drainage grate cover work system #Pavement, walkway, steep slope #Controller on the footpath #Stairs #Lightweight elevated floor slabs #Cleaning cap #Finished manhole cover # Floor slabs in multipurpose production yard Floor mat around the machine The upper walkway plate prevents corrosion from both rust and chemicals. Type of sieve and finished pond lid #Grating #ManholeCover Expert Specialist 1.PolyPropylene

(PP) #PlasticGRATING #Plastic grating #PP plastic grate Lightweight drainage walkway, can bear the force of pedestrians, cheaper than steel Suitable for use in moist areas, touching the shade of water, landscaping, placing pebbles, koi ponds, condominiums, allocated villages around the factory.

 1. ABS #SwimmingPool spa Drainage #OverflowGRATING Molded # Overflow grate around the swimming pool. ABS plastic grille available in 2 standard sizes, width 25cm. And 30 cm., There are 2 quality grades to choose from, light weight, no rust, can bear the force of passersby. Cheapest price Suitable for indoor use Around the pool The area where there is no car passing through the dual axis can be used with the oval arc shape pool well
 2. Hotdip Galvanized (HDG.) Iron Metal #STEELGRATING Galvanized Steel Welded Plate It is a hot dip galvanized grating made of steel sheet. It is welded together with the CO2 Robot system, making the steel content forged more closely than by manual welding and then HDG plated. The advantage is higher strength than all materials. The disadvantage is that it can be rusted. And have the opportunity to be stolen. Standard size 25x100cm. And 30x100cm.
 3. FRP Fiberglass Grilles / Mold GRATING Fiberglass grilles, reinforced resin “FRP grille” is used as a replacement for stainless steel / aluminum grating. Made from fiber and resin mixed, light weight, high strength, chemical resistance, rust resistance, UV light, sunlight, will not crack, glide or corrode. The thief does not want Easy maintenance The service life of 50-100 years is a new alternative material. Choose a color to match the floor as desired. Large standard size 1.5x4M. Suitable for elevated slabs. Or you can order any size as the customer wants. 3-5 years warranty.
 4. #CurbedDrainageGratingScupper #Leaves trap leaves in the rock on the side of the footpath (Drive High Way Drain Grating), made of ductile cast iron. Designed for use as Screens to separate debris, leaves traps, side rocks, sidewalks, highway roads According to municipal standards Department of Public Works and Town & Country Planning Department of Rural Roads and Bangkok
 5. Ductile Cast Iron Manhole Cover Made from ductile cast iron material, produced in accordance with EN124 standard, with the test results from the quality certification institute in Thailand. Choose from a wide range of quality grades from 2-40 tons, including models with hinge and anti-theft locks. Easy to install and maintain. Price for 1 set includes a lid with a frame.
 6. # FRPManholeCover # Fiber-reinforced manhole cover with frame Made from FRP reinforced fiber material, complying with EN124 standard, will not rust, can withstand force like ductile cast iron. Choose from 2-40 tons, beautiful to match with nature. Not popular in the market. Buy antiques, no problem getting stolen.
 7. #EggCrate Grille Diffuser Divider Lighting Aquarium Panel Ornamental fish tank decoration Grate, light bar, light shield, air filter, ventilator, trellis, building mask Used as a decoration for raising beautiful fish. Make room divider, wall structure, pond, cabinet, aquaculture container, shrimp, frog, salamander
 8. #PegBoard Display Tools Hooks Shelves Partition wall, pegboard board Punching holes in the wall to hang tools #Pegboard production factory Board, board, aluminum sheet, steel, wood Punching holes for wall decoration, home decoration, kitchen, factory, industrial style, #Equipment used with steel shelves Pegboard Display Hooks Shelf Hanger Store Organizing Tools, # Wood plank, brochure, forming a hole. For hanging products, wall appliances, Tools Holder Rack, Hard Board
 9. #FRPStairTread Nosing Step Cover Protector Anti-slip floor mat, fiberglass, cover the nose, corner edge, eyebrow panel, stair cover Designed as a replacement Anti-slip plastic sheet Plastic mat, rubber floor, anti-slip rubber block, shockproof rubber, dust collector, anti-slip rubber, fall in the bathroom, in the kitchen, anti-slip rubber with drainage holes. Rubber flooring for fitness, playgrounds, parks, schools, gymnasiums, both outdoor and indoor
 10. HDG / Stainless Steel Grating Anchoring Devices attached Saddle Fixing Clip Clamp Lock Fastenal Fastener Rust-resistant zinc-plated steel Most of the time, stainless steel locking clips are used for fixing the fiberglass grating panels or stainless steel sheets. The zinc-plated steel lockout is designed to attach the steel grille plate to the base underneath. Which can adjust the level of the fixing line The two work similarly. Customers can choose each type to match the mesh hole and the area to install the grating plate.
 11. Tree Guard Grating Paver Frame Cover # Frame to protect around the base of the tree. Available in building blocks and finished FRP Steel iron Plastic Big Tree Ring / Guard / Grates pit road Safety Grating Cover Frame Support Used for decoration Cultivate the soil to make it easy to take care of watering the taproot. It also protects the root of the glass root in the event that a car can pass through. It is widely used in the Land Garden Scape and landscape architecture work. It has toughness, strength and durability. Or use as a parking grate replacement for the worm block, paving blocks, finishing the finished lawn floor.
 12. FRP FibreGlass Diamond Checker Plate Manhole Cover Grating FRP Manhole Cover Grating (Custom Made to Order for any size), the latest technology of fiberglass manhole cover. Made to order, can be cut at any size (Tailor Made), receive the product immediately within 2-3 days, light weight, no rust, corrosion throughout the service life, convenient installation, open the lid, easy maintenance Designed as a replacement for the metal cover plate, foot-patterned.Original cast iron pond cover
 13. #FacadeCladding Ceiling Trellis Shade Grilles: # Ceiling trellis, building mask, grille, light block, decorative lights Scene, ceiling, curtain wall, Fence, handrail, partition panel, awning, trellis. Decorative hinge, pergola wall: Ventilation grilles suspended ceiling textures, Splashboard / Weatherboard / Slat blinds / Trellis shade, Awning Wall Panels, Colorful General Screen Partition, Anti-Bird Control Netting, Mini decorative Grating Curtains, Sculpture grid cover opened cell ceiling
 14. #FORMWORKS / Form Tie Accessories System for Reinforced Slab Wall Floor Concrete Building Construction FORMWORKS TIES Timber Carpenter Design System: DYWIDAG TIE ROD (TIE ROD) + WingNut (Wingnut) + Water Stopper + steel cone. / Hole Spacing Fiberglass FormTies / Scaffolding Price Suppliers High Tensile Formwork Fixture It can be used for all types of concrete formwork such as retaining walls, used for large concrete work, consisting of Tai-Tai form fasteners, wingnuts, waterproof joints, hex nuts, locking nuts, straight joints, Cheer Cone, Spring Clamp, Wedge Clamp, Plastic Cone Scaffold with Polycone GRP / FRP / Fiberglass / Composite for Grating and Manhole CoversNew technology material. The process process is made from fiber and resin mixed, light weight, higher load than cast iron, will not rust, not crack and corrosion. Burglar does not need a lid, is completely odor-proof, FRP Flexible Grating Features:
  • Light weight, durable higher strength, easily installation and repaired work, cut and drilled on site
  • Not warp, crack or split, Corrosion and weather resistant (UV resistant ), Resistant to most chemicals
  • Do not conduct heat or electricity also protects the cables (High temperature resistant), insulated
  • Gives added fire retardant protection to the cables in case of external fire (Self extinguishable)

  FRP (Fiberglass + Resin) grating properties .vs. Steel .vs. Plastic (PE / ABS / PVC)

  1. No rust, no corrosion, no cracking, resistant to heat and UV light, resistant to chemical corrosion such as caustic soda, Borax, sulfuric acid, etc. Check the temperature and chemical resistance from the test results table.
  2. The service life is more than 50 years depending on the nature of use, such as the frequency of exposure to chemicals near the sea or use in high temperature. (How to solve the problem of rust, corrosion, steel corrosion Effectively)
  3. Add value to the factory. You can choose the color to match with the environment. Or make up the Safety Zone by using eye-catching colors such as yellow, blue, gray, black, green, etc. Insulation Material: is insulated, does not conduct electricity, is not a blue lure. Prevent electric shock.
  4. Lighter than steel. But can bear high strength like general steel It makes moving, installing and maintaining faster and easier.
  5. The prices are similar to cast iron. Higher than galvanized steel, but FRP has no problem of being stolen. Since it cannot be sold in the market, buy old things, does not rust, does not crack, cracked from sunlight, UV rays, tough, can withstand strength like light-weight steel, can be cut into shape.
  6. Fiber surface texture is high resolution. Close tightly Like having a built-in rubber seal Good odor protection There is no problem with deflection. Completely silent when the car passes the surface. Insulating (not conductive), heat and UV light, not cracked like plastic, ABS, PVC, poly sheet
  7. Imported from Europe, America, which has the quality accepted in the international market. Standard EN124

  CHANCON: Distributor and Manufacturer from direct factory. The majority of our products excel in value added engineering / architectural design for FRP products. Shancon Company, manufacturer and distributor of FRP Grating, Drain Grating, Walkway Grating. Especially the fiber material (FRP) to replace metal work, stainless steel, aluminum, brass, copper, ductile cast iron, grade iron plated, zinc plated, galvanized for construction of cold storage, cattle pens, farms, pigs, ducks, chickens, bird cages. Dogs, tunnels, dams, docks, river bridges, elevated wayways, expressways, electric utilities, telephone organization Three-dimensional structures, walls, cliffs, mountains, airports, tall buildings, architecture, large buildings, Cable laying in chemical and purification plants, Refineries, offshore plants, Oil & Gas sector, Tunnels

  | Premium Grating Manhole Expert | Wholesale manufacturers – retail | Recruiting agents Sales, Dealer, Agent, Distributor CHANCON COMPANY LIMITED || GratingThai Co., Ltd. (Head office opposite Central Rama 2) No. 199 Soi Tha Kham 21/1 Samae Dam, Bang Khun Thian, Bangkok, Thailand, Bangkok Thailand Fax: 02 451 0786 Mobile ( Sales): 081 932 7894, 061 647 0184-6 Tel: 02 451 0780-1 E-mail: mkt@chancon.co.th Line @: @CHANCON Website: www.chancon.co.th, http: // GratingThai .com, http://GratingThai.co.th, http: // Fiberglass grating – steel well cover, pipe cover. com FaceBook: https://www.facebook.com/weChancoN Youtube: http: // www. youtube.com/mktchancon Twitter: https://twitter.com/fibergrating Google+: https://plus.google.com/+ChanconTh

  CONTACT US: CHANCON GRATINGTHAIChancon

  ContactCo., Ltd. – Grating Co., Ltd. Thai

  Chancon, a manufacturer specialized by t The finished drainage grate cover system Walkway floor mat Elevated floor slabs The garbage trap next to the footpath Step sieve Lightweight raised floor decks Cleaning well Manhole cover Slabs in the multipurpose production yard Anti-slip matting around the machine Corridor on the top of the sewage treatment system Anti-slip feet, steel steps in the factory. PegBoard Hooks are resistant to corrosion from salt water, acid rain, rust and chemicals.

   

  Grating_Manhole_Expert | Manufacturers, Wholesale – Retail | Recruiting dealers, Sales, Dealer, Agent, Distributor || Chancon Company, manufacturer and distributor of FRP Grating grating, drainage trough.Walkway grate Sump cover, Manhole cover, Wastewater treatment system

  CHANCON Co., Ltd. | GratingThai Co., Ltd. || (Head office opposite Central Rama 2) No. 199 Soi Tha Kham 21/1, Samae Dam, Bang Khun Thian, Bangkok, Thailand | 199 Takham21 / 1 Takham Road, Bangkhuntien Bangkok Thailand 10150 Mobile Phone (Sales): 081 932 7894, 061. 647 0184-6 Tel: 02 451 0780-1, Fax: 02 451 0786

  E-mail: mkt@chancon.co.th | Line @: @ChanCon

  Website: http://www.CHANCON.co.th | www. GratingThai.co.th | http://GRATINGTHAI.com |

  http: // www. .Com | www.KanokMat.com | www.PongSa.com

  FaceBook: https://www.facebook.com/weChancoN

  Youtube: http : //www.youtube.com/mktchancon

  Twitter: http://twitter.com/ fibergrating

  Google Plus: https://plus.google.com/+ChanconTh

  Pinterest: https://www.pinterest.com/FRPSteelGratingManholecover/ boards /

  Instagram: https://www.instagram.com/fibermanhole_gratingthai/

  BlogSpot: http: //chanconfrpgrating.blogspot.com/

ภาษาอินโดนีเซีย(Indonesia)

GRATING MANHOLE COVERS

Tentang Kami (Pakar Manhole Cover Grating):

Grating Thai & Chancon Profile / Produk Chancon Chancon#Steel grating #Fiber

, pabrikan yang mengkhususkan diri dalamgrating Lac #PlasticFibreglassGFRP #gFRPGrating #SteelGRATING # Penutup drain # Penutup lubang besi cor #DuctileIronSewer #ManholeCOVER # Ubin lantai tinggi #RaisedFloor #SwimmingPoolOverflowGrating #Kisi-kisi plastik yang melimpah menguras di sekitar tepi kolam renang yang sudah jadi #ScupperCurbedDrainageGrates #Screens #AntiSlipGRPStairTreadNosingCovers #NonSkidFlooring # Penutup hidung, tepi sudut, panel trim, penutup tangga #Serat kaca penutup lantai anti selip #EggCrate #FacadeCladding #Shade panel # Building mask #SaddleClipClampGrating #FastenalFastenerLockBarSteelGrating #Peralatan, klip, kunci, penjepit, pelat kisi #Pegboard #PegBoardHook #Pegboard #Alat gantung pelat baja berlubang #Hook, wire, hook, peckboard

 

Grating Shopping Guidance / Membeli saran GRATING, DRAINING GRATING, PIPE COVER, GRATING MANHOLE COVER

 1. Tingkat harga: FRP grating 10-40% lebih mahal dari grating steel grating, tergantung lubang grating. Tinggi dan ketebalan Namun memiliki fitur yang lebih ringan Ketahanan kimia yang baik, tidak berkarat, lebih dari 50-100 tahun masa pakai, tidak dicuri, diisolasi, tidak konduktif, mudah dirawat. Saringan plastik termurah di grup
 2. Stok, siap kirim dan kecepatan produksi. Kisi baja dan kisi plastik PP / PVC / PE / ABS tersedia dalam 2 ukuran standar 25x100cm. Dan 30x100cm. Stok tersedia untuk pengiriman segera. Kisi FRP dapat dibuat sesuai pesanan dengan ukuran berapa pun. memotong dari lembaran ukuran standar 1,5×4 meter, pelanggan dapat memesan melalui saluran pembuangan dipasang, memilih dari lima warna untuk masing-masing area

3.aplikasi. Kisi baja berkekuatan tinggi Sebaiknya digunakan di tempat yang kering, jangan menyentuh air karena akan menimbulkan masalah karat dan korosi. Panggangan plastik grates PP / PVC / PE / ABS Bekerja dengan baik sebagai saringan atau rendam dalam air, tetapi harus digunakan di dalam ruangan. Sebaiknya tidak sering terkena sinar matahari Karena kusennya pecah dari sinar UV, Kisi FRP bisa digunakan dengan baik disegala kondisi, tapi lebih mahal

 1. Daya tahan, masa pakai. Kisi baja lebih kuat, tetapi memiliki masalah karat dan tidak tahan terhadap korosi kimia. Sedangkan untuk kisi plastik dapat direndam dalam air, namun terdapat masalah retak jika sering terkena sinar matahari, dan tidak tahan terhadap korosi kimia.Kisi FRP cocok digunakan di lingkungan pabrik makanan sesuai dengan Standar GMP / HACCP karena bersih, tahan karat, ringan, dan mudah perawatannya.

 

Faktor-Faktor yang Mempengaruhi Keputusan Pembelian Berbagai Jenis Kisi, Selokan Drainase Selokan Kisi Faktor Pemilihan <GRATING GRATING MANHOLE COVERs>

 1. Perbandingan harga rata-rata per meter persegi / Harga seperti plastik, termurah, baja Dan FRP lebih mahal
 2. Lembaran standar size / Stardard Size, steel dan plastik, ada 2 ukuran, lebar 25x100cm. , 30x100cm. FRP dapat dibuat sesuai pesanan dalam berbagai ukuran. Dari ukuran lembaran standar 1.5×4 mPlastik dapat
 3. Grade Quality Produk / Kualitas Grademenyentuh air, namun tidak boleh terkena sinar matahari yang kuat. Tetapi lebih kuat dari baja, FRP memiliki kekuatan baja tahan karat yang bergaya dengan menggabungkan keunggulan semua bahan bersama-sama
 4. Tahan Lama Karat / Anti Karat Pilihan Kisi Plastik dan FRP tanpa karat. Rendam air di sekitar rumah, di sekitar kolam, gunakan untuk lansekap, letakkan kerikil dan bebatuan di atas sumur air mancur
 5. Tahan panas. Dan UV dari sinar matahari Tidak rapuh, mudah retak / UV Sunshine
 6. Masalah korosi dari bahan kimia / Ketahanan Kimia Kisi baja tidak memiliki khasiat untuk mencegah korosi dari bahan kimia, baik asam maupun alkali. Tidak boleh digunakan di pabrik makanan, minuman atau area yang disorot lebih bersih menurut GMP / HACCP
 7. Laju pertambahan berat badan. Didesain untuk mobil yang dapat dilalui orang yang berjalan melalui / Kapasitas Muatan
 8. Periode produksi dan pengiriman produk dalam beberapa hari / Produksi hingga pengiriman semua produk standar perusahaan. Punya stok, siap dikirim segera Dapat dibuat sesuai pesanan jika menggunakan Penutup Atas FRP dan kisi FRP
 9. Berat bahan / Berat Kisi baja paling berat, sedangkan kisi FRP dan plastik lebih ringan, misalnya kisi plastik seberat 2 kg. / Berat kisi baja lembaran 6 kg / lembar
 10. Estetika, warna yang tersedia / Estetika dan Desain kisi FRP dengan warna yang dapat dipilih agar serasi dengan area kerja. Desain bekerja agar sesuai dengan arsitektur lansekap dengan baik. Lebih indah dari semua bahan
 11. Isolasi gangguan non-konduktif dan magnet / Isolasi plastik hanya dengan FRP memiliki sifat dielektrik. Tidak ada induksi listrik, cocok untuk Lab, X-RAY, MRI / CRT Room, di rumah sakit atau di sistem kelistrikan
 12. Seumur hidup Kualitas setiap bahan / Kehidupan Layanan Jenis bahan apa yang digunakan? Tergantung pada penggunaan di tempat teduh atau di bawah sinar matahari. Dan paparan bahan kimiaSeberapa sering

13.masalah kehilangan pencurian / Pencuri Masalah bahan, FRP dan PVC / PE / PP / ABS. Tidak diinginkan oleh pencuri Karena tidak ada harga jual kembali di pasaran untuk membeli barang antik

 1. Garansi Produk / Garansi Produk Garansi 1-5 tahun tergantung dari bahannya. Dan kondisi keparahan aktif Paparan panas dan alkali

Drainage Grating Panduan Belanja: GRATING, Drain Grating, Drain Cover, GRATING MANHOLE COVERspembelian

, SaranBerbagai jenis desain. Parut saluran / Parut jalan / Parut lantai yang ditinggikan

Secara umum standar jeruji saluran adalah 25 cm dan lebar 30 cm Pelanggan cukup mempersiapkan desain penyangga bahu yaitu lebar 26 cm atau 31 cm agar semua jenis jeruji dapat dibeli dan langsung digunakan. Jika Anda menginginkan pesanan khusus Atau konsultasikan dari desain, pekerjaan kisi, ketinggian, lubang air Struktur baja yang dapat menahan beban berat bahan kimia yang dapat menahannya. Atau konsultasikan penerapan bahan inovatif Silahkan hubungi langsung di nomor telepon atau Email di bawah ini dengan senang hati

 1. Jenis bahan kisi (baja atau plastik atau FRP) harus ditentukan berdasarkan tujuan penggunaan
 2. Kisi-kisi baja: sebaiknya digunakan di kisi-kisi kering luar ruangan kisi paling populer saat ini. Lebih dari 90% menggunakan kisi baja di mana-mana. Karena itu memberi perasaan kuat dan di mana biasanya digunakan? Padahal, seharusnya tidak digunakan di pabrik makanan-minuman. Yang sangat mengedepankan kebersihan Dan tidak boleh digunakan di area yang mungkin bersentuhan dengan air atau bahan kimia Karena semua jenis baja, malah berlapis karat. Itu tidak akan bisa mencegahnya untuk waktu yang lama. Jika Anda harus sering bersentuhan dengan bahan kimia atau air Karena akan cepat berkarat dalam waktu 1-3 tahun dan cepat busuk. Menyebabkan karat kotor Kekurangan tenaga Hingga harus berganti setiap 2-3 tahun
 3. Kisi plastik: sebaiknya digunakan di area dalam, tidak terkena banyak sinar matahari (Indoor) dapat direndam dalam air. Misalnya digunakan sebagai saringan air di sekitar kolam renang Gunakan sebagai kisi-kisi untuk kolam koi Digunakan sebagai pelat lantai yang ditinggikan di gedung, rumah, pabrik di mana tidak ada tetesan kimiawi. Saringan plastik ditawarkan dalam potongan-potongan kecil bersama-sama (sehingga memungkinkan untuk digunakan dengan kisi-kisi pelimpah di sekitar kolam renang melingkar) dan versi saringan plastik yang lebih kuat. 1 lembar tetap, panjang 1 meter
 4. Kisi FRP: adalah jenis terbaru dari kisi, khusus yang memiliki sifat lebih baik dari baja tahan karat Diproduksi sebagai pengganti stainless steel / aluminium / kayu. Dapat digunakan dengan baik di segala kondisi, baik indoor maupun outdoor. Harganya pun mirip dengan besi tahan karat. Sebagai perbandingan, ketebalan dan ukuran lubang ventilasi sama dengan ketebalan 6.5mm Tinggi 25mm Ukuran 30x100cm Harga: 1.500 baht / m, sedangkan panel stainless steel berlapis besi ketebalan 5mmsama
 5. Harga.parit pembuangan Harus dirancang untuk mengakomodasi lebar dan tinggi bahu agar sesuai dengan gril.

Untuk kekuatan dan keamanan penggunaan Untuk memasang jeruji pembuangan, penyangga bahu harus lebar dan cukup tinggi agar sesuai dengan jeruji pembuangan. Secara umum Ada dua ukuran jeruji besi dan plastik: 25cm Lebar dan 30cm Jadi kisi-kisi bahu (bentuk L) harus dipasang di braket sebelum menuang beton. Sisakan tinggi 25-30mm. (Tergantung jenis kisi-kisi) agar jeruji yang diletakkan di atasnya selalu pas dengan lantai. Jangan tersandung kursi roda atau pejalan kaki Sedangkan untuk lebar pundak, bila diukur harus menyisakan jarak 5-10mm.Sebagai berikut:

 1. Jika ingin menggunakan lebar 25cm, lebar pundak harus 25,5-26,0cm (beri jarak tidak lebih dari 10mm.)
 2. Jika menggunakan grill, lebar 30cm. Lebar bahu harus 25.5-26.0cm. (Jika celah tidak melebihi 10mm.)
 3. Mendukung selokan drainase bahu selesai. Lebar dan tinggi tidak sesuai dengan ukuran standar kisi-kisi (bukan 25cm dan 30cm.),

Case ini dibuat sesuai pesanan (Made to Order / Built-in) dengan pesanan produksi yang benar-benar baru, cetakan baru atau bekas. potong kelebihannya Hubungkan kembali Terhubung dengan kunci Tergantung dari jenis kisi-kisi sebagai berikut: 1.

Kisi plastik: gunakan cara memotong lebar dan panjang agar sesuai dengan ukuran penyangga bahu, misalnya perlu lebar 20cm. Tapi kalau tingginya tidak pas Mungkin perlu diperkuat atau dipotong sampai ke lokasi kerja

 1. Kisi-kisi baja: menggunakan metode pesanan produksi baru, memberikan 4 informasi, terdiri dari 1) lebar x panjang 2) tinggi 3) ketebalan 4) lubang dengan metode ini dianggap sebagai pesanan produksi Diperlukan waktu 2-4 minggu untuk pembuatannya dilas dan dianodisasi
 2. Kisi FRP: didesain untuk semua lebar. Karena semua ukuran bisa dibuat sesuai pesanan Dari lembaran standar besar 1,5×4,0 m, dapat dipotong dalam 1-2 hari, dapat ditempatkan dan dipasang segera, indah sempurna. Jika ada masalah dengan ketinggian, itu bisa ditambah dan dipoles juga.

 

Referensi Proyek kisi kisi kisi tiriskan tutup GRATING MANHOLE COVER

Chancon Youtube Video grating parut drain cap GRATING MANHOLE MENUTUP

kisi baja, kisi fiber glass, Plastik Fiberglass GFRP, kisi gFRP,Penutup Lubang got, Tutup Lubang Besi Cor, Selokan Besi Ulet, Lubang got PENUTUP, Keset Lantai yang Ditinggikan, Lantai yang Ditinggikan, Kisi-kisi Overflow Kolam Renang, Kisi-kisi Plastik Drainase Overflow di Sekitar Tepi Kolam Renang Selesai, Gerbang Drainase Terikat Scupper, Layar, Penutup Langkah Penutup Hidung Tangga GFRP Anti Slip, Pelapis Pelat Luar Selip Non-Selip, Trim hidung, trim sudut, tapak tangga, tapak tangga. , Alas lantai, permukaan anti-selip, fiberglass, EggCrate, Fa? Ade Cladding, kisi panel, topeng bangunan, Kisi Kunci Penjepit Klip Saddle, Kisi-kisi Kunci Fastenal Fastener Lock Bar Steel, peralatan, klip, kisi pengunci, kisi, papan pasak., Kait Aksesoris, papan berlubang, pelat baja berlubang, alat gantung. , Pengait, pengait kawat, pengait pegboard

www.CHANCON.co.th Telp: 02 4510780-1 Jalur iD:# Kunci baja untuk menahan panel parut #Formworks #TiedRod #ThreadBar #WaterStopper Anchorage #WingNut # Penutup lubang besi ulet # Tutup kolam serat dicampur dengan resin #Han Hole Manhole Tank Cover # Penutup, lubang got, filter, septik #Caps untuk pipa limbah, sumur air, seprai, alur # Tutup pipa, bulat persegi, tutup beton, baja bertulang semen, tutup untuk sistem pengumpulan air limbah, tipe potong sesuai pesanan segera # Kisi # Kisi # Tutup kisi baja beton, jadi, # Bingkai layar pelindung Di sekitar pangkal pohon # Penutup hidung, tepi sudut, alis, penutup tangga, anti selip #PerforatedPegboard #HookShelves #RackingStorage #ToolsDIYKit #ToolsHolderRack #Packboard, dinding, dinding, gantung, penyimpanan, alat # Peralatan penyimpanan alat #Baja #Pegboard #Dekorasi rumah #Papan papan #Bentuk brosur dari baja #Pegboard #Pegboard #Pegboard #Pegboard #Pegboard #Pegboard #Pegboard #Pegboard #Pegboard #Pegboard #Pegboard #Pegboard #Panel baja berlubang di dinding # Lembaran baja berlubang #Menggantung pelat baja #Rak #Penyimpanan peralatan #Hooks #Hooks #Hang #Produk terkait #Hooks #Hooks #Wire hooks #Gantung kaki #Hooks di gantungan #Hooks untuk menggantung barang #Papan #Plat berlubang # Lembaran aluminium berlubang # Papan kayu berlubang # Aksesori Dudukan Dinding Backsplash Dapur Cross fit DIY Nerds ikea HomeDepot WalMart Amazon Pegboard and Hook Assortments #CurbedDrainageGratingScupper #TrashSieveGrates Jebakan daun, daun di atas batu, di sisi jalan setapak #TrenchBasinScupper #DustScreenDrivewaySideDrainageGrating traffic road highway #LeafTrapperSafeScupperDrainageTrafficGrates di sepanjang sisi jalan raya #StormCurbInletGratingDrainBox Bendung, saringan, sisir untuk memisahkan puing-puing yang mengapung, letakkan saluran drainase di tepi jalan setapak Perangkap debu, serbuk, sedimen, sampah, sisa makanan, daun, kertas, tuas batu, kotak, parut, air Penuh, setengah, kepala bulat, meruncing Rel berbentuk U di sisi jalan setapak, spesifikasi sesuai dengan standar kota. Departemen Pekerjaan Umum dan Perencanaan Kota & Negara Departemen Jalan Pedesaan Otoritas Perumahan Nasional Pakar ETA # Pelat penutup plastik untuk drainase luapan di sekitar kolam renang Primer, grooving, pengganti baja, PP PVC PE ABS #SwimmingPoolOverflowGrating #PlasticGrating glass barrier # Fasad bangunan #FacadeCladding Pelapis dinding luar #RaisedFloor # Pelat lantai, jalan setapak yang ditinggikan, trotoar beraspal, produk pendukung dari ban berjalan, lantai peninggian dan taman. Zona kesehatan tahan listrik, panggung kontes, blok tanam rumput

# Aluminium komposit komposit # FRP, tahan terhadap korosi, karat, panas, api, asam, alkali, kimia, hemat energi, non-edema, tidak beracun, tidak mudah terbakar, apa itu fiberglass atau serat kaca khusus # Pantip SiamSteel # Fibergrate #Strongwell #Webforge Hilti #knack mch dos #SCG #HOmepro #HomeDepot #Tai perbaikan lantai material # Bahan pelapis permukaan Lantai Epoxy , # talang fiberglass. Lembaran logam # Bahan pengganti baja # Kayu bio-sintetis, daur ulang, peralatan, floroof drench, lantai tahan guncangan, talang melimpah di sekitar tepi kolam, kisi-kisi datar # Alas lantai karet di sekitar platform mesin, meninggikan palet, baki penyangga rak, lantai rumah # Blok cacing #Paving blok di luar # Hiasi halaman, #YMATE #Wiremesh dengan bingkai, saluran drainase #Memarut #Melipat # Kabel baja tarik serat karbon, pola kaki ayam, talang hujan, # tangga anti selip, pegangan, jaring aroma mini, kolam koi dekoratif, lanskap, ubin modifikasi feng shui, tongkat buatan sendiri Mudah dipasang sendiri, di mana dapat membelinya?

#EggCrate #FacadeCladding #GrilleDiffuserDivider #LightingAquariumPanel, Peti Telur Polystyrene Putih untuk ventilasi udara #Aksesoris akuarium estetika #CeilingGrilles #Lighting #ScreenFilter #MediaDiffusersPanel, DIY Abstrak Papan bahan plastik Kolam Akuarium Laut, HVAC air vector acrylic return / Double deflection Grid Louver, terarium vivarium Pelat Louver, lubang ventilasi Meliputi, menyembunyikan sistem kelistrikan untuk mendekorasi gedung Panel penghalang pencahayaan #Dekorasi, etalase produk Digunakan sebagai pengganti plafon ventilasi aluminium. Kisi untuk memblokir lubang penyaringan lampu LED / Fluorescent. (Led / Fluorescent) digunakan sebagai hiasan untuk budidaya ikan yang indah. Buat pembatas ruangan, struktur dinding, tangki, wadah akuakultur, udang, katak, salamander #VentilationGrilles #SuspendedCeiling textures #Splashboard #Weatherboard #SlatBlinds #TrellisShade #AwningWallPanels #SunScreen #Partition AntiBird Control Netting, Mini dekoratif #GratingCurtains Sculpture grid cover Aplikasi: tempat kantor, ruang pertemuan, supermarket, sekolah, koridor, kamar mandi toilet, rumah sakit, pekerjaan dekorasi ulang, # #Pagar, pegangan, panel partisi # Atap, tenda, reng, jaring Engsel # Lantai, dinding ivy # Kisi luar, topeng bangunan, kisi, saluran cahaya, kap lampu, lampu apung, kisi tertanam, T-bar # Plafon gantung # Pemandangan dinding cahaya #Tirai Dekorasi serbaguna Jaring pelindung burung, Penghalang pengusir burung, Pembagi rakitan Delight, polycarbonate, vinyl, partisi, kantor, kantor, kamar mandi, balkon di depan tangga, plafon dekoratif, pekerjaan tertutup, sistem AC, kabel, pembatas ruangan, kelas bermutu tinggi. Desain elegan pada sepasang bangunan Beragam pola untuk dipilih Dapat dipotong dan didekorasi untuk menambah furnitur, panel dinding, stensil dengan berbagai ukuran.

#GFRPComposite #DiamondTopManholeCovers #CheckerPlateGrittedSurface (# penutup kisi yang kokoh, penutup lubang dari fiberglass, fiberglass anti selip) www.chancon.co.th #GratingSpecialistSolutions dan BAGAIMANA CARA PEMASANGAN: Kotak Persegi Bulat Luar Ruangan, Lingkaran Melingkar, Gulungan Gorong-gorong Sederhana Fabrikasi, Strip Ubin Cell Ceilings Gratings, Pass way Basement Trotoar, paving grid plastik, #SealedSewerManhole #HandHoleLiftingLifter #CatchBasins Residential Trench Drainage Cell, Clean out, Lantai Jalan Masuk Gerbang Pembuangan, Selokan, Penutup Tersembunyi, Pipa Tersumbat, Pengecoran Ulet Besi Abu-abu, pengganti baja tahan karat. , Kayu Hibrida serat semen WPC, pelat Bebek Kotak-kotak, Perlengkapan, Sanitasi, kotak palka, penghilang, unit paving blok batu, pengering piring, Pembuka saluran, Kapal, Katup Ventilasi, Filter, Kolam, pompa, Kapal, Mengganti area yang terkontaminasi, konduktif , Bingkai tahan korosi, Kisi, Air Rain Shooter, Rak sampah #gFRPsProduk, #GlassFiberReinforcment Rebar Polymer, Plat Fiberglass Bertulang, Komposit bahan bangunan, resin ester vinil, patung keselamatan jalan #RootTrunkBollardsTreePit dalam dekorasi, Taman Eksterior Lansekap #BigTreeGratings #TreeRingProtectionSafetyGuardGrating #PaverFrameCoverPedestrian Road Street, dibentuk, pultrusion, #PultudedProfiles Meliputi bantalan bar SaircaseTreads TreadCover #Handrail Structural Shaped, Ideal untuk catwalk, lantai garasi ganda, parit #TrenchCovers, #SafetyExpandedMetalGrating Heavy duty Grip Strut Channel, Perforated Air flow aluminium Grilles, Yard Ramp Edging Alas, Carbon bergerigi batang Baja, spout clad, dukungan media, udara mesh., railing, multi grid, tertutup, cekung, gritted, minimesh, resin poliester tak jenuh, Jendela Pintu Partisi Palet, Platform operasi, Lantai tahan ledakan, Ide baru Asesori desain inovasi, Komponen, penghiasan arsitektur dan industri, Sistem Jembatan Pejalan Kaki, halaman ambang dermaga., pagar, rou nd tube, lembaran pipa, sudut, wire mesh, pit sump, pelapis, Beton poliuretan, Dipoles, Epoxy self leveling, lapisan lantai, serat karbon, pengeras lantai, grouting, tahan air, pengolahan air limbah, Wet Cooling tower, kolom, Laminasi, Metalik ., Komposit Aluminium, Rak, konduktor, skylight, polikarbonat, plastik, akrilik, UPVC, ABS, PS, PC, PET eksotis, Lembaran datar, tembus cahaya, Anti-UV stabil, lembaran padat dekoratif, talang, parit, dibuat sesuai pesanan oleh profesional. perakit, Hot Dipped Tinplates Electro forge Galvanized, kuningan Zinc, pasokan, Food Grade, berat per m2, dimensi jarak, pemotongan meja beban, Dealer, Industri, Pemasok, Pengecoran, Buatan China, GMP, HACCP, ISO 1400, 900 , FDA. Disetujui, katalog harga spesifikasi untuk penjualan, Infosoft TreeEDAXCHANCON

CHANCON PROFILE / produk dariCHANCON, pabrikan khusus. # Sistem kerja penutup parut drainase #Pavement, jalan setapak, lereng curam #Kontroller di jalan setapak #Tangga #Lempengan lantai yang ditinggikan dan ringan #Cleaning cap # Penutup lubang got yang sudah jadi # Pelat lantai di halaman produksi multiguna Keset lantai di sekitar mesin Pelat trotoar atas mencegah korosi dari karat dan bahan kimia. Jenis saringan dan tutup kolam jadi #Grating #ManholeCover Expert Specialist 1.PolyPropylene

(PP) #PlasticGRATING # Kisi-kisi plastik Parut plastik #PP Jalan drainase ringan, bisa menahan kekuatan pejalan kaki, lebih murah dari baja. Cocok untuk digunakan di area yang lembab, menyentuh keteduhan air, lansekap, menempatkan kerikil, kolam koi, kondominium, desa yang dialokasikan di sekitar pabrik

 1. ABS #SwimmingPool spa Drainage #OverflowGRATING Moulded # Overflow parut di sekitar kolam renang. Kisi-kisi plastik ABS tersedia dalam 2 ukuran standar, lebar 25cm, dan 30 cm., Ada 2 kualitas yang dapat dipilih, ringan, tidak berkarat, dapat menahan gaya orang yang lewat. Harga termurah Cocok untuk penggunaan di dalam ruangan Di sekitar kolam renang Area dimana tidak ada mobil yang melewati sumbu ganda dapat digunakan dengan sumur kolam berbentuk busur oval
 2. Hotdip Galvanis (HDG.) Besi Logam #STEELGRATING Pelat las baja galvanis Ini adalah kisi galvanis hot dip yang terbuat dari lembaran baja. Itu dilas bersama-sama dengan sistem Robot CO2, membuat konten baja ditempa lebih dekat daripada dengan pengelasan manual dan kemudian dilapisi HDG.Keuntungannya adalah kekuatan yang lebih tinggi daripada semua bahan. Kerugiannya adalah bisa berkarat. Dan berpeluang untuk dicuri.Ukuran standar 25x100cm. Dan 30x100cm
 3. FRP Fiberglass Grilles / Mould GRATING Fiberglass grille, tulangan resin “FRP grille” digunakan sebagai pengganti kisi stainless steel / alumunium. Terbuat dari campuran fiber dan resin, ringan, berkekuatan tinggi, tahan bahan kimia, tahan karat, sinar UV, sinar matahari, tidak akan retak, meluncur atau berkarat. Pencuri tidak mau Perawatan mudah Kehidupan pelayanan 50-100 tahun adalah material alternatif baru. Pilih warna yang sesuai dengan lantai yang diinginkan. Ukuran standar besar 1,5x4M. Cocok untuk pelat yang ditinggikan. Atau Anda bisa memesan ukuran apapun sesuai keinginan customer. Garansi 3-5 tahun
 4. #CurbedDrainageGratingScupper Daun perangkap daun pada batu di sisi jalan setapak (Drive High Way Drain Grating), terbuat dari besi cor ulet. Didesain untuk digunakan sebagai Layar untuk memisahkan puing-puing, perangkap daun, batu samping, trotoar, jalan raya Menurut standar kota Departemen Pekerjaan Umum dan Perencanaan Kota & Negara Departemen Jalan Pedesaan dan Bangkok
 5. Penutup Lubang got dari Besi Cor Ulet Terbuat dari bahan besi cor ulet, diproduksi sesuai dengan standar EN124, dengan hasil pengujian dari lembaga sertifikasi mutu di Thailand. Pilih dari berbagai kelas kualitas mulai dari 2-40 ton, termasuk model dengan engsel dan kunci anti maling. Mudah dipasang dan dirawat Harga untuk 1 set sudah termasuk penutup dengan bingkai
 6. # FRPManholeCover # Penutup lubang got yang diperkuat serat dengan bingkai Terbuat dari bahan fiber yang diperkuat FRP, memenuhi standar EN124, tidak berkarat, dapat menahan gaya seperti besi cor ulet. Pilih dari 2-40 ton, indah untuk dipadukan dengan alam. Tidak populer di pasaran. Beli barang antik, tidak masalah dicuri.
 7. #EggCrate Grille Diffuser Divider Lighting Panel Akuarium Dekorasi tangki ikan hias Parut, balok lampu, pelindung lampu, filter udara, ventilator, teralis, masker bangunan Digunakan sebagai hiasan untuk memelihara ikan yang indah. Membuat pembatas ruangan, struktur dinding, kolam, wadah, wadah akuakultur, udang, katak, salamander
 8. #PegBoard Display Tools Rak Pengait Dinding partisi, papan pegboard Membuat lubang di dinding untuk menggantung alat yang akan disimpan. Pabrik produksi #Pegboard Papan, papan, lembaran aluminium, baja, kayu Punching hole untuk hiasan dinding, dekorasi rumah, dapur, pabrik, gaya industri, #Perangkat yang digunakan dengan rak baja Pegboard Display Hooks Shelf Hanger Store Organizing Tools, # papan kayu, brosur pembentuk lubang berlubang. Untuk produk gantung, peralatan dinding, Rak Dudukan Alat, Papan Keras
 9. #FRPStairTread Nosing Step Cover Protector Keset lantai anti selip, fiberglass, tutup hidung, sudut tepi, panel alis, penutup tangga Didesain sebagai pengganti Lembaran plastik anti slip Keset plastik, lantai karet, blok karet anti selip, karet tahan guncangan, pengumpul debu, karet anti selip, jatuh di kamar mandi, di dapur, karet anti selip dengan lubang drainase. Lantai karet untuk tempat fitnes, taman bermain, taman, sekolah, gimnasium, baik di luar maupun di dalam ruangan
 10. Perangkat Penahan Kisi-kisi HDG / Stainless Steel terpasang Fastenal Fastenal Clamp Fixing Clip Clamp Fastener Baja berlapis seng tahan karat Sebagian besar waktu, klip pengunci baja tahan karat digunakan untuk memperbaiki panel kisi fiberglass atau lembaran baja tahan karat. Penguncian baja berlapis seng dirancang untuk memasang pelat kisi baja ke alas di bawahnya. Yang dapat menyesuaikan tingkat garis pemasangan Keduanya bekerja dengan cara yang sama. Pelanggan dapat memilih setiap jenis yang sesuai dengan lubang jaring dan area pemasangan pelat kisi
 11. Penutup Rangka Pagar Grating Pelindung Pohon # Bingkai bingkai pelindung di sekeliling pangkal pohon. Tersedia dalam blok bangunan dan selesai FRP Besi Baja Plastik Big Tree Ring / Guard / Grates pit road Safety Grating Cover Frame Support Digunakan untuk dekorasi Mengolah tanah agar mudah dalam perawatan penyiraman akar tunggang. Ini juga melindungi akar dari kaca jika mobil dapat melewatinya. Ini banyak digunakan dalam Land Garden Scape dan pekerjaan arsitektur lansekap. Ini memiliki ketangguhan, kekuatan dan daya tahan. Atau gunakan sebagai pengganti kisi parkir untuk worm block, paving block, finishing lantai rumput yang sudah jadi
 12. FRP fiberglass Diamond Checker Plate Manhole Cover Grating FRP Manhole Cover Grating (Custom Made to Order for any size), teknologi terbaru dari manhole cover fiberglass. Dibuat sesuai pesanan, dapat dipotong dalam berbagai ukuran (Tailor Made), menerima produk segera dalam 2-3 hari, ringan, tidak berkarat, korosi selama masa pakai, pemasangan mudah, tutup mudah dibuka, perawatan mudah. Didesain sebagai pengganti pelat penutup logam Penutup kolam besi cor asli
 13. Teralis Langit-langit #FacadeCladding Naungan Kisi-kisi: # Teralis langit-langit, topeng bangunan, kisi-kisi, balok lampu, lampu hias. Adegan, sprei, langit-langit, dinding gorden Pagar, pegangan, panel partisi Tenda, reng, naungan Engsel dekoratif, dinding pergola: Kisi ventilasi bertekstur langit-langit gantung, Splashboard / Weatherboard / Slat blinds / Teralis naungan, Panel Dinding Tenda, Partisi Layar Umum Berwarna-warni, Jaring Kontrol Anti-Burung, Tirai Kisi dekoratif Mini, Penutup kisi patung langit-langit sel terbuka
 14. . #FORMWORKS / Sistem Aksesoris Dasi Bentuk untuk Pelat Bertulang Lantai Dinding Konstruksi Bangunan Beton FORMWORKS TIES DASI BENTUK Kayu Tukang Kayu Sistem Desain: DYWIDAG TIE ROD (TIE ROD) + WingNut (Wingnut) + Water Stopper + steel cone. / Jarak Lubang Bentuk Fiberglass / Harga Scaffolding Pemasok Perlengkapan Bekisting Tarik Tinggi Dapat digunakan untuk semua jenis bekisting beton seperti dinding penahan, digunakan untuk pekerjaan beton besar yang terdiri dari pengencang bentuk Tai-Tai, mur sayap, sambungan tahan air, mur hex, mur pengunci, sambungan lurus, Kerucut Cheer, Penjepit Pegas, Baji Clamp, Plastic Cone Scaffold dengan Polycone

GRP / FRP / Fiberglass / Composite untuk Grating dan Manhole Cover

Material teknologi baru. Proses pengerjaannya terbuat dari campuran fiber dan resin, ringan, beban lebih tinggi dari besi tuang, tidak berkarat, tidak retak dan korosi. Pencurian tidak memerlukan penutup, benar-benar tahan bau, Fitur Kisi-kisi FRP Fleksibel:

 • Ringan, tahan lama, kekuatan lebih tinggi, pemasangan dan pekerjaan yang mudah diperbaiki, dipotong dan dibor di lokasi
 • Tidak melengkung, retak atau terbelah, Korosi dan tahan cuaca ( Tahan UV), Tahan terhadap sebagian besar bahan kimia
 • Jangan menghantarkan panas atau listrik juga melindungi kabel (tahan suhu tinggi), terisolasi
 • Memberikan perlindungan tahan api tambahan pada kabel jika terjadi kebakaran eksternal (Dapat dipadamkan sendiri)

FRP (Fiberglass + Resin) sifat kisi .vs. Baja .vs. Plastik (PE / ABS / PVC) 1. Tidak

berkarat, tidak korosi, tidak retak, tahan panas dan sinar UV, tahan terhadap korosi kimia seperti soda api, Boraks, asam sulfat, dll. Periksa suhu dan ketahanan bahan kimia dari tabel hasil pengujian

 1. Masa pakai lebih dari 50 tahun tergantung pada sifat penggunaan, seperti frekuensi pemaparan bahan kimia di dekat laut atau penggunaan pada suhu tinggi. (Bagaimana mengatasi masalah karat, korosi, korosi baja Secara efektif)
 2. Menambah nilai ke pabrik. Anda dapat memilih warna yang sesuai dengan lingkungan. Atau susunlah Safety Zone dengan menggunakan warna-warna yang eye catching seperti kuning, biru, abu-abu, hitam, hijau, dll. Bahan Isolasi: bersekat, tidak menghantarkan listrik, bukan lure biru. Mencegah sengatan listrik
 3. Lebih ringan dari baja. Tapi bisa tahan kekuatan tinggi seperti baja pada umumnya Sehingga pemindahan, pemasangan dan perawatan menjadi lebih cepat dan mudah
 4. Harganya hampir sama dengan besi tuang. Lebih tinggi dari baja galvanis, tetapi FRP tidak memiliki masalah untuk dicuri. Karena tidak bisa dijual dipasaran, beli yang sudah tua, tidak berkarat, tidak retak, retak akibat sinar matahari, sinar UV, tangguh, tahan kekuatan seperti baja ringan, bisa dipotong-potong
 5. Tekstur permukaan fiber adalah resolusi tinggi. Mengatup Seperti memiliki segel karet bawaan Perlindungan bau yang baik Tidak ada masalah dengan defleksi. Sepenuhnya sunyi saat mobil melewati permukaan. Isolasi (tidak konduktif), panas dan sinar UV, tidak retak seperti plastik, ABS, PVC, poly sheet
 6. diimpor dari Eropa, Amerika, yang memiliki kualitas yang diterima dalam standar pasar internasional. EN124

CHANCON: Distributor dan Produsen langsung dari pabrik. Mayoritas produk kami unggul dalam rekayasa nilai tambah / desain arsitektural untuk produk FRP. Khususnya bahan fiber (FRP) untuk menggantikan pekerjaan logam, stainless steel, alumunium, kuningan, tembaga, besi cor ulet, baja lapis seng grade, galvanis untuk konstruksi cold storage, kandang ternak, peternakan, babi, itik, ayam, burung kandang. Anjing, terowongan, bendungan, dermaga, jembatan sungai, jalan layang layang, jalan tol, utilitas listrik, organisasi telepon Struktur tiga dimensi, dinding, tebing, gunung, bandara, gedung tinggi, arsitektur, gedung besar, Pemasangan kabel di pabrik kimia dan pemurnian, Kilang, pabrik lepas pantai, sektor Minyak & Gas, Terowongan

| Ahli Manhole Grating Premium | Produsen Grosir-Eceran | Agen Perekrutan Penjualan, Dealer, Agen, Distributor CHANCON COMPANY LIMITED || GratingThai Co., Ltd. (Kantor pusat di seberang Central Rama 2) No. 199 Soi Tha Kham 21/1, Samae Dam, Bang Khun Thian, Bangkok, Thailand, Bangkok Thailand Fax: 02 451 0786 Mobile (Penjualan): 081 932 7894, 061 647 0184-6 Telp: 02 451 0780-1 E-mail: mkt@chancon.co.th Line @: @CHANCON Website: www.chancon. co.th, http: // GratingThai .com, http://GratingThai.co.th, http: // Kisi fiberglass – penutup sumur baja, penutup pipa. com FaceBook: https://www.facebook.com/weChancoN Youtube: http: // www. Youtube.com/mktchancon Twitter: https://twitter.com/fibergrating Google+: https://plus.google.com/+ChanconTh

HUBUNGI KAMI: CHANCON GRATINGTHAIChancon

HubungiCo., Ltd. – Grating Co, Ltd Thai

Chancon, produsen khusus t Untuk sistem penutup parut drainase yang sudah jadi Keset lantai jalan Lembaran lantai yang ditinggikan Perangkap sampah di sebelah jalan setapak Langkah saringan Dek lantai ringan yang ditinggikan Membersihkan dengan baik Penutup lubang got Lembaran di halaman produksi multiguna Anyaman anti selip di sekitar mesin Koridor di atas sistem pengolahan limbah Kaki anti selip PegBoard Hooks tahan terhadap korosi dari air asin, hujan asam, karat dan bahan kimia.

 

Grating_Manhole_Expert | Produsen, Grosir – Eceran | Dealer perekrutan, Penjualan, Dealer, Agen, Distributor || Perusahaan Chancon, produsen dan distributor FRP Grating grating, drainage trough. Kisi-kisi jalan Penutup bah, penutup lubang got, sistem pengolahan air limbah

CHANCON Co., Ltd. | GratingThai Co., Ltd. || (Kantor pusat di seberang Central Rama 2) No. 199 Soi Tha Kham 21/1, Samae Dam, Bang Khun Thian, Bangkok , Thailand | 199 Takham21 / 1 Takham Road, Bangkhuntien Bangkok Thailand 10150 Mobile Phone (Penjualan): 081 932 7894, 061 647 0184-6 Telp: 02 451 0780-1, Fax: 02 451 0786

E-mail: mkt @ chancon. co.th | Line @: @ChanCon

Situs web: http://www.CHANCON.co.th | www.GratingThai.co.th | http://GRATINGTHAI.com |

http: // www. .com | www. KanokMat.com | www.PongSa.com

FaceBook: https://www.facebook.com/weChancoN

Youtube: http://www.youtube.com/mktchancon

Twitter: http://twitter.com/ fibergrating

Google Plus: https : //plus.google.com/+ChanconTh

Pinterest: https://www.pinterest.com/FRPSteelGratingManholecover/boards/

Instagram: https://www.instagram.com/fibermanhole_gratingthai/

BlogSpot: http: //chanconfrpgrating.blogspot .com /