ฝาตะแกรงเหล็กบ่อพักท่อระบายน้ำ Carbon Steel Bar Grating

Special Size Type Steel Grating (Made to Order) ตะแกรงเหล็กสั่งทำขนาดและรูปแแบพิเศษ (งานสั่งผลิตตะแกรงระบายน้ำ เพิ่มปีก เสริมความสูง เจาะรูตามสั่ง ผิวกันลื่นรอยหยักฟันปลา เสริมแผ่นปิดผิวลายตีนเป็ด เสริมความกว้างเชื่อมต่อกัน รูปแบบพิเศษ)

#เกรตติ้งไทย โรงงานผู้ผลิตและจำหน่าย #ฝาตะแกรงเหล็กรางระบายน้ำ #ตะแกรงเหล็กฝาปิดท่อระบายน้ำ #ฝาตะแกรงเหล็กบ่อพักท่อระบายน้ำ #ตะแกรงขั้นบันไดเหล็ก #ตะแกรงเหล็ก #ตะแกรงปิดฝาท่อ #ตะแกรงท่อระบายน้ำ #ตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมชุบสังกะสีทนสนิม #ตะแกรงเหล็กฝาท่อ #Grating #GalvanizingSteelGrating #StailessGrating #SteelBarGrating #CarbonBarSteelGrating #StairTreadSteelGrating #HeavyDutyTrenchDrainGrates #HDGWeldedSteelFlatBarGrating #GratingStairTreads #HdgWeldedSteelFlatBarGrates #WeldingCARBONFlatBarSTEELGRATING #PlainSerratedSteelGrating #CustomSizesGrates

        ตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมสำเร็จรูปชุบกันสนิมของแชนคอน ใช้เหล็กบิดเกลียว twist rod กันลื่น เชื่อมเป็นเนื้อเดียวกันกับ เหล็กแผ่น Flat bar ด้วยระบบ CO2/MIG ซึ่งเป็นการ เชื่อมด้วยไฟฟ้าทำให้เนื้อเหล็กหลอมละลายเป็นเนื้อเดียวกัน โปรดตรวจสอบงานเชื่อมเพื่อเปรียบเทียบกับการใช้แรงงานคน รับประกันผลงานคุณภาพ ทั้งด้านความแข็งแรง ขนาดช่องรูเล็กที่มีรอยเชื่อมได้มาตรฐานเหมือนกันทุกจุด ตลอดจนงานชุบซิงค์กันสนิมหนากว่า 75 ไมครอน ทำให้แข็งแรงและทนทานต่อการสึกกร่อนได้นานกว่า

ลักษณะงานสั่งผลิตตะแกรงแบบพิเศษ Made-to-Order Special type Steel Grating

1. Serrated Steel Grating (non-slippery/skid Grating) ตะแกรงพื้นผิวเป็นรอยหยักฟันปลา(เซอเรตเกรตติ้ง ) โดยปกติแล้วขั้นตอนการผลิตเหมือนกับตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมชุบกันสนิม แต่เพิ่มขั้นตอนสร้างรอยหยักกันลื่นก่อนนำไปเชื่อม ราคาจึงแพงกว่าตะแกรงเหล็กปกติประมาณ 10-20%

2. Welded Steel Bar Grating for Trench Cover (without L-Angle prepared) ตะแกรงเหล็กระบายน้ำแบบมีปีกสองข้าง ใช้กับรางระบายน้ำที่ไม่ได้เตรียมบ่าเหล็กฉากไว้ก่อน จึงไม่สามารถใส่ตะแกรงลงไปได้พอดี หากวางตะแกรงลงไปบนร่องรางระบายน้ำต้องทำให้กว้างกว่าเพื่อไม่ให้ตะแกรงตกลงร่วงลงไป อีกทั้งตะแกรงที่วางนี้ก็จะสูงกว่าระดับพื้น เลยต้องทำปีกให้กางออกเพื่อให้ตัวตะแกรงสอดลงไปในช่องรางระบายน้ำ แต่รูปแบบเสริมปีกนี้ จะไม่แข็งแรง รถไม่สามารถวิ่งผ่านได้ เพราะความแข็งแรงจะอยู่บนปีกที่เชื่อมติดกับตะแกรง ดังนั้นไม่ว่า ตะแกรงจะหนาสูงแข็งแรงเพียงใด ก็ไม่ใช่เป็นจุดรองรับน้ำหนัก จุดที่ถ่ายน้ำหนักจะอยู่ที่ปีกสองข้างเท่านั้น ลักษณะตะแกรงเสริมปีกสองข้างแบบนี้ ไม่แนะนำให้ใช้รับแรงรถวิ่งผ่าน

3. High Adjust Welded Steel Bar Grating Design: การออกแบบเสริมความสูงของตะแกรงเหล็กให้เสมอกับพื้น กรณีรางระบายน้ำทำบ่าเหล็กฉากไว้ในร่องแล้ว แต่ความสูงไม่พอดีกับตะแกรงระบายน้ำสำเร็จรูป หรือต้องการลดงบประมาณไม่ต้องใช้ตะแกรงสูงขนาดเท่ากับบ่าที่รองรับไว้ มีวิธีแก้ปัญหาง่ายๆ โดยเสริมความสูงเข้าไปที่ตะแกรงระบายน้ำ หรือเสริมความสูงเข้าไปที่บ่าเหล็กฉากด้านล่าง โดยใช้แผ่นเหล็กหรือเหล็กกล่องเชื่อให้ติดกับบ่าด้านล่าง และวางตะแกรงระบายน้ำลงไป ทำให้ความสูงพอดีกับระดับพื้นผิว โดยไม่ต้องสั่งทำตะแกรงให้สูงมากเท่ากับความสูงของบ่ารองรับ เช่น บ่าออกแบบไว้สูงถึง 5cm. แต่ตะแกรงระบายน้ำสำเร็จรูปที่เรามีสูงเพียง 2.5cm. ก็ใช้เหล็กกล่องวางเชื่อมที่ด้านล่าง แล้ววางตะแกรงลงไปให้ระดับพอดีกับพื้นผิว ด้วยวิธีนี้ ทำให้ประหยัดต้นทุนลงไปได้เท่าตัว แถมความแข็งแรง ก็ยังให้รถวิ่งผ่านได้ตามปกติ ถ้าหากช่องระบายน้ำกว้างไม่เกิน 30cm. ตะแกรงระบายน้ำมาตรฐานที่บริษัทฯออกแบบมาก็สามารถรองรับรถขนาดใหญ่ให้วิ่งผ่านได้อย่างปลอดภัยอยู่แล้ว

4. Applied Size Assembly of Steel Grating การประยุกต์รวมความกว้างของแผ่นตะแกรงเหล็กมาตรฐาน ให้เข้ากับพื้นที่เฉพาะหน้างาน อีกหนึ่งทางเลือกสำหรับลูกค้าที่ต้องการใช้ตะแกรงเหล็กนอกเหนือขนาดมาตรฐาน ที่ทางบริษัทฯ จัดจำหน่าย เราสามารถนำความกว้างของแผ่นมาตรฐานมาเชื่อมหรือวางติดกันเพื่อให้ได้เป็นขนาดใหม่ตามลักษณะงานของแต่ละพื้นที่ได้ทันที ตัวอย่างการนำมาใช้เป็นชานพักขั้นบันได แผ่นปูพื้นทางเดินยกระดับ ขนาดมาตรฐานที่นำมารวมกันสามารถรวมกันได้ตั้งแต่ 2 3 4 5 .. แผ่น โดยรวมจากขนาดหน้ากว้างที่ต่างกันเข้าด้วยกัน เพื่อให้ได้เป็นขนาดใหม่ๆ

5. Peforated Safety Heel Guard Grating ตะแกรงเหล็กแผ่นปั๊มเจาะรูแล้วพับขอบขึ้นรูป(เพอฟอเรตเกรตติ้ง ฮีลการ์ด) สามารถเลือกวัสดุที่ใช้ในการผลิต เช่น อลูมิเนียม หรือ แสตนเลส แล้วนำมาเจาะรูในรูปแบบที่ต้องการ นำไปพับขอบ เป็นตะแกรงระบายน้ำไฮคล๊าส รุ่นพรีเมี่ยม หรูหราดูดีมีระดับ เสริมคุณค่าห้องน้ำหรือพื้นที่วางตะแกรงระบายน้ำ

การสั่งผลิตตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมชุบกันสนิม ขนาดพิเศษ / Steel Grating Special Size Made-to-Order Production

วิธีการสั่งผลิตตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมชุบกันสนิม ขนาดพิเศษ How to order Special Size Steel Grating Type

        นอกจาก ความกว้างxยาว ของแผ่นตะแกรงที่ลูกค้าต้องการแล้ว จำเป็นต้องกรอกข้อมูลเพิ่มเติมอีก 3 อย่างเกี่ยวกับ “หนา”, “สูง” , “รู” ดังนี้

 1. กว้าง x ยาว (ขนาดของแผ่นตะแกรง เช่น 25x100cm , 30x100cm )
 2. หนา (Bar Thickness) (ใช้เหล็กแผ่นหนากี่มิล 3mm หรือ 5mm หรือ 6mm, 7mm. etc.)
 3. สูง (Bar High) (ต้องการแผ่นเหล็กสูงจากพื้นถึงขอบบ่า 25mm หรือ 50mm หรือ สูง 75 หรือ สูง 100mm.)
 4. รู (Mesh Size) (ขนาดรูของช่องตะแกรง 3x10cm หรือ 4x10cm. หรือ 5x10cm. หรือ etc.)

แบบฟอร์มการสั่งผลิต เกรตติ้งตะแกรงเหล็กระบายน้ำขนาดพิเศษ (Steel Grating Special Size Made-to-Order Production)

 1. หลังจากได้รับข้อมูลตามแบบฟอร์มการสั่งผลิตที่ครบถ้วน ทางบริษัทฯ จะดำเนินการเช็คราคาเหล็กในปัจจุบัน แล้วเสนอราคาให้ทันที เมื่อลูกค้าตกลงสั่งผลิต ต้องวางมัดจำ 50% ก่อน เพื่อบริษัทจะส่งแบบ drawing ให้อนุมัติ
 2. แบบสั่งผลิตอย่างละเอียด (Drawing) จะส่งให้ลูกค้าตรวจสอบและยืนยัน ก่อนเริ่มต้นกระบวนการผลิต
 3. กรุณาคลิกในแบบฟอร์มด้านบนเพื่อดาวน์โหลดแบบฟอร์มการสั่งผลิตตะแกรงเหล็กขนาดพิเศษ แล้วกรอกข้อมูลให้ครบถ้วนสมบูรณ์ ส่งทาง Line: @iCHANCON เพื่อขอประเมินราคาก่อนการสรุปสั่งทำ
 4. กรณีงานสั่งทำขนาดพิเศษ ใกล้เคียงกับตารางการผลิตตะแกรงเหล็กขนาดพิเศษ ท่านสามารถเช็คราคา และสเปคตะแกรงเหล็กได้ทันที กว่า 400แบบ ตามตารางด้านล่าง ซึ่งเริ่มต้นจากกว้าง 35x100cm. จนถึง 100x100cm.

        ตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมสั่งทำขนาดพิเศษ ผลิตโดยใช้เหล็กบิดเกลียว Twisted Rod หนา 6-8mm เพื่อผสานเหล็กแผ่นเข้าด้วยกันอย่างแข็งแรง และออกแบบให้ป้องกันการลื่นไถลไปในตัว จุดสำคัญอยู่ที่การเชื่อมเป็นเนื้อเดียวกันกับเหล็กแผ่น Flat bar โดยเชื่อมด้วยระบบ CO2/MIG ซึ่งเป็นการเชื่อมด้วยไฟฟ้าทำให้เนื้อเหล็กหลอมละลายเป็นเนื้อเดียวกัน (โปรดตรวจสอบงานเชื่อมเปรียบเทียบกับการใช้แรงงานคนเชื่อม) รับประกันงานคุณภาพความแข็งแรงที่ลูกค้าต้องพิสูจน์ก่อนตัดสินใจ โดยพิจารณาจาก ขนาดช่องรูเล็กได้มาตราฐานเหมือนกัน รอยเชื่อมหลอมเป็นเนื้อเดียวทุกด้าน งานชุบซิงค์หนากว่า 75 ไมครอนได้ตามมาตรฐาน ทำให้แข็งแรงและทนทานต่อการสึกกร่อนได้นานกว่า งานชุบเร็วแบบบางและการเคลือบพ่นทาสี
Special Made-to-Order Hotdip Galvanized Welded Bar Steel Grating งานสั่งผลิต แบบพิเศษ ตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมสำเร็จรูปชุบจุ่มร้อนกันสนิม
(เพิ่มปีก เสริมความสูง เจาะรูตามตามสั่ง ผิวกันลื่นรอยหยักฟันปลา เสริมแผ่นปิดผิวลายตีนเป็ด เสริมความกว้างเชื่อมต่อกัน ฯลฯ)

Special Size Type Steel Grating Drawing (Made to Order) แบบดรอว์อิ้งสเป๊คงานสั่งผลิต ตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อบชุบกันสนิม ในรูปแบบและขนาดพิเศษต่างๆ ตะแกรงเหล็กสั่งทำขนาดและรูปแแบพิเศษ (งานสั่งผลิตตะแกรงระบายน้ำ เพิ่มปีก เสริมความสูง เจาะรูตามสั่ง ผิวกันลื่นรอยหยักฟันปลา เสริมแผ่นปิดผิวลายตีนเป็ด เสริมความกว้างเชื่อมต่อกัน รูปแบบพิเศษ)

ข้อมูลแบบการสั่งผลิตดรอว์อิ้งตามตัวอย่างด้านล่าง เป็นเพียงส่วนหนึ่งของงานสั่งผลิตตะแกรงสั่งทำรูปแบบและขนาดพิเศษ รายละเอียดเพิ่มเติม กรุณาสอบถามหรือเช็คจากตารางข้างต้น

Anti-Slip Stair Tread Nosing Cover Ladder Steel Grating ตะแกรงขั้นบันไดเหล็ก พร้อมจมูกบันไดกันลื่น มีฐานด้านข้างปรับระดับยึดได้

Welded Steel Bar Grating for Trench Cover (without L-Angle prepared) ตะแกรงเหล็กระบายน้ำแบบมีปีกสองข้าง (กรณีไม่ได้ทำบ่าเหล็กฉากรองรับ)

ในกรณีที่มีรางระบายน้ำเดิมอยู่แล้ว แต่ไม่ได้ออกแบบให้มีบ่ารองรับรูปตัวแอลไว้ ถ้าต้องทำตะแกรงระบายน้ำไปวางไว้ด้านบน จะทำให้พื้นไม่เสมอกัน และไม่ปลอดภัยจากการเคลื่อนตัวของตะแกรงที่อยู่ด้านบนได้ วิธีนี้จึงถือเป็นงานแก้ไข กรณีไม่มีการเตรียมบ่ารับ จะต้องทำปีกเป็นเหล็กแผ่นยื่นออกมาทั้งสองข้าง แม้จะทำให้ไม่แข็งแรงมาก ผิวสะดุดเล็กน้อย แต่ก็ทำให้แผ่นตะแกรงไม่เคลื่อนตัวหลุดไปมา ปลอดภัยและดูสวยงามกว่า

ใช้กับรางระบายน้ำที่ไม่ได้เตรียมบ่าเหล็กฉากไว้ก่อน จึงไม่สามารถใส่ตะแกรงลงไปได้พอดี หากวางตะแกรงลงไปบนร่องรางระบายน้ำต้องทำให้กว้างกว่าเพื่อไม่ให้ตะแกรงตกลงร่วงลงไป อีกทั้งตะแกรงที่วางนี้ก็จะสูงกว่าระดับพื้น เลยต้องทำปีกให้กางออกเพื่อให้ตัวตะแกรงสอดลงไปในช่องรางระบายน้ำ แต่รูปแบบเสริมปีกนี้ จะไม่แข็งแรง รถไม่สามารถวิ่งผ่านได้ เพราะความแข็งแรงจะอยู่บนปีกที่เชื่อมติดกับตะแกรง ดังนั้นไม่ว่า ตะแกรงจะหนาสูงแข็งแรงเพียงใด ก็ไม่ใช่เป็นจุดรองรับน้ำหนัก จุดที่ถ่ายน้ำหนักจะอยู่ที่ปีกสองข้างเท่านั้น ลักษณะตะแกรงเสริมปีกสองข้างแบบนี้ ไม่แนะนำให้ใช้รับแรงรถวิ่งผ่าน

High Adjust Welded Steel Bar Grating Design: การออกแบบเสริมความสูงของตะแกรงเหล็กให้เสมอกับพื้น

กรณีบ่ารับตัวแอล ออกแบบไว้สูงกว่าความสูงตะแกรง ถ้าจะทำให้ตะแกรงสูงเสมอกับพื้นต้องปรับขนาดเหล็กให้สูงเท่ากันทั้งหมด ต้องใช้งบมากและอาจเกินความจำเป็นทั้งที่บริเวณนั้นไม่มีรถวิ่งผ่านด้านบน เพื่อประหยัดงบและทำให้ตะแกรงสามารถวางเสมอกับพื้นได้ เราเพียงแต่เสริมเฉพาะด้านข้างของตะแกรงให้พอดีกับบ่ารับ ตัวอย่างรูปการเสริมความสูงของตะแกรง เช่น เพิ่มความสูงจาก 25mm. เป็น 50mm.

ฝาตะแกรงเหล็กบ่อพักท่อระบายน้ำ Carbon Steel Bar Grating

Welded Steel Bar Grating for Trench Cover Drawing (without L-Angle prepared)


Serrated Steel Grating (non-slippery/skid Grating) ตะแกรงพื้นผิวเป็นรอยหยักฟันปลา(เซอเรตเกรตติ้ง ) โดยปกติแล้วขั้นตอนการผลิตเหมือนกับตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมชุบกันสนิม แต่เพิ่มขั้นตอนสร้างรอยหยักกันลื่นก่อนนำไปเชื่อม ราคาจึงแพงกว่าตะแกรงเหล็กปกติประมาณ 10-20%

ฝาตะแกรงเหล็กบ่อพักท่อระบายน้ำ Carbon Steel Bar Grating #SpecialSizeTypeSteelGrating #ตะแกรงเหล็กสั่งทำขนาดและรูปแแบพิเศษ

คำแนะนำในการสั่งผลิต ตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมสั่งทำขนาดหรือรูปแบบพิเศษ Made-to-Order Steel Grating Process Instruction

1) ให้ลูกค้ากรอกแบบฟอร์มการสั่งผลิต ให้ครบถ้วน นอกจาก ความกว้างxยาว ของแผ่นตะแกรงที่ลูกค้าต้องการแล้ว จำเป็นต้องกรอกข้อมูลเพิ่มเติมอีก 3 อย่างเกี่ยวกับ “หนา”, “สูง” , “รู”

2) หลังจากบริษัทฯ ได้รับข้อมูลตามแบบฟอร์มการสั่งผลิตที่ครบถ้วน ทางบริษัทฯ จะดำเนินการเช็คราคาเหล็กในปัจจุบัน แล้วเสนอราคาให้ทันที เมื่อลูกค้าตกลงสั่งผลิต ต้องวางมัดจำ 50% ก่อน เพื่อบริษัทจะส่งแบบ drawing ให้อนุมัติ

3) แบบสั่งผลิตอย่างละเอียด (Drawing) จะส่งให้ลูกค้าตรวจสอบและยืนยัน ก่อนเริ่มต้นกระบวนการผลิต

4) กรุณาคลิกในแบบฟอร์มด้านบนเพื่อดาวน์โหลดแบบฟอร์มการสั่งผลิตตะแกรงเหล็กขนาดพิเศษ แล้วกรอกข้อมูลให้ครบถ้วนสมบูรณ์ ส่งทาง Line: @iCHANCON เพื่อขอประเมินราคาก่อนการสรุปสั่งทำ

5) กรณีงานสั่งทำขนาดพิเศษ ใกล้เคียงกับตารางการผลิตตะแกรงเหล็กขนาดพิเศษ ท่านสามารถเช็คราคา และสเปคตะแกรงเหล็กได้ทันที กว่า 400แบบ ตามตารางด้านล่าง ซึ่งเริ่มต้นจากกว้าง 35x100cm. จนถึง 100x100cm.

นอกจากตะแกรงขนาดมาตรฐานที่บริษัทเตรียมสต๊อคพร้อมรับสินค้าได้ทันที กรณีที่ลูกค้าต้องการนอกเหนือจากขนาดที่แสดงในตารางราคา ลูกค้าสามารถเทียบสเปค โดยคำนวณได้จาก ราคาต่อตารางเมตร ได้ทันที แต่ถ้าเป็นกรณีที่ต้องการลักษณะและวัสดุที่แตกต่างออกไป เช่น ตะแกรงรอยหยักฟันปลากันลื่น(Serrated) ลูกค้าสามารถส่งแบบที่มีรายละเอียด หนา รู สูง เข้ามาสอบถามได้ทางอีเมล์

Made to order / Applying Standard Galvanized Bar Steel Grating การประยุกต์รวมความกว้างของแผ่นตะแกรงเหล็กมาตรฐาน ให้เข้ากับพื้นที่เฉพาะหน้างาน

        ฝาตะแกรงเหล็กบ่อพักท่อระบายน้ำ Carbon Steel Bar Grating อีกหนึ่งทางเลือกสำหรับลูกค้าที่ต้องการใช้ตะแกรงเหล็กนอกเหนือขนาดมาตรฐาน ที่ทางบริษัทฯ จัดจำหน่าย เราสามารถนำความกว้างของแผ่นมาตรฐานมาเชื่อมหรือวางติดกันเพื่อให้ได้เป็นขนาดใหม่ตามลักษณะงานของแต่ละพื้นที่ได้ทันที ตัวอย่างการนำมาใช้เป็นชานพักขั้นบันได แผ่นปูพื้นทางเดินยกระดับ ขนาดมาตรฐานที่นำมารวมกันสามารถรวมกันได้ตั้งแต่ 2 3 4 5 .. แผ่น โดยรวมจากขนาดหน้ากว้างที่ต่างกันเข้าด้วยกัน เพื่อให้ได้เป็นขนาดใหม่ๆ ดังนี้

 • 1 pcs: → 25/30 cm.
 • 2 pcs: → 50/55/60 cm. (Ex. 25+30=55)
 • 3 pcs: → 75/80/85/90 cm. (Ex. 25+25+25=75, 25+30+30=85)
 • 4 pcs: → 100/105/110/115/120 cm. (Ex. 30+30+30+25=115)

อีกหนึ่งทางเลือกสำหรับลูกค้าที่ต้องการใช้ตะแกรงเหล็กนอกเหนือจากขนาดมาตรฐานที่ทางบริษัทฯ จัดจำหน่าย ขนาดมาตรฐานคือ กว้าง x ยาว : 250 x 1000 mm. และ 300 x 1000 mm.

#เกรตติ้งตะแกรงเหล็ก #ตะแกรงระบายน้ำ #SteelGrating

ข้อดีการประยุกต์รวมความกว้างของแผ่นตะแกรงเหล็กมาตรฐาน ให้เข้ากับพื้นที่เฉพาะหน้างาน

 1. ประหยัดเวลา สามารถสังซื้อและรับสินค้าได้ทันที เพราะมีสต็อกมากกว่า 5,000 ชิ้น พร้อมส่ง โดยไม่ต้องรอขั้นตอนการสั่งผลิต ที่โดยทั่วไปต้องใช้เวลาทั้งเชื่อมและชุบทนสนิมกว่า 15-30 วัน
 2. ราคาถูกกว่าสั่งผลิต เพราะประหยัดต้นทุน ในการสั่งผลิตตามขนาดที่ลูกค้าต้องการ อาจต้องคำนวณราคาวัตถุดิบใหม่ เพิ่มขั้นตอนการเชื่อมและส่งไปชุบกันสนิม
 3. ได้รับสินค้าที่มีคุณภาพสูง เพราะกระบวนการผลิตที่ได้มาตรฐาน เป็นงานเชือมแบบ Robot ทำให้สินค้าทุกชิ้นมีขนาดเท่ากัน รอยเชื่อมและชุบหลอมเป็นเนื้อเดียวกันทุกด้าน
 4. สินค้าเป็นขนาดมาตรฐาน ลูกค้า สามารถกำหนดขนาดรางได้ทันทีโดยไม่ต้องคำนวณรายละเอียดเพิมเติม เพียงแต่ต้องแต้มรอยเชื่อมด้วยสีชุบทนสนิมอีกครั้งหลังรวมกัน
 5. เคลือบผิวด้วยวิธีการชุบสังกะสีแบบ Hot dip Galvanizing ความหนาไม่น้อยกว่า 75 ไมครอน ตามมาตรฐาน ASTM A123, ASTM B6 (ไม่ใช่ใช้สีกันสนิมพ่น/ทา เหมือนร้านทำเหล็กดัดทั่วไป ซึ่งทำให้เหล็กผุกร่อนง่ายกว่างาน ชุบHDG)

วิธีการติดตั้ง บ่าเหล็กฉาก ให้กว้างสูงพอดีกับขนาดของ ตะแกรงระบายน้ำ Designing L-Angle and Grating Size

วิธีการเผื่อระยะความกว้าง สูง ของเหล็กฉากบ่ารับแผ่นตะแกรง

        ควรออกแบบเตรียมบ่ารับให้กว้างและสูงพอดีกับแผ่นตะแกรง เพื่อความแข็งแรงและปลอดภัยของการใช้งาน การติดตั้งตะแกรงระบายน้ำจะต้องออกแบบเตรียมบ่ารองรับให้กว้างและสูงพอดีกับแผ่นตะแกรงระบายน้ำ โดยมาตรฐานทั่วไป ตะแกรงเหล็กและพลาสติคมีความกว้าง 2 ขนาด ได้แก่กว้าง 25cm. และ 30cm. ดังนั้นบ่ารับตะแกรง(รูปตัว L) จะต้องใช้เหล็กฉากวางลงไปก่อนเทคอนกรีต โดยเว้นความสูงไว้ 25-30mm. (ขึ้นอยู่กับประเภทของตะแกรง) เพื่อให้ตะแกรงที่วางลงไปเสมอพอดีกับพื้น ไม่สะดุดเวลารถเข็นหรือคนเดินผ่าน ส่วนความกว้างของบ่ารับเมื่อวัดแล้วจะต้องเว้นเผื่อไว้ 6-10mm. ดังนี้

ระยะความกว้างของบ่ารับแผ่นเกรตติ้ง จะต้องบวกเพิ่มข้างละ 3-5mm.รวม 2 ข้างเป็น 6-10mm. เพื่อให้สามารถวางแผ่นตะแกรงลงไปได้พอดี ไม่แน่นหรือหลวมเกินไป

Ex-1 กรณีใช้ตะแกรง กว้าง 25cm. จะต้องเตรียมบ่ารับเผื่อไว้ = 25.5-26.0 cm.
Ex-2 กรณีใช้ตะแกรง กว้าง 30cm. จะต้องเตรียมบ่ารับเผื่อไว้ = 30.5-31.0 cm.


รูปภาพแสดง วิธีการติดตั้งเหล็กฉาก รองรับตะแกรงระบายน้ำ

ความสูง ของเหล็กฉากที่เหมาะสม เพื่อให้ตะแกรงไม่ต่ำหรือสูงกว่าระดับพื้น ไม่สะดุดมีเสียงดัง ใช้เหล็กฉากรองรับ วางลงไปก่อนเทคอนกรีต ให้พอดีกับความสูงตะแกรง โดยปกติเหล็กฉาก สูง 25-30 มม. (เคลียร์ใน หรือ L ใน) ความสูงของเหล็กฉากควรเท่ากันพอดีกับความสูงของตะแกรงที่นำมาวาง เพื่อให้ตะแกรงที่วางลงไปเสมอพอดีกับพื้น ไม่สะดุดเวลารถเข็นหรือคนเดินผ่าน

ความกว้าง ของเหล็กฉากที่เหมาะสม เพื่อให้สามารถวางตะแกรงได้ไม่คับแน่นหรือร่วงหล่นลงไป

ส่วนความกว้างของบ่ารับเมื่อวัดแล้วจะต้องเว้นเผื่อความกว้างของตะแกรงจริงๆ ไว้ 5-10mm. ดังนั้น ระยะความกว้างของบ่ารับแผ่นตะแกรงเกรตติ้ง จะต้องบวกเพิ่มข้างละ 3-5mm. รวม 2 ข้างเป็น 6-10mm.

ขั้นตอน วิธีการติดตั้งเหล็กฉาก บ่ารองรับ ตะแกรงระบายน้ำ Steel gully gutter Grating installation

CONTACT US : CHANCON GRATINGTHAI
ติดต่อ บจก.แชนคอน – บจก.เกรตติงไทย

แชนคอน ผู้ผลิตที่เชี่ยวชาญโดยเฉพาะด้าน ระบบงานฝาตะแกรงระบายน้ำสำเร็จรูป แผ่นปูพื้นทางเดิน แผ่นพื้นยกระดับ ตะแกรงดักขยะข้างฟุตบาท ตะแกรงขั้นบันได แผ่นพื้นยกระดับน้ำหนักเบา ฝาบ่อชำระล้าง ฝาท่อปิดบ่อพัก แผ่นพื้นในลานผลิตเอนกประสงค์ แผ่นรองปูรอบเครื่องจักรกันลื่น แผ่นทางเดินด้านบนระบบบำบัดน้ำเสีย แผ่นกันลื่นขั้นบันไดเหล็กในโรงงาน กระดานเพ็กบอร์ดแขวนเครื่องมือ PegBoard Hooks ทนทานต่อการสึกกร่อนจากทั้งน้ำเค็ม ฝนกรด ปัญหาสนิมและสารเคมี

Grating_Manhole_Expert | โรงงานผู้ผลิต ขายส่ง-ปลีก | รับสมัคร ตัวแทนจำหน่าย Sales, Dealer, Agent, Distributor || บริษัทแชนคอน โรงงานผู้ผลิตและจำหน่าย FRP Grating ตะแกรงรางระบายน้ำ ตะแกรงทางเดิน ฝาปิดบ่อครอบท่อพักระบบบำบัดน้ำเสีย

CHANCON Co., Ltd. | GratingThai Co., Ltd. ||  (Head office ตรงข้ามเซ็นทรัลพระราม2) เลขที่ 199 ซอยท่าข้าม21/1 แสมดำ บางขุนเทียน กรุงเทพมหานคร ประเทศไทย | 199 Takham21/1 Takham Road, Bangkhuntien Bangkok Thailand 10150 Mobile Phone(Sales): 081 932 7894, 061 647 0184-6     Tel: 02 451 0780-1, Fax: 02 451 0786

E-mail: mkt@chancon.co.th   |     Line@: @ChanCon

Website: http://www.CHANCON.co.th   |   www.GratingThai.co.th | http://GRATINGTHAI.com |  

http://www.ตะแกรงไฟเบอร์กลาส-ฝาบ่อเหล็กฝาท่อ.com | www.KanokMat.com | www.PongSa.com

FaceBook: https://www.facebook.com/weChancoN

Youtube: http://www.youtube.com/mktchancon

Twitter: http://twitter.com/fibergrating

Google Plus: https://plus.google.com/+ChanconTh

Pinterest: https://www.pinterest.com/FRPSteelGratingManholecover/boards/

Instagram: https://www.instagram.com/fibermanhole_gratingthai/

BlogSpot: http://chanconfrpgrating.blogspot.com/

ภาษาอังกฤษ

Steel grating cover, manhole, drain pipe, Carbon Steel Bar Grating

Special Size Type Steel Grating (Made to Order) (Production order, drainage grate, add wings, add height, perforate according to order Anti-slip surface, notches, serrations Reinforced flap-foot pattern cover Add width, connect with each other, a special pattern)

# Grating Thailand Manufacturer and distributor #Steel drain grate cover #Steel grating, manhole cover #Steel grate cover, manhole, drain #Steel grating #Steel grating #Pipe cover grate #Drain grate #Rust resistant galvanized welded steel grating #Steel Grating, Pipe Cap, #Grating #GalvanizingSteelGrating #StailessGrating #SteelBarGrating #CarbonBarSteelGrating #StairTreadSteelGrating #HeavyDutyTrenchDrainGrates #HDGWeldedSteelFlatBarGrating #GratingStairTreads #HdgWeldedSteelFlatBarGrainGratingSteels

        Chancon’s rust-proof welded steel plate Using a twist rod, non-slip, homogeneous welding with a flat bar with CO2 / MIG system, which is electric welding, resulting in a homogeneous molten steel content. Please check welding work for comparison with manual labor. Guaranteed quality work Both in strength The size of the small holes with the same standard welds at all points. As well as rust-proof zinc plating, thicker than 75 microns, making it stronger and more resistant to corrosion

Work order to produce a special sieve Made-to-Order Special type Steel Grating

 1. Serrated Steel Grating (non-slippery / skid Grating) serrated surface grating (serrated grating) normally the production process is the same as welded steel grating. Rustproof plating But add a step to create anti-slip notches before welding Price is about 10-20% more expensive than normal steel grating.
 2. Welded Steel Bar Grating for Trench Cover (without L-Angle prepared). To be used with a drain gutter that has not pre-installed the angle iron shoulder. Therefore unable to fit the sieve to fit If the grate is placed on top of the drain groove, make sure it is wider so that it does not fall down. Also, the grid that is placed is higher than the floor level. So the wings had to be spread out so that the grate was inserted into the drain hole. But this form of wing reinforcement is not strong, the car cannot pass through. Because strength will be on the wings that are connected to the grid So no matter How thick will the grate be, how strong it is? Is not a point to support weight The point where the weight is taken is only on the two wings. Characteristics of the reinforcing mesh on two sides like this It is not recommended to use the force of the passing vehicle.
 3. High Adjust Welded Steel Bar Grating Design: the design of reinforcing the height of the steel grating to be even with the floor. In the case of the drainage gutter, the angled shoulder is already placed in the groove. But the height does not fit with the finished drainage grate Or want to reduce the budget, do not have to use a sieve that is the same size as the shoulder support There is a simple solution. By adding height to the drainage grate Or add height to the shoulder angle iron below By using a steel plate or a box steel believed to be attached to the shoulder below And put the drainage grate into it Make the height fit to the surface level Without having to order the grate as high as the height of the shoulder support, such as designed shoulder height up to 5cm. But the finished grate that we have a height of only 2.5cm. Then put the sieve down so that it is level with the surface in this way, saving the cost twice. Plus strength Still allow the car to pass through normally If the drain channel is no more than 30cm wide. The standard drainage grille that the company has designed can accommodate a large vehicle to run through safely anyway.
 4. Applied Size Assembly of Steel Grating. Application of the width of the steel grating plate. standard To fit in the work area Another option for customers who want to use non-standard grating. That the company distributes, we can use the width of the standard sheet to be welded or placed next to each other to get a new size according to the job nature of each area immediately An example of using it as a staircase Elevated walkway floor mat The standard sizes that are combined can be combined from 2 3 4 5 .. Sheets from different widths together. To get a new size.
 5. Peforated Safety Heel Guard Grating, steel grating, stamping plate, punched holes and folded edge forming (Perforate Grating Heal Guard) can choose materials used in production such as Aluminum or stainless steel and then drilled holes in the form you want to fold the edge into a high-glass drainage grate. Premium version Luxury and classy Enhance the value of the bathroom or the area where the drain grate is placed

The order grill plate steel-welded, plated, rust-size / Steel Grating Special Size Made-to

How to order grill plate steel-welded, plated, rust sizes How to order Special Size Steel Grating Type

        the width x length. Of the sieve plate that the customer needs Three additional information is required about “Thickness”, “Height”, “Hole”:

Width x Length (Size of grating such as 25x100cm, 30x100cm)

Thickness (Use 3mm or 3mm steel sheet). 5mm or 6mm, 7mm. Etc.)

High (Bar High) (need steel plate height from floor to shoulder edge 25mm or 50mm or height 75 or height 100mm.)

Hole (Mesh Size) (hole size of grating 3x10cm or 4x10cm. Or 5x10cm. Or etc.)

 

Production order form Steel Grating Special Size Made-to-Order Production

After receiving the complete production order form, the company will check the current steel price. And bid immediately When the customer agrees to produce a 50% deposit first, the company will send a drawing to approve

a detailed production order (Drawing) will be sent to the customer for inspection and confirmation. Before starting the production process

Please click on the form above to download a special size steel grating order form. And fill out the information completely and send via Line: @iCHANCON to request an estimate of the price before finalizing the order

In the event of a special size order It is close to the production schedule of special steel grating. You can check the price. And the steel grating specification is instantly more than 400 types as shown in the table below. Which starts from 35x100cm wide. Until 100x100cm.

Quotation of welded steel grating with rust-proof coating. Made to order special sizes, more than 400 types | Made-to-Order Special Size Carbon Steel Grating Quotation

        Drainage steel grating Usually there is a stock, ready to receive immediately. For the standard size, width 25cm. And 30cm. Length 1 meter, but for special size other than standard, the company would like to offer price according to the original design, such as 35x100cm., 40x100cm, 45x100cm, up to the largest size 85x100cm, 90x100cm. , 95x100cm, 100x, 100cm. Customers can view the size, width, length, thickness, steel sheet. Steel plate height Grate hole Which has a wide variety to choose from As per the information in the table below as follows:

Table 1/2: Quotation of welded steel grating with anti-rust coating. Made to order, special size | Made-to-Order Size: 35x100cm. – 65x100cm.

  Starting from size width x length: 35 x 100 cm .. until .. 65 x 100 cm.

* Prices presented above in the table Excluding VAT (VAT) and shipping (is the factory pick-up price)

** It takes 15-21 working days after receiving the 50% deposit and signing approval of the production order drawing.

Price Table 2 / 2: Quotation of rust-proof welded steel grating Made to order, special size | Made-to-Order Size: 70x100cm. – 100x100cm.

Starting from size width x length -> 70 x 100 cm .. until .. 100 x 100 cm.

* Prices presented above in the table Excludes tax (VAT) and shipping (the price of goods at the factory)

** Production takes 15-21 working days after receiving 50% deposit and signed authorization form to order Drawing and

instructions on how to order. manufacture Stainless steel grating Made to order special size

    1) If the hole height and thickness are the same as in the table But different in width or length, customers can calculate the price themselves immediately Compared from price per square meter In the above table And then multiply the sieve area that the customer needs

    2) In case of other types of grating In addition to tables such as non-slip grating, serrated serrations (serrated), stainless steel grating, aluminum grating, stamping plate Please ask for more information. By sending information by email To double-check

    3) for the production of sheet steel grid connection and then electro-plated, rust 15-21 days: Made to order hot dippped steel grating

Grating, made to order, special production, welded steel grating, finished, hot dip dipped, rust-proof Anti-slip surface, notches, serrations Reinforced flap-foot pattern cover Extra width connected together, etc.),

        welded steel grating, made to order, special sizes. Produced by twisted steel, Twisted Rod thickness 6-8mm to blend the steel sheet together for strength. And designed to prevent slipping in the body The key point is the homogeneous welding of the flat bar by welding with the CO2 / MIG system, which is electric welding to homogeneous molten steel. (Please check the welding work compared with the labor of welding workers) Guarantee the quality of the strength that customers have to prove before making a decision. Considering The size of the small hole is the same standard. The welds are forged on all sides. Zinc plating work with a thickness of more than 75 microns as standard. Making it stronger and more resistant to corrosion longer Thin fast plating and painting coating

Special Size Type Steel Grating Drawing (Made to Order) Drawing Specs Production order Steel grating with anti-rust coating. In various styles and special sizes Steel grating to order, special size and shape. (Production order, drainage grate, add wings, add height, perforate according to order Anti-slip surface, notches, serrations Reinforced flap-foot pattern cover Adding width, connecting to each other, special format) .Data drawing

order production as shown in the example below. It is only part of the work to order the grating made to order, special patterns and sizes. More details Please inquire or check from the table above.

 

Anti-Slip Stair Tread Nosing Cover Ladder Steel Grating With anti-slip stair nosing With adjustable lateral base

Welded Steel Bar Grating for Trench Cover (without L-Angle prepared). (In the case of not making the bracket shoulder support)

in case of the existing drainage gutter. But not designed to have an L-shaped shoulder support If a drain grate must be placed on top Will make the floor uneven And it is not safe from the movement of the grid at the top This method is considered a revision work. If there is no shoulder preparation The wings must be made of sheet iron, protruding on both sides. Even if it is not very strong Slightly stumbling skin But made the sieve not move around Safer and more beautiful

To be used with a drain gutter that has not pre-installed the angle iron shoulder. Therefore unable to fit the sieve to fit If the grate is placed on top of the drain groove, make sure it is wider so that it does not fall down. Also, the grid that is placed is higher than the floor level. So the wings had to be spread out so that the grate was inserted into the drain hole. But this form of wing reinforcement is not strong, the car cannot pass through. Because strength will be on the wings that are connected to the grid So no matter How thick will the grate be, how strong it is? Is not a point to support weight The point where the weight is taken is only on the two wings. Characteristics of the reinforcing mesh on two sides like this It is not recommended to use the car through the load.

High Adjust Welded Steel Bar Grating Design: the design of reinforcing the height of the steel grating to be even with the floor.

In the case of shoulder receiving L Designed to be higher than the grating height If you want the grate to be level with the floor, you will need to adjust the size of the steel to the same height. It takes a lot of budget and may be more than necessary even though there are no cars running through the top area. To save money and make the grate can be placed on top of the floor. We only add the side of the grill to fit the shoulder. Example of grating height enhancement such as increasing the height from 25mm. To 50mm.

Steel grating cover, manhole, manhole, Carbon Steel Bar Grating

Welded Steel Bar Grating for Trench Cover Drawing (without L-Angle prepared)

Serrated Steel Grating (non -slippery / skid Grating) Serrated surface grating (serrated grating) normally the manufacturing process is the same as the rust-proof welded steel grating. But add a step to create anti-slip notches before welding The price is about 10-20% more expensive than normal steel grating, steel grating

cover, manhole, drain pipe, Carbon Steel Bar Grating #SpecialSizeTypeSteelGrating. # Steel grating to order, special size and shape

Production order instructions Welded steel grating, made to order, special size or shape. Made-to-Order Steel Grating Process Instruction

1) Let the customer complete the production order form besides the width x length. Of the sieve plate that the customer needs 3 additional information is required on “thick”, “tall”, “hole”.

2) After the company. Receive information according to the complete production order form, the company will check the current steel price. And bid immediately When the customer agrees to produce a 50% deposit first, the company will send the drawing for approval.

3) A detailed production order (Drawing) will be sent to the customer for inspection and confirmation. Before starting the production process.

4) Please click on the form above to download the special size steel grating order form. Then fill out the information completely and send via Line: @iCHANCON to request an estimate of the price before finalizing the order.

5) In case of a special size order. It is close to the production schedule of special steel grating. You can check the price. And the steel grating specification is instantly more than 400 types as shown in the table below. Which starts from 35x100cm wide. Up to 100x100cm.

In addition to the standard size grating that the company has prepared stock ready to receive the product immediately. If the customer wants other than the size shown in the price table Customers can compare specifications By calculating from The price is per square meter immediately, but if it is a case that requires a different style and material such as serrated grating, customers can send a design with a high profile, hole thickness, to inquire via email

Made to order. / Applying Standard Galvanized Bar Steel Grating Application included the width of standard steel grating plate. To fit in the work area

        Steel grating cover, manhole, manhole, Carbon Steel Bar Grating, another option for customers who want to use steel grating beyond the standard size. That the company distributes, we can use the width of the standard sheet to be welded or placed next to each other to get a new size according to the job nature of each area immediately An example of using it as a staircase Elevated walkway floor mat The standard sizes that are combined can be combined from 2 3 4 5 .. Sheets from different widths together. To get a new size as follows:

1 pcs: → 25/30 cm.

2 pcs: → 50/55/60 cm. (Ex. 25 + 30 = 55)

3 pcs: → 75/80/85/90 cm. (Ex. 25 + 25 + 25 = 75, 25 + 30 + 30 = 85)

4 pcs: → 100/105/110/115/120 cm. (Ex. 30 + 30 + 30 + 25 = 115)

one way. Choose for customers who want to use steel grating apart from the standard size that the company distributes, the standard size is width x length: 250 x 1000 mm. And 300 x 1000 mm.

# Steel grating #Drainage grate #SteelGrating

Application advantages include width of standard steel grating plate. To match the areawork site,

at thesaving time, able to order and receive the product immediately Because there are more than 5,000 pieces in stock, ready to be delivered without having to wait for the production process. In general, it takes both welding and rust-resistant plating over 15-30 days,

cheaper than ordering production. Because cost savings In order to produce the size that the customer needs May need to recalculate the price of raw materials Increase the welding process and send it to rust-proof plating.

Get a high quality product. Because of the standardized production process It is a robot connecting work so every product is the same size. Homogeneous welds and plating on all sides

The product is standard size, customers can determine the rail size immediately without having to calculate additional details. Only need to paint the welds with rust-resistant paint again after the combination

Coated with Hot dip Galvanizing method, thickness not less than 75 microns in accordance with ASTM A123, ASTM B6 (not spray / paint anti-rust paint) Like a typical wrought iron salon Which makes it easier to corrode than HDG)

. Drainage grating Designing L-Angle and Grating Size

Method for the width of the height of the angle steel shoulder receive the grating plate.

        Should be designed to accommodate the shoulder width and height to fit the grille. For strength and safety of use To install the drain grate, the shoulder support must be wide and high enough to fit the drain grate. In general There are two sizes of steel and plastic grating: 25cm. Wide and 30cm. Therefore, the sieve shoulder (L-shape) must be placed with angle steel before pouring concrete. Leave a height of 25-30mm. (Depending on the type of grating) so that the grate is placed on it always fits on the floor. Do not stumble on a wheelchair or passerby As for the width of the shoulder, when measured, must leave an allowance of 6-10mm. As follows,grating

the width of the shoulder accept theplate. Must be added to each side 3-5mm. Total 2 sides is 6-10mm. To be able to place the sieve plate down to fit. Not tight or too loose

Ex-1 using the grid width 25cm. Should be prepared to receive the allowance = 25.5-26.0 cm.

Ex-2 in the sieve width 30cm. I would have been prepared to shoulder a = 30.5-31.0 cm.

Pictures. Show me how to install angle iron. Support for drainage grate

, suitable height of angle iron So that the grate is not lower or higher than the floor level Not stumbling, noisy Use an angle iron to support it. Put it down before pouring concrete To fit the grating height โดยปกติเหล็กฉาก สูง 25-30 มม. (เคลียร์ใน หรือ L ใน) ความสูงของเหล็กฉากควรเท่ากันพอดีกับความสูงของตะแกรงที่นำมาวาง เพื่อให้ตะแกรงที่วางลงไปเสมอพอดีกับพื้น ไม่สะดุดเวลารถเข็นหรือคนเดินผ่าน

ความกว้าง ของเหล็กฉากที่เหมาะสม เพื่อให้สามารถวางตะแกรงได้ไม่คับแน่นหรือร่วงหล่นลงไป

ส่วนความกว้างของบ่ารับเมื่อวัดแล้วจะต้องเว้นเผื่อความกว้างของตะแกรงจริงๆ ไว้ 5-10mm. ดังนั้น ระยะความกว้างของบ่ารับแผ่นตะแกรงเกรตติ้ง จะต้องบวกเพิ่มข้างละ 3-5mm. รวม 2 ข้างเป็น 6-10mm.

ขั้นตอน วิธีการติดตั้งเหล็กฉาก บ่ารองรับ ตะแกรงระบายน้ำ Steel gully gutter Grating installation

 

 

CONTACT US: CHANCON GRATINGTHAI

contact CO., LTD chat Lincoln – CO., LTD grating Thailand

Chantilly Connecticut manufacturers that specialize in particular areas. The finished drainage grate cover system Walkway floor mat Elevated floor slabs The garbage trap next to the footpath Step sieve Lightweight raised floor decks Cleaning well Manhole cover Slabs in the multipurpose production yard Anti-slip matting around the machine Corridor on the top of the sewage treatment system Anti-slip feet, steel steps in the factory. PegBoard Hooks are resistant to corrosion from salt water, acid rain, rust and chemicals.

Grating_Manhole_Expert | Manufacturer, Wholesale – Retail | Recruiting dealers, Sales, Dealer, Agent, Distributor || Chancon Company, manufacturer and distributor of FRP Grating Grating, Drain Grating Walkway grate Sump cover, Manhole cover, Wastewater treatment system

CHANCON Co., Ltd. | GratingThai Co., Ltd. || (Head office opposite Central Rama 2) No. 199 Soi Tha Kham 21/1, Samae Dam, Bang Khun Thian, Bangkok, Thailand | 199 Takham21 / 1 Takham Road, Bangkhuntien Bangkok Thailand 10150 Mobile Phone (Sales): 081 932 7894, 061 647 0184-6 Tel: 02 451 0780-1, Fax: 02 451 0786

E-mail: mkt@chancon.co.th | Line @: @ChanCon

Website: http://www.CHANCON.co.th | www.GratingThai.co.th | http://GRATINGTHAI.com |  

http: // www. .com | www.KanokMat.com | www.PongSa.com

FaceBook: https://www.facebook.com/weChancoN

Youtube: http://www.youtube.com/mktchancon

Twitter: http://twitter.com/ fibergrating

Google Plus: https://plus.google.com/+ChanconTh

Pinterest: https://www.pinterest.com/FRPSteelGratingManholecover/boards/

Instagram: https://www.instagram.com/fibermanhole_gratingthai/

BlogSpot: http: //chanconfrpgrating.blogspot.com/

ภาษาอินโดนีเซีย

Penutup parut baja, lubang got, pipa pembuangan, Kisi Batang Baja Karbon

Ukuran Khusus Jenis Kisi Baja (Dibuat Sesuai Pesanan) kisi baja sesuai pesanan, ukuran dan bentuk khusus. (Untuk menghasilkan parut, drainase, menambah sayap, menambah tinggi, mengebor lubang sesuai pesanan Permukaan anti selip, gerigi, gerigi Penutup kulit berpola kaki yang diperkuat. Lebar ekstra terhubung ke pola khusus)

# Grating Thailand Produsen dan distributor # Penutup parut saluran dari baja # Kisi baja, penutup lubang got # Penutup parut baja, lubang got, tiriskan # Kisi-kisi baja # Kisi-kisi baja # Parut penutup pipa # Parut pembuangan Kisi baja dilas galvanis #Rust tahan #Kisi-kisi Baja, Tutup Pipa, #Kisi-kisi #GalvanizingSteelGrating #StailessGrating #SteelBarGrating #CarbonBarSteelGrating #StairTreadSteelGrating #HeavyDutyTrenchDrainGrates #HDGWeldedSteelFlatBarGrating #GratingStairTreads #HdgWeldedSteel

        Pelat baja tahan karat Chancon Menggunakan batang pelintir anti selip, dilas homogen ke batang datar dengan sistem CO2 / MIG, yaitu pengelasan listrik yang membuat baja leleh menjadi homogen. Silakan periksa pekerjaan pengelasan untuk perbandingan dengan tenaga kerja manual. Kualitas kerja terjamin Keduanya dalam kekuatan Ukuran lubang kecil dengan pengelasan standar yang sama di semua titik. Serta pelapisan seng anti karat, lebih tebal dari 75 mikron, membuatnya lebih kuat dan lebih tahan terhadap korosi

Perintah kerja untuk menghasilkan ayakan khusus Dibuat Sesuai Pesanan Jenis Baja Kisi KhususKisi

 1. Baja Bergerigi (Kisi tidak licin / selip) Kisi permukaan bergerigi (kisi bergerigi) biasanya proses pembuatannya sama dengan kisi baja las. Tetapi tambahkan langkah untuk membuat takik anti selip sebelum pengelasan Harganya 10-20% lebih mahal dari kisi-kisi baja biasa
 2. Kisi-kisi Batang Baja Dilas untuk Penutup Parit (tanpa disiapkan L-Angle). Untuk digunakan dengan talang pembuangan yang belum dipasang sebelumnya bahu besi siku. Oleh karena itu tidak dapat memasukkan ayakan ke dalamnya Jika jeruji diletakkan di atas alur pembuangan, pastikan lebih lebar agar tidak jatuh. Juga, bingkai yang dipasang lebih tinggi dari lantai. Jadi sayapnya harus dibentangkan agar jeruji dimasukkan ke dalam lubang pembuangan. Tapi bentuk penguat sayap ini tidak kuat, mobil tidak bisa melewatinya. Karena kekuatan akan berada di sayap yang terhubung ke kisi-kisi Jadi tidak masalah Seberapa tebal jeruji itu, seberapa kuat jeruji itu? Bukan poin untuk menopang berat badan Titik dimana beban diambil hanya pada kedua sayap. Ciri-ciri penguat mesh di dua sisinya seperti ini Tidak disarankan menggunakan tenaga kendaraan yang melintas
 3. Desain Kisi-kisi Batang Baja Welded Penyesuaian Tinggi: desain untuk memperkuat tinggi kisi-kisi baja agar rata dengan lantai. Dalam kasus selokan drainase, bahu miring sudah ditempatkan di alur. Tetapi ketinggiannya tidak sesuai dengan parut drainase yang sudah jadi Atau ingin mengurangi budget, tidak harus menggunakan ayakan yang ukurannya sama dengan bahu penopang Ada solusi sederhana. Dengan menambahkan ketinggian ke jeruji drainase Atau tambahkan tinggi besi siku bahu di bawah Dengan menggunakan plat baja atau baja kotak dipercaya bisa dipasang di bahu bawah Dan letakkan parut drainase ke dalamnya Buat ketinggian sesuai dengan tingkat permukaan Tanpa harus memesan jeruji setinggi tinggi penyangga bahu, seperti yang dirancang setinggi bahu hingga 5cm, namun jeruji yang sudah jadi yang kami miliki tingginya hanya 2,5cm. Kemudian letakkan ayakan agar sejajar dengan permukaan dengan cara ini, menghemat biaya dua kali lipat. Ditambah kekuatan Tetap biarkan mobil lewat dengan normal Jika lebar saluran drainase tidak lebih dari 30cm, standar drainage grille yang telah dirancang oleh perusahaan dapat menampung kendaraan besar untuk tetap berjalan dengan aman
 4. Pemasangan Kisi-kisi Baja Ukuran Terapan Penerapan lebar pelat kisi baja. standar Sesuai dengan area kerja Pilihan lain untuk pelanggan yang ingin menggunakan kisi non-standar. Yang perusahaan distribusikan, lebar lembaran standar bisa kita gunakan untuk dilas atau diletakkan bersebelahan untuk mendapatkan ukuran baru sesuai dengan sifat pekerjaan masing-masing area dengan segera. Contoh penggunaannya sebagai tangga Keset lantai jalan yang ditinggikan Ukuran standar yang digabungkan dapat digabungkan dari 2 3 4 5 .. Lembaran dari lebar yang berbeda menjadi satu. Untuk mendapatkan ukuran yang baru
 5. Peforated Safety Heel Guard Grating.Kisi-kisi baja, plat stamping, lubang berlubang dan pembentuk tepi terlipat (Perforate Grating Heal Guard) dapat memilih bahan yang digunakan dalam produksi seperti Aluminium atau stainless steel kemudian dibor lubang di membentuk Anda ingin melipat tepi menjadi jeruji drainase kaca tinggi. Versi premium Mewah dan berkelas Tingkatkan nilai kamar mandi atau area tempat parut pembuangan ditempatkan

Urutan Plat Panggangan Baja Dilas, Dilapisi, Kisi-kisi Baja Ukuran Khusus Dibuat

Cara memesan Plat panggangan ukuran karat, disepuh, baja dilas Cara memesan Kisi Baja Ukuran Khusus Ketik

        lebar x panjang. Pelat ayakan yang dibutuhkan pelanggan Tiga informasi tambahan diperlukan tentang “Ketebalan”, “Tinggi”, “Lubang”:

Lebar x Panjang (Ukuran kisi seperti 25x100cm, 30x100cm)

Tebal (Gunakan lembaran baja 3mm atau 3mm). 5mm atau 6mm, 7mm. Dll.)

Tinggi (Tinggi Batang) (membutuhkan tinggi pelat baja dari lantai ke tepi bahu 25mm atau 50mm atau tinggi 75 atau tinggi 100mm.)

Lubang (Ukuran Jaring) (ukuran lubang kisi 3x10cm atau 4x10cm. Atau 5x10cm. Atau dll.)

 

Formulir pesanan produksi Kisi Baja Ukuran Khusus Produksi Sesuai Pesanan

Setelah menerima formulir pemesanan produksi secara lengkap, perusahaan akan memeriksa harga baja saat ini. Dan segera menawar Ketika pelanggan setuju untuk menghasilkan deposit 50% terlebih dahulu, perusahaan akan mengirimkan gambar untuk menyetujui

pesanan produksi secara rinci (Gambar) akan dikirim ke pelanggan untuk diperiksa dan dikonfirmasi. Sebelum memulai proses produksi

Silakan klik formulir di atas untuk mengunduh formulir pemesanan kisi baja ukuran khusus. Dan isi informasinya dengan lengkap dan kirim melalui Line: @iCHANCON untuk meminta perkiraan harga sebelum menyelesaikan pesanan

Dalam hal custom made sesuai pesanan ukuran khusus Itu dekat dengan jadwal produksi kisi baja khusus. Anda bisa mengecek harganya. Dan spesifikasi kisi baja langsung lebih dari 400 jenis seperti yang ditunjukkan pada tabel di bawah ini. Mulai dari lebar 35x100cm sampai 100x100cm.

 

Kutipan kisi baja dilas tahan karat Dibuat sesuai pesanan ukuran khusus, lebih dari 400 jenis | Dibuat Sesuai Pesanan Ukuran Khusus Carbon Steel Grating Quotation

        Drainage steel grating Biasanya ada stok yang siap terima segera. Untuk ukuran standar, lebar 25cm, dan 30cm. Panjang 1 meter, tetapi untuk ukuran khusus selain standar perusahaan menawarkan harga yang sesuai dengan desain aslinya, seperti 35x100cm., 40x100cm, 45x100cm, hingga ukuran terbesar. 85x100cm, 90x100cm., 95x100cm, 100x, 100cm Pelanggan dapat melihat ukuran, lebar, panjang, tebal, lembaran baja. Tinggi pelat baja Lubang parut Yang memiliki banyak variasi untuk dipilih Sesuai informasi pada tabel di bawah ini sebagai berikut:

Tabel 1/2: Kutipan kisi baja yang dilas dengan lapisan anti karat. Dibuat sesuai pesanan, ukuran khusus | Dibuat Sesuai Pesanan Ukuran: 35x100cm. – 65x100cm.

  Mulai dari ukuran lebar x panjang: 35 x 100 cm .. sampai .. 65 x 100 cm

* Harga tertera di atas pada tabel Tidak termasuk PPN (PPN) dan ongkos kirim (adalah harga penjemputan pabrik)

** Diperlukan waktu 15-21 hari kerja setelah menerima setoran 50% dan menandatangani persetujuan untuk gambar produksi.

Harga tabel 2/2: Kutipan tahan karat kisi baja dilas Dibuat sesuai pesanan, ukuran khusus | Dibuat Sesuai Pesanan Ukuran: 70x100cm. – 100x100cm.

Mulai dari ukuran lebar x panjang -> 70 x 100 cm .. sampai .. 100 x 100 cm

* Harga tertera di atas pada tabel Tidak termasuk pajak (PPN) dan ongkos kirim (harga barang di pabrik)

** Produksi membutuhkan waktu 15-21 hari kerja setelah menerima deposit 50% dan menandatangani formulir otorisasi untuk memesan Gambar dan

petunjuk cara memesan. Pembuatan Kisi baja dilas, lapisan tahan karat Dibuat sesuai pesanan ukuran khusus

    1) Jika tinggi dan ketebalan lubang sama seperti di tabel Tetapi berbeda dalam lebar atau panjang, pelanggan dapat menghitung sendiri harganya dengan segera Bandingkan dari harga per meter persegi Di tabel di atas Kemudian perbanyak area saringan yang dibutuhkan pelanggan

    2) Untuk jenis saringan lainnya Selain meja seperti kisi anti selip, gerigi bergerigi (bergerigi), kisi stainless steel, kisi aluminium, pelat stamping. Silakan bertanya untuk informasi lebih lanjut. Dengan mengirimkan informasi melalui email Untuk memeriksa ulang

    3) untuk produksi sambungan jaringan baja lembaran dan kemudian dilapisi elektro, karat 15-21 hari: Dibuat sesuai pesanan kisi baja yang dicelup panas

Grating , dibuat sesuai pesanan, produksi khusus, kisi baja dilas, jadi, panas dicelupkan, tahan karat (tambahkan sayap, tambah tinggi, bolong sesuai pesanan Permukaan anti selip, gerigi, gerigi Penutup kulit berpola kaki yang diperkuat. Lebar ekstra dihubungkan bersama, dll.),

        Kisi baja yang dilas, dibuat sesuai pesanan, ukuran khusus. Diproduksi oleh baja bengkok, ketebalan Batang Putar 6-8mm untuk memadukan lembaran baja bersama-sama untuk kekuatan. Dan didesain untuk mencegah tergelincir di badan Kuncinya adalah pengelasan homogen pada flat bar dengan pengelasan dengan sistem CO2 / MIG, yaitu pengelasan listrik pada baja cair homogen. (Silakan periksa pekerjaan pengelasan dibandingkan dengan pekerjaan pekerja pengelasan) Menjamin kualitas kekuatan yang harus dibuktikan pelanggan sebelum mengambil keputusan. Mengingat Ukuran lubang kecil adalah standar yang sama. Lasan ditempa di semua sisi. Pelapisan seng bekerja lebih tebal dari 75 mikron sebagai standar. Menjadikannya lebih kuat dan lebih tahan terhadap korosi lebih lama Pelapisan tipis dan pengecatan cepat

Gambar Kisi-kisi Baja Tipe Ukuran Khusus (Dibuat sesuai Pesanan) Spesifikasi Gambar Pesanan produksi Kisi baja dengan lapisan anti karat. Dalam berbagai gaya dan ukuran khusus Kisi baja sesuai pesanan, ukuran dan bentuk khusus. (Untuk menghasilkan parut, drainase, menambah sayap, menambah tinggi, mengebor lubang sesuai pesanan Permukaan anti selip, gerigi, gerigi Penutup kulit berpola kaki yang diperkuat. Menambah lebar, menghubungkan satu sama lain, format khusus) .Data menggambar

pesanan produksi seperti yang ditunjukkan pada contoh di bawah ini. Ini hanya bagian dari pekerjaan memesan kisi yang dibuat sesuai pesanan, pola dan ukuran khusus. Keterangan lebih lanjut Silahkan tanya atau cek dari tabel di atas:

Tangga Anti Selip Tapak Penutup Hidung Tangga Kisi-kisi Baja. Dengan tangga anti slip nosing Dengan alas lateral yang dapat disesuaikan

, Kisi-kisi Batang Baja Dilas untuk Penutup Parit (tanpa disiapkan Sudut-L). (Jika braket tidak mendukung bahu)

dalam kasus selokan drainase yang ada. Namun tidak dirancang untuk memiliki penyangga bahu berbentuk L. Jika saluran pembuangan harus ditempatkan di atas Akan membuat lantai tidak rata Dan tidak aman dari pergerakan grid di atas Metode ini dianggap sebagai pekerjaan revisi. Jika tidak ada persiapan bahu Sayap harus terbuat dari besi lembaran, menonjol di kedua sisinya. Bahkan jika itu tidak terlalu kuat Kulit agak tersandung Namun membuat saringan tidak berpindah-pindah Lebih aman dan lebih cantik

Untuk digunakan dengan talang pembuangan yang belum dipasang sebelumnya bahu besi siku. Oleh karena itu tidak dapat memasukkan ayakan ke dalamnya Jika jeruji diletakkan di atas alur pembuangan, pastikan lebih lebar agar tidak jatuh. Juga, bingkai yang dipasang lebih tinggi dari lantai. Jadi sayapnya harus dibentangkan agar jeruji dimasukkan ke dalam lubang pembuangan. Tapi bentuk penguat sayap ini tidak kuat, mobil tidak bisa melewatinya. Karena kekuatan akan berada di sayap yang terhubung ke kisi-kisi Jadi tidak masalah Seberapa tebal jeruji itu, seberapa kuat jeruji itu? Bukan poin untuk menopang berat badan Titik dimana beban diambil hanya pada kedua sayap. Ciri-ciri penguat mesh di dua sisinya seperti ini Tidak disarankan menggunakan mobil melalui beban

High Adjusted Welded Steel Bar Grating Design: desain untuk memperkuat tinggi kisi-kisi baja agar rata dengan lantai.

Dalam kasus bahu menerima L Dirancang agar lebih tinggi dari ketinggian kisi Jika Anda ingin jeruji sejajar dengan lantai, Anda perlu menyesuaikan ukuran baja dengan ketinggian yang sama. Ini membutuhkan banyak anggaran dan mungkin lebih dari yang diperlukan meskipun tidak ada mobil yang melewati area teratas. Untuk menghemat uang dan membuat jeruji bisa diletakkan di atas lantai. Kami hanya menambahkan sisi panggangan agar pas dengan bahu. Contoh peningkatan tinggi kisi seperti menambah tinggi dari 25 mm menjadi 50 mm

Penutup kisi baja, lubang got, lubang got, Kisi Batang Baja Karbon Kisi

Baja Dilas untuk Gambar Penutup Parit (tanpa disiapkan Sudut-L)

Kisi-kisi Baja Bergerigi (tidak licin / skid Grating) Kisi permukaan bergerigi (gerrated grating) biasanya proses pembuatannya sama dengan kisi baja las tahan karat. Tetapi tambahkan langkah untuk membuat takik anti selip sebelum pengelasan Jadi harganya 10-20% lebih mahal dari kisi baja normal,kisi baja

penutup, lubang got, saluran air, Carbon Steel Bar Grating #SpecialSizeTypeSteelGrating. # Kisi baja sesuai pesanan, ukuran dan bentuk khusus

Instruksi pesanan produksi Kisi baja yang dilas, dibuat sesuai pesanan, ukuran atau bentuk khusus. Instruksi Proses Kisi Baja Sesuai Pesanan

1) Biarkan pelanggan melengkapi formulir pesanan produksi selain lebar x panjang. Pelat ayakan yang dibutuhkan pelanggan 3 informasi tambahan diperlukan untuk “tebal”, “tinggi”, “lubang”.

2) Setelah perusahaan. Dapatkan informasi sesuai form pemesanan produksi yang lengkap, perusahaan akan mengecek harga baja terkini. Dan segera menawar Ketika pelanggan setuju untuk menghasilkan deposit 50%, perusahaan akan mengirimkan gambar untuk disetujui

3) Pesanan produksi rinci (Gambar) akan dikirim ke pelanggan untuk diperiksa dan konfirmasi. Sebelum memulai proses produksi

4) Silahkan klik form diatas untuk mendownload form pemesanan kisi baja ukuran khusus. Kemudian isi informasi dengan lengkap dan kirim melalui Line: @iCHANCON untuk meminta perkiraan harga sebelum menyelesaikan pesanan.

5) Dalam hal pesanan ukuran khusus. Itu dekat dengan jadwal produksi kisi baja khusus. Anda bisa mengecek harganya. Dan spesifikasi kisi baja langsung lebih dari 400 jenis seperti yang ditunjukkan pada tabel di bawah ini. Mulai dari lebar 35x100cm sampai dengan 100x100cm

Selain ukuran grid standar yang telah disiapkan perusahaan juga stock siap menerima produk segera. Jika pelanggan menginginkan selain ukuran yang ditunjukkan pada tabel harga

Pelanggan dapat membandingkan spesifikasi Dengan menghitung dari Harganya langsung per meter persegi, tetapi jika casing yang memerlukan gaya dan bahan yang berbeda seperti kisi bergerigi bergerigi, pelanggan dapat mengirimkan desain dengan profil tinggi, ketebalan lubang, untuk menanyakan melalui email.

 

Dibuat sesuai pesanan / Menerapkan Kisi Baja Galvanis Standar Sesuai dengan area kerja

        Penutup kisi baja, lubang got, lubang got, Carbon Steel Bar Grating, opsi lain bagi pelanggan yang ingin menggunakan kisi baja di luar ukuran standar. Yang perusahaan distribusikan, lebar lembaran standar bisa kita gunakan untuk dilas atau diletakkan bersebelahan untuk mendapatkan ukuran baru sesuai dengan sifat pekerjaan masing-masing area dengan segera. Contoh penggunaannya sebagai tangga Keset lantai jalan yang ditinggikan Ukuran standar yang digabungkan dapat digabungkan dari 2 3 4 5 .. Lembaran dari lebar yang berbeda menjadi satu. Untuk mendapatkan ukuran baru sebagai berikut:

1 pcs: → 25/30 cm.

2 pcs: → 50/55/60 cm. (Mis. 25 + 30 = 55)

3 pcs: → 75/80/85/90 cm. (Mis. 25 + 25 + 25 = 75, 25 + 30 + 30 = 85)

4 pcs: → 100/105/110/115/120 cm. (Mis. 30 + 30 + 30 + 25 = 115)

sekali jalan. Pilih pelanggan yang ingin menggunakan kisi baja selain ukuran standar yang didistribusikan perusahaan, ukuran standar adalah lebar x panjang: 250 x 1000 mm. Dan 300 x 1000 mm.

# Kisi baja # Parut drainase #SteelGrating

Keuntungan aplikasi termasuk lebar pelat kisi baja standar. Untuk menyesuaikan dengan areakerja,

di tempatmenghemat waktu, dapat memesan dan menerima produk dengan segera Pasalnya tersedia stok lebih dari 5.000 buah, siap dikirim tanpa harus menunggu proses produksi. Secara umum, dibutuhkan pengelasan dan pelapisan tahan karat selama 15-30 hari,

lebih murah daripada memesan produksi. Karena penghematan biaya Untuk menghasilkan ukuran yang dibutuhkan pelanggan Mungkin perlu menghitung ulang harga bahan baku Tingkatkan proses pengelasan dan kirimkan ke pelapisan tahan karat.

Dapatkan produk berkualitas tinggi. Karena proses produksi standar Ini adalah pekerjaan penghubung robot sehingga setiap produk berukuran sama. Pengelasan homogen dan pelapisan di semua sisi

Produk adalah ukuran standar, pelanggan dapat segera menentukan ukuran rel tanpa harus menghitung detail tambahan. Hanya perlu mengecat lasan dengan cat tahan karat lagi setelah kombinasi

Dilapisi dengan metode Hot dip Galvanizing, ketebalan tidak kurang dari 75 mikron sesuai dengan ASTM A123, ASTM B6 (bukan cat semprot / cat anti karat) Seperti salon besi tempa khas Yang membuat baja lebih mudah terkorosi daripada pelapisan HDG)

 

Cara memasang besi siku lebar dan tinggi bahu agar sesuai dengan ukuran Kisi drainase MerancangSudut-L dan Ukuran Kisi

Metodeuntuk lebar tinggi siku-siku bahu menerima pelat kisi.

        Harus dirancang untuk mengakomodasi lebar dan tinggi bahu agar sesuai dengan gril. Untuk kekuatan dan keamanan penggunaan Untuk memasang jeruji pembuangan, penyangga bahu harus lebar dan cukup tinggi agar sesuai dengan jeruji pembuangan. Secara umum Ada dua ukuran jeruji besi dan plastik: 25cm Lebar dan 30cm Jadi kisi-kisi bahu (bentuk L) harus dipasang di braket sebelum menuang beton. Sisakan tinggi 25-30mm. (Tergantung jenis kisi-kisi) agar jeruji yang diletakkan di atasnya selalu pas dengan lantai. Jangan tersandung kursi roda atau pejalan kaki Sedangkan untuk lebar pundak, bila diukur, harus menyisakan jarak 6-10mm, sebagai berikutkisi

lebar pundak menerima plat. Harus ditambahkan pada setiap sisi 3-5mm Total 2 sisi adalah 6-10mm Untuk dapat menempatkan pelat ayakan ke bawah agar pas. Tidak ketat atau terlalu longgar

Ex-1 dengan lebar bingkai 25cm Harus siap menerima jatah = 25.5-26.0 cm

Ex-2 dengan lebar ayakan 30cm Saya akan siap untuk bahu = 30.5-31.0 cm.

Gambar Tunjukkan cara memasang besi siku. Dukungan untuk parut drainase

, ketinggian besi siku yang sesuai Agar jeruji tidak lebih rendah atau lebih tinggi dari lantai Tidak tersandung, berisik Menggunakan besi siku untuk menopang Letakkan sebelum menuangkan beton Agar sesuai dengan ketinggian kisi Biasanya besi siku berukuran tinggi 25-30 mm (cleared in atau L in). Tinggi besi siku harus sama dengan tinggi jeruji yang akan dipasang. Sehingga jeruji ditempatkan ke bawah agar selalu muat di lantai. Jangan tersandung saat kursi roda atau orang berjalan melewati

lebar besi siku yang sesuai. Sehingga panggangan tidak bisa diletakkan rapat atau jatuh

Sedangkan untuk lebar bahu, jika diukur lebar kisi yang sebenarnya haruslah lebar sisinya 5-10mm.Oleh karena itu, lebar bahu menyangga kisi kisi tersebut. Akan ditambahkan setiap sisi 3-5mm 2 adalah sisi 6-10mm

Algoritma memasang jok baja untuk drainase Instalasi kisi-kisi selokan baja.

 

HUBUNGI KAMI: CHANCON GRATINGTHAI

contact CO., LTD chat Lincoln – CO., LTD gratingThailand

pabrikanChantilly Connecticut yang berspesialisasi dalam bidang tertentu. Sistem penutup parut drainase yang sudah jadi Keset lantai jalan Lembaran lantai yang ditinggikan Perangkap sampah di sebelah jalan setapak Langkah saringan Dek lantai ringan yang ditinggikan Membersihkan dengan baik Penutup lubang got Lembaran di halaman produksi multiguna Anyaman anti selip di sekitar mesin Pelat atas jalan setapak, sistem pengolahan limbah Kaki anti selip, tangga baja di pabrik. PegBoard Hooks tahan terhadap korosi dari air asin, hujan asam, karat dan bahan kimia.

Grating_Manhole_Expert | Produsen, Grosir – Eceran | Dealer perekrutan, Penjualan, Dealer, Agen, Distributor || Perusahaan Chancon, produsen dan distributor FRP Grating grating, drainage trough. Parut jalan Penutup, penutup lubangsistem pengolahan air limbah

bahgot,CHANCON Co., Ltd. | GratingThai Co., Ltd. || (Kantor pusat di seberang Central Rama 2) No. 199 Soi Tha Kham 21/1, Samae Dam, Bang Khun Thian, Bangkok , Thailand | 199 Takham21 / 1 Takham Road, Bangkhuntien Bangkok Thailand 10150 Mobile Phone (Penjualan): 081 932 7894, 061 647 0184-6 Telp: 02 451 0780-1, Fax: 02 451 0786

E-mail: mkt @ chancon. co.th | Line @: @ChanCon

Situs web: http://www.CHANCON.co.th | www.GratingThai.co.th | http://GRATINGTHAI.com |  

http: // www. .com | www. KanokMat.com | www.PongSa.com

FaceBook: https://www.facebook.com/weChancoN

Youtube: http://www.youtube.com/mktchancon

Twitter: http://twitter.com/ fibergrating

Google Plus: https : //plus.google.com/+ChanconTh

Pinterest: https://www.pinterest.com/FRPSteelGratingManholecover/boards/

Instagram: https://www.instagram.com/fibermanhole_gratingthai/

BlogSpot: http: //chanconfrpgrating.blogspot .com /